Benim de dikkatimi çekti bu ilginç durum. Bu nasıl iş anlamak zor.
Bir başka konu da Ülker'in Cola Turka'sı. Bizim kol / omuz sponsorumuz ama Osasuna ile oynanan ilk maçta siyah bant benzeri birşey ile kapatmışlardı*, ikinci maçta ise hiç yoktu.
Anlam vermek zor! Açıklama beklemekse hayal!
*Düzeltme: İlk maçta da yokmuş.
UEFA formalarında Kol reklamı bulunamıyor diye biliyorum bu sebeple Kollarda cola Turca yok
Ama diğer olaylar bir rezillik
Çubuklu forma Başlığında Yazdım Buraya da ekleyeyim görüşlerimi
Sene Başından Beri Pumadan bu konuda bilgi almak bir şeyler anlatabilmek için elimizden geleni yaptık
ama artık mesele bizim yapabileceklerimizi Geçti
Yönetime Geldi Malesef bu olay
Ve tabi Yönetim her zaman bildiğiniz ACİZ yönetim
Anlamadığım puma ya niye kızılıyor?
Puma kafasına göre iş yapmaya Başladı
Yönetimde sineye çekmeye Başladı
başkanımıızn yüce Danışmanları Buyursunlar Arasınlar pumayı
Nasıl imza attılarsa işleyişide düzeltsinler
Ben hiç bir şey olmamama rağmen en az 50 defa konuştum puma ile artık ahpap olduk neredeyse
ama klub umursamıyor bu işi
o yüzden bende umursamıyorum
Maviler bordolar hoşuma gidiyor alır giyerim
Hatta mümküne Reklamsız Yapsınlar daha güzel olur
Yönetim Adam Olamıyorsa Suç benimmi??
Nerede olduğunu anlamayacak kadar Kafası çalışmıyorsa
Bulunduğu koltuğu Sadece kıçıyla doldurabilenler doluysa Yönetimde
Niye Ben dertleneyim ki?
Yedikleri Pislikleri Temizlemeden Utanmaz Ahlaksızlar her galibiyet sonra çıkıp Konuşuyorlar
Adamda biraz Haysiyet şeref utanma gibi bir şey olsa 4 haftada milyon dolarlık verdikleri zarara sebep olanlar çeker gider
Yok biz göremeyiz Şampiyonluk Görebiliriz ama Bu takımın adam gibi yönetildiğini göremeyiz
Bu kafalarla şampiyonluk hayal arkadaş,bu insanlar sanki babalarının bakkal dükkanını işletiyorlar,orası milyonların peşinden akın akın gittiği TRABZONSPOR kulübü..yöneticiler yoksa hala bunun farkında değiller mi?değillerse kim bu insanlar,bizi yöneten kim?
bence formalardaki altın rengi isim ve numaralar bu yılın forma adına tek iyi noktası.. ayrıca bordo ağırlıklı üstün altına mavi şort da gayet iyi olmuş. ama bana kalırsa daha iyisi mavi ağırlıklı üste yine altın rengi numara ve bordo şort. bence süper olur..
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
abi TS Club'tan baska bir yerde satilmiyormu bu formalar? Samsun'da TS Club yok. Ben genellikle formalarimi baska bir spor magzasindan alirim. Ama bu sene nereye baktiysam bizde yok gecen senenin formasini verebilirz diyorlar !?
Yorum