Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimin bu tür konularda organizasyon eksikliği var.İnşallah bu eksiklikler gelecek zamanlarda düzelir.
    Kartonlardan, pembe fontlardan buralara geldik. Zamanla her şey güzel olacak. Bu lafı bir yerden hatırlıyorum ya
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Parçalı formanın yakalarına kıl oluyorum.

Yorum

• Ben şunu anlamıyorum ğs formasında da aynısı yazıyormuş yahu banane ğs den.İsterse barça da yazsın aynısı napalım kötü duruyor işte.Telekom a deseler logonu koy hayır mı diyecek sanki?
        Çubuklu forma güzel görünüyor sadece...
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak delfino61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi de ttnet diye gs de var....şekillli bir halde hemde..gökhan zan'ın imza töreninde onlarınki de bizim gibiyid.sonra bi yerde gördüm.gsnin formasının göğüs reklkamı ttnet.yazının üstünde bir çizgi geçiyor, güzel 1 şekilde.umarım bizimki de öyle olur.
          Onlar taraftar çalışmaları gerçek değil.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• formalar gerçekten çok güsel....Parçalı müthiş..
            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• egemen tam bir cyborg...

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abisi illaki Ferhat'ı görmek istiyorsan al burdan bak. Daha bu yaşta feryad-ı figan, maşallah

egemen tam bir cyborg gibi çıkmış. forma da zaten en güzel ona yakışıyor. ceyhun zayıf olduğu için üzerinde eğreti durmuş.

Yorum

• Çubuklunun altına beyaz ya da mavi şort daha güzel oluyor bordoya göre. Egemende müthiş durmuş mesela
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  egemen tam bir cyborg gibi çıkmış. forma da zaten en güzel ona yakışıyor. ceyhun zayıf olduğu için üzerinde eğreti durmuş.
                  Egemen muhteşem Bir numaralı adamım benim
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abisi illaki Ferhat'ı görmek istiyorsan al burdan bak. Daha bu yaşta feryad-ı figan, maşallah

Ceyhun ayakparmaklarini biraz kaldirsa karenin disinda kalacak ççç
                    formalar güzelde sanki gecen seneki aston villa benzeri formalarda olsaydi süper olurdu
                    Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• bize aslinda 3 forma yeter diyoruz.. bu formalar arasindan kesinlikle turuncu forma cikarilmasi lazim.. bizimle hic alakasi yok... ts clubun turuncu formasinda en azindan bordo-mavi renkler vardi... diger 4 forma yeter hatta beyaz forma bile cikarilabilinir ama o zaman baska takim mavi forma giyerse alternativ kalmaz onun icin beyaz forma da kalsin ama turuncu forma koleksyondan cikarilmasi gerekiyor.

Yorum

• Bu seneki tanıdım geçen senekinden iyi olmuş.

Çubuklu forma mavi şortun üstünde hoş duruyor. Sade mavi formada hoşuma gitti
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çubuklu formamız güzel. Bir de altına beyaz şort+konç olursa tadından yenmez
                          işte bunu o örümcek kafalı şahıs düşünemiyor herkimse....
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• off beee Egemen´e bak... sanki kameramani dövcek
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Beyaz formada güzelmis.
                              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                off beee Egemen´e bak... sanki kameramani dövcek
                                hemde elini kolunu kullanmadan. sadece göğüs kaslarıyla...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X