İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
Konuyla hiç alakası yok ama sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim. Hummel markasını bilenleriniz vardır. Danimarka menşesi taşır. Hani şu >>>>>> çizgili olan formalar.Hatta yıllarca danimarka milli takımı Hummel den başka birşey giymezdi. Sportif kreasyonda Hummel görülmez bir kahramandır benim gözümde çok severim. Bakın Sierra Leone milli takımı için yaptıkları formalara
TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bunlar dizaynmış evet nete sızmış bu resimler yeni sezonda muhtemelen bu formaları giyecekelrmiş..Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftarın biri yapmıştır formayıTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce dışarıda ki bir arkadaştan fotoğraf istedim. Arkadaş linç tehlikesi atlattı
Arkadaşım ŞİMDİLİK fotoğraf çekmek yasak deyip atmışlar arkadaşı dışarıya attılar.
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce dışarıda ki bir arkadaştan fotoğraf istedim. Arkadaş linç tehlikesi atlattı
Arkadaşım ŞİMDİLİK fotoğraf çekmek yasak deyip atmışlar arkadaşı dışarıya attılar.İlk kez ince birşey düşünmüş personelimiz ama daha nazik olabilirler sanırım
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Şiddete Hayır!
İlla taraftarlar meraklarından çatlasınlar istiyorlar ama neyin ne olduğundan az çok haberimiz oldu zaten. En fazla iki üç sürpirzle daha karşılaşırız. Yaptıkları tabiki de doğru, perşembe günü daha büyük coşku olur ve daha kalabalık bir şekilde formalar satılır. Ama linç işi çok komik geldi bana.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum