Bizim forma da şu kalitede olsa ama 89 lira olsa şuankinden daha çok satardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle75 ile 89 arasında 14 liralık fark var ama inanın ki bizim formamızın kalitesi ile fenerin formasının arasında dağlar kadar fark var.Fenerin formaları çok kaliteli.Hele armalar gerçekten de mükemmel.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb'nin formaları 2004-2005 sezonu kullandıkları formaların aynısı ..
Aynisi degil biraz daha dikkatli bak renktas
Arkadaslar biraz abartiyorsunuz ben avrupada yasiyorum hayatimda daha 100€luk forma görmedim burdaki formalarin fiyatlari 60€-70€ arasi degisiyor atmayin yani kafandan birseyler bilip bilmeden, herseye bahane uydurmayin, birseyide kabullenin bizim formalar cok dandik kumas ve kesim olarak yani. Ama birtane cubuklu forma alicaz artik neden olsa Trabzonspor icin ama inanin böyle sevinerek almiyorum formayi sade destek olmak icin
Yorum
-
İlk olarak Sadettin Odabaşı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kolundaki Türk Telekom reklamının formayla ne kadar uyumlu yapıldığını yazmamış. Bir de bizim formadakine bakın. Üç tane büyük takıma sponsor olabilecek kadar büyük bir firmanın ikisine oldukça basit reklamlar, diğerine ise özenilmiş bir reklam vermesi garip.Bir gün mutlaka yeniden...
Yorum
-
Bilgi sagibi olmadan fikir sahibi oluyoruz. Yine yaziyorum.
Nike firmasi 3 sinif forma üretiyor. Bunlar fiyat olarak siniflandirilmis. Bizim formalarimiz 3. sinif, bunu talep eden biziz yani kulüp... Söyle ki; Nike'den birinci sinif forma isterseniz Nike sizden garanti istiyor, bunlari elden cikarip cikaramayacaginizi soruyor. Bizimkiler uygun olani secerek taraftara sunmayi amaclamis. Cünkü ülkemizde 90 veya 100 $ forma satmak zordur. Burada iki tarafin beklentileri söz konusu.
Bilginize...İzmir Karşıyakalı...
Nike Woman Styler...
Yorum
-
İlk olarak NilaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi sagibi olmadan fikir sahibi oluyoruz. Yine yaziyorum.
Nike firmasi 3 sinif forma üretiyor. Bunlar fiyat olarak siniflandirilmis. Bizim formalarimiz 3. sinif, bunu talep eden biziz yani kulüp... Söyle ki; Nike'den birinci sinif forma isterseniz Nike sizden garanti istiyor, bunlari elden cikarip cikaramayacaginizi soruyor. Bizimkiler uygun olani secerek taraftara sunmayi amaclamis. Cünkü ülkemizde 90 veya 100 $ forma satmak zordur. Burada iki tarafin beklentileri söz konusu.
Bilginize...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin özü budur.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
fenerbahce avrupa kupasında ceyrek fınal oynadı biz oynadıkmı ?? bir vizyon yakaladıkmı ?? önce başarı olacak sonra gerisi gelir sen bu sezon uefada bi başarı yakala bakalım nike bizim için aynı şeyleri düşünerekmi forma yapacak ! adamlar hep bunları düşünüyo elbette barcaya falan yapılan formayla bizimki bir olamaz. adamları milyonlar izliyor dünya izliyor ordaki nike formasını görerek firma hakkında fikir üretiyor yani o formalar vizyona çıkıyor bizimkileri dünyada kaç insan izliyor ? olay bundan ibarettir yinede bunada şüküru will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 sene önce tartışıldı bunlar bilinmeyen birşey değil ...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak NilaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi sagibi olmadan fikir sahibi oluyoruz. Yine yaziyorum.
Bilginize...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu 100 euro olayını anlayamadım ben...100 euroluk forması nike'ın yurtdışı satış fiyatıdır...türkiyeye aynı formalar geldiğinde 100tlye satılıyor...nike mağazalarında satılan avrupanın isimli kulüplerinin formaları 100tl...kumaşları da yurtdışındakiler ile aynı...
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim forma da şu kalitede olsa ama 89 lira olsa şuankinden daha çok satardı.
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle75 ile 89 arasında 14 liralık fark var ama inanın ki bizim formamızın kalitesi ile fenerin formasının arasında dağlar kadar fark var.Fenerin formaları çok kaliteli.Hele armalar gerçekten de mükemmel.
İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyüzde yüz katılıyorum fenerin tüm formaları bizimkilere 100 basar bi onların baskıya bakın bıde bızım rezalet seylere
Bilginize...
nike şartları en zor olan sponsordur belkide, sizden talepleri çok olur, bunları bizler biliyoruz ama bilmeyenler var,
ben defalarca yazdım tekrar yazıyorum, bizim çubuklu forma kumaşı ve dikimi çok kaliteli, boya değil çubukların her biri farklı kumaş, dikişler harika, bunlar neden görmüyırsunuz da elalemin formalarına bayılıyorsunuz anlamadım, amaç eleştirmek mi, barçanın düz forması ile bizim mavi, turuncu forma arasında tek fark reklam ve logo, birde renk farkı var, ama barça ya bayılıyor millet bizimkileri yerin dibine sokuyor, kalite demesin sakın kimse bu eleştiriyi yapanlar ellerine alıpta karşılaştırmadan bakarak yazıyor.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum