Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat sanırım sen formayı aldın ve bunlar onun resimleri. Ula hani Nike işaretiyle armanın simetriği

Nike 1 senede bir arpa boyu yol gidememiş.

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bank Asyada oynarken ki formalarla aynı deniliyor onunn için söyledim.
      Selami Sergenin resimleri var ...Bank Asya zamanından aynısı...Cidden nike sınıfta kalmıştır...Bize has hiçbir tasarım yapamıyan nike taklitte bile sınıfta kaldı bari git juve nin formasının aynısını çıkart ...

Peki turuncu forma için acaba ne kadar uğraştı bu adamlar ...Armayı zaten ts club basıyo..Bildiğin düz t-shirt...(Bedava verseler giymem o t-sihirtü de normalde)...

Beyaz forma zaten geçen senenin aynısı avea gitmiş türk telekom gelmiş rezillik yine aynı rezillik...

Peki şimdi Ali Fuat Abi soruyorum 1 sene ne için uğraştı bu adamlar ...?

Taklitleri daha da güzel yapmak mı amaç onu da becerememişler kimse kusura bakmasın....

Ama kimsede çıkıp forma almayacam demesin...Elbet alacak herkes elinden geldiğince ben 3 tane düşünüyordum sadece çubuklu alacam ....Gereken yardımı diğer yollardan yaparım....Nike kazanmasın benden.....Ben kulubüme kazandırırım...

Yoksa nasıl anlayacaklar beğenmediğimi? 1 Senedir yırtıyoruz kendimizi.....
      En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 17:15.
      Twitter Adresim

Yorum

• Ey gidi. . . .

Girmez olaydım bu başlığa . . .
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sadece inter armasının nike ile hizada olması yeter,
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burda belli oluyor açıkca bizim arma ile nike logosuna bakın birde İnter'in arması ile nike logosuna bakın.

Yorum

• Nike bize elinde kalan formaları yolluyor biz de bişeyler yapıyoruz işte.

Yorum

• Arma bari nakış olsun o da yok.

Bu formaları biz mi istedik yoksa onlar mı gönderdi çok merak ediyorum.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat sanırım sen formayı aldın ve bunlar onun resimleri. Ula hani Nike işaretiyle armanın simetriği

Nike 1 senede bir arpa boyu yol gidememiş.
                  Kardeş Formadaki Armayı Kulüp Basıyor.

Yorum

• kocaelispor formaları..ben kocaelispor arması ve renklerinden başka bi fark göremiyorum ya siz?

Yorum

• Seneye Nike'a güle güle deriz inşallah.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kocaelispor formaları..ben kocaelispor arması ve renklerinden başka bi fark göremiyorum ya siz?
                        arma ile nike sembolü hizası da var.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike bize elinde kalan formaları yolluyor biz de bişeyler yapıyoruz işte.
                          Nike bu Renke sadece bize yapıyor bu formayı afs abi kaç kere yazdı burada

Yorum

• Pardon arkadaşlar birkaç olay birbirine girdi karmaşıklık oldu,

Forma için genel görüşürüm çok da kötü değil aslında ama bir farklılıklık beklerdim bende açıkçası ayrıca Telekom yazısı çok basit kalmış ve formanın kolları yine çuval gibi ama diğer formalara nazaran daha iyi olmuşsezon sonu forma çıkartıyorlar bence birazdaha ucuz olması gerekirdi.
                            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Nike ile kaç yıllık anlaşmamız var acaba ? Fırsatımız varsa bu sene idare edelim gelecek sene kesinlikle Nike giymeyelim...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kocaelispor formaları..ben kocaelispor arması ve renklerinden başka bi fark göremiyorum ya siz?
                                Gülmekten kendimi alamıyorum.Tam iki sene önce ikinci lig takımının giydiği formaların bordo mavisini yaıp bize yolluyorlar.Böyle şey olmaz gerçekten de.Bunu bizelayık görenlere de yazıklar olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X