Trabzonspor deyince herkesin aklına bordomavi dışında bir renk geldiğini asla düşünmüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
- Barcelona özentisi yok burda , yeri geliyor Aston Villa'da örnek alınıyor , renklerimizi en üst düzeyde yansıttıkları için , Real Madrid'imi örnek alalım anlamadım ki , nasıl bir bakış açısıdır , laf olsun torbada olsun...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi siyah forma şart bize başka yolu yok ..taraftar beğenecektirTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
siyahla bana kalsa her renk yakışıyorhatta özellikle ekstra renk kullanaksak siyahla birlikte turuncu falanda denenmeli .. rağbet göreceğine adım gibi eminim ama bize has değil denirse örnek gri çok mu bize has ... liverpoolun sarı siyah forması chealsenin turuncu siyah formaları çok hoş ve aynı zamanda karizmatik .
Yorum
-
Forma sayılarına ilişkin;
Bildiğim kadarıyla Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımlar için federasyon yeni bir uygulama başlattı. Ne derece doğrudur ve ne oranda uygulanıyor, cevabı yok açıkçası.
9 Ağustos 2009 tarihli açıklamada deniliyor ki:"TFF tarafından yeniden düzenlenen ve 1 Haziran 2009 tarihinde yürürlüğe giren Sportif Ekipman ve Reklam Talimatı doğrultusunda, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Ligi'nde ilk defa bu sezon iç saha, dış saha ve yedek forma seti uygulamasına geçildi. Uygulama kapsamında, TFF Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürlüğü tarafından, 2009 - 2010 sezonunda Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek takımlar ile hakemlerin formaları tespit edilerek bir katalog oluşturuldu.
Türk futbolunda ilk defa gerçekleştirilen ve Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi tff.org'dan da PDF formatında yayınlanan katalog çalışması ile takım formalarının, spor kamuoyu ile detaylı olarak paylaşılması sağlanırken, müsabaka öncesi yaşanabilecek forma seti karışıklıklarına da engel olunması hedefleniyor."
2009-10 sezonu formları için: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...2010/hepsi.pdf
Bu da 2010-11 sezonu: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...spor_toto1.pdf
Görüleceği üzere 3-4-5 olmasını biz belirlemiyoruz. Resmi talimat bu şekilde.
Fakat uygulamasını (yani tercihlerini) doğru bir şekilde yapabiliriz.
Bu sezonki çeşitlerle örnek:
* Lig ve Avrupa iç sahada, çubuklu
* Lig deplasman, beyaz
* Kupa iç saha ve hazırlık maçları, bordo
* Kupa dış saha, parçalı
* Avrupa dış saha gri forma olabilir (sadece örnek göstermek amaçlıdır).
Düzeltme: Forma sayısı 4 olan takımlar da var. Farklı renk şort ve çoraplarla birleştirmişler.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 11:43.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bir de arşivci arkadaşlarla bir araya gelip günümüzden geçmişe sezon sezon giydiğimiz formaların fotoğraflarından oluşan bir albüm yapabiliriz.
Trabzonspor'un her forması çok güzeldir elbette, ancak mavi zemin üzerine bordo baklava dilimlerinin olduğu formayı unutmamam. Hani nostalji diyorsak, doksanların ilk dönemini hatırlatan forma odur benim için.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kappa ile yollarımızı ayırdığımızda adamlar bir sonraki sezonun forma çalışmalarını yapmışlardı.Numunelerini görmüştüm Siyah bir forma vardı.Tek kelimeyle muhtemeşemdi.Bordo ve siyahın uyumu hakikaten görülmeye değerdi.O sezon anlaşmayı fesh ettiler ama aklım hala o formadadır.
Yorum
-
Şu Çinlilerin hiç bir formaları güzel değil.
Bu formada bu renklerle olmamış. Bizim renklerde her tasarımla olur mu diye düşünüyorum.
Ali Fuat abi gelecek sezon formalarında parçalı forma olacak mı bir bilgin var mı ?
Sözde parçalı...
En son Atesh tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 15:48.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim cizdigim siyah forma
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum