40 paund = 983160 tl yapıyor yani bizim formalar o fiyat olsa kimse alamaz üstelik o fiyar m.unt için bize daha olur geliyor bana
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
[QUOTE=nbay;2485425]İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu formalı üretseler bu sene yok satardı valla,yetiştiremezdiler..Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formalardaki Türk bayrağını sadece şampiyonlar ligine katılan takımlarmı takabiliyo ? Dün yanılmıyorsam Gsnin formada vardı bayrak.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
sorma black zaten ben anlamıyorum o resim işini kimin yaptığını,
halinden bezmiş yokmu beni kurtaran diye bağıran bir model seçmişler,
onuda geçtim yakanın en üst düğmesini düğmelemek mantığı nedir, estetik katmak gerekirken iyice berbat ettiler, modelin yamuk duruşuda ayrı bir alem,
şöyle ayağında top koşar gibi veya şut çeker gibi arsenalin kullandığı tarza fonlar ile işlem yapsalar ya,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShakhtar'ın forması bile enfes olmuş.
Nike bizi harbi sallıyor.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize has tasarımı yok.Sıradan,yasak savma kabilinden,hatta dostlar alışverişte görsün misali...
Garipsiyor insan.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize has forma yapması için duygusal düşünmeden bir tane neden söylermisin, bizimle anlaşma imzaladıklarında avupa kupalarına dahi gitmiyordukHiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum