Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 40 paund = 983160 tl yapıyor yani bizim formalar o fiyat olsa kimse alamaz üstelik o fiyar m.unt için bize daha olur geliyor bana
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Hersey yolunda durmak yok yola devam
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• [QUOTE=nbay;2485425]
        İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formalı üretseler bu sene yok satardı valla,yetiştiremezdiler..
        bunları yapsınlar inan daha çok kabahat bulurlardı, gölgelem öyle mi olur, o çizglier neden bizim mavimiz değil, adamlara tasarım verdik bak onu yaptılar ama beceremediler, vs.vs.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• HAMUCERA bu konuda cok haklı
          Ben turuncu formayı cok beğendım sade
          [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
          [/COLOR]

Yorum

• Selo o formanın aynısında istiyorum ))))))))))))
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Komedi ya bu nedir Allah aşkına biri izah etsin.

Yorum

• Bu formalardaki Türk bayrağını sadece şampiyonlar ligine katılan takımlarmı takabiliyo ? Dün yanılmıyorsam Gsnin formada vardı bayrak.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu formalardaki Türk bayrağını sadece şampiyonlar ligine katılan takımlarmı takabiliyo ? Dün yanılmıyorsam Gsnin formada vardı bayrak.
                  Geçen senenin formalarını giydiler o yüzden olabilir..
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• sorma black zaten ben anlamıyorum o resim işini kimin yaptığını,

halinden bezmiş yokmu beni kurtaran diye bağıran bir model seçmişler,

onuda geçtim yakanın en üst düğmesini düğmelemek mantığı nedir, estetik katmak gerekirken iyice berbat ettiler, modelin yamuk duruşuda ayrı bir alem,

şöyle ayağında top koşar gibi veya şut çeker gibi arsenalin kullandığı tarza fonlar ile işlem yapsalar ya,
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Shakhtar'ın forması bile enfes olmuş.
                        Nike bizi harbi sallıyor.
                        abicim son uefa şampıyonu için kullanılmaması gerekmezmi

Yorum

• Bize has tasarımı yok.Sıradan,yasak savma kabilinden,hatta dostlar alışverişte görsün misali...
                          Garipsiyor insan.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Hayır tamam resmi karartabiliyorsun.

O zaman tamamen sil şu siyahlığı bunu yapamıyorlar mı bunlar.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bize has tasarımı yok.Sıradan,yasak savma kabilinden,hatta dostlar alışverişte görsün misali...
                              Garipsiyor insan.
                              bize has forma yapması için duygusal düşünmeden bir tane neden söylermisin, bizimle anlaşma imzaladıklarında avupa kupalarına dahi gitmiyorduk

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bize has forma yapması için duygusal düşünmeden bir tane neden söylermisin, bizimle anlaşma imzaladıklarında avupa kupalarına dahi gitmiyorduk
                                Trabzonspor büyük takımsa avrupa kupalarına katılamasa dahi 3. sınıf forma veremezsin. Geçen sene katılmadı bu sene katılıyor da ne değişti ?
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X