Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Abi. Trabzonspor'da calisan grafik tasarimci varmi? Yani bu islerle ilgilenen. Merchandising ürünlerini dizaynlayan?

Bence böyle birsy bizim Takima sart.
    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• kimseden çıt yok

Yorum

• Hem formaları tüm Türkiye'de aynı anda satışa sunmuyosun hemde fotoğraf cektirmiyorsun yada kulup olarak tanıtımını yapmıyorsun.. Trabzondaki taraftarlarla aramızdaki fark ne çok merak ettim.
        - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• iyi iyi gizemli olsun biraz

2 gün bekleyelim bakalım..

bu arada formadan çok tişört satılacak gibi geliyor bana tasarımlar gayet usta işi
          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ürünleri üç boyutlu görebileceğiniz resmi satış sitemizin yeni yüzünü de önümüzdeki hafta görebilecekmişiz.

Perşembe günü futbolcuların da katılacağı güzel bir program düşünmüşler. Yeni ürünler, eski sezon ürünlerinin ayrılması hummalı bir çalışma var TS Clubta.

Sadece yeni formalar değil yepyeni yazlık ürünlerde var. Size bir tüyo daha yepyeni tişörtler yaptım yüklemesi uzun süreceği için burada görmediniz fakat çok beğenildi onların da üretimi için üretici firma ile görüşülüyor.

Sonbahar sezonu için çalışmalara başladım, yeni polar ve mevsimlik ürünler için benden haber bekleyin.
            Desene Ali Fuat Abi hayallerimiz gerçek olacak ve Ts Club'dan başka marka giymeyeceğiz nasılsa taksitli alışveriş de çıkıyor, yüklenelim Vakıfbank Trabzonspor kredi kartına

Yorum

• Sevdiğim ve yapmak istediğim bir işi yapıyorum zaten, Trabzonspor'dan bir beklentim yok. Lisanslı ürünlerimizin daha güzel olması ve daha çok satılması için basit bir taraftar olarak pozitif katkım olabiliyorsa ne mutlu bana.

Bir şeye dikkatinizi çekerken pamağıma değil gösterdiğim yere bakmanızı tercih ederim. Gördüğünüz güzellikler Trabzonspor'un yani sizin bizim güzelliklerimiz. Önemli olan bu güzellikleri ve potansiyeli doğru ortaya çıkarabilmek.

Onlarca insan merak ve heyecanla forma haberlerini takip ediyorlarsa bu onların takımlarına olan sevgisi ve aidiyet duygularından kaynaklanıyor.

Hepimiz aynı şeyleri istiyoruz daha güzel olsun daha iyi olsun. Bazen olayı aynı taraftan seyrettiğimizi unutup bana dönüp laf atanlar oluyor. Bu işlerin yetkilisi veya sorumlusu değilim yarın formalar çıkınca da söylenecekleri olumlu olumsuz biliyorum, biliyorsunuz.

Trabzonspor'un grafik tasarımcısı var mı bilmiyorum fakat taraftardan gelen istek ve öneriler dikkate alınıyor gördüğünüz gibi.

Hocamızı da bulduk. Futbolcuların üzerinde yeni ürünlerimizi görünce daha da heyecanlanacak daha çok seveceğiz. Yeni sezon yeni umutlar.

Kendi gerçeklerimizi ıskalamadan olayları değerlendirirsek hayal kırıklığına uğramayız. Yarın göreceğimiz şeylerin çoğunu aylardır biliyorduk zaten.

Herşeyin hayırlısı.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yahu bir heyecan bi atraksiyon istiyorum. Şimdi görsek iyi olurdu. Transfer de olacak gibi gözükmüyor şu bir kaç günde. Neyse artk perşembe tanıtımla gelen atraksiyon umarım transferlerle devam eder.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Benim Trabzon'dan ayrılmamı bekliyorlarmış forma çıkarmak için.

Yorum

• Fatih Tekke'yi görsek yeni formanın içinde mesela...
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke'yi görsek yeni formanın içinde mesela...

Ağzından bal damlıyo abi ne güzel dedin öyle =))

insALLAH abi insALLAH..
                      - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• resimler yokmu simdi

Yorum

• bizim formalarin resimi mi geliyor ??????
                          TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizim formalarin resimi mi geliyor ??????

Perşembe günü tanıtımı yapılacak.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ya arkadaslar ya, ne güzel Trabzonda yasiyorsunuz. TS Club`a yakin olan birisi varsa hemen bi fotograf cekse olmazmi? (gizli gizli )
                              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Perşembe günü tanıtımı yapılacak.

onu anladim da resim diyorlar 15 dakikaya felan
                                TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X