Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sorumsuz puma
    yahu bizle alay mı ediyor bunlar
    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• bu pumanın forma yapacağı yok bare bizim ts club taraftar forması yapsın
      puma daha takımın formalarını yetiştiremiyo bide taraftar forması kaldı

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim de dikkatimi çekti bu ilginç durum. Bu nasıl iş anlamak zor.

Bir başka konu da Ülker'in Cola Turka'sı. Bizim kol / omuz sponsorumuz ama Osasuna ile oynanan ilk maçta siyah bant benzeri birşey ile kapatmışlardı*, ikinci maçta ise hiç yoktu.

Anlam vermek zor! Açıklama beklemekse hayal!

*Düzeltme: İlk maçta da yokmuş.
        UEFA formalarında Kol reklamı bulunamıyor diye biliyorum bu sebeple Kollarda cola Turca yok
        Ama diğer olaylar bir rezillik
        Çubuklu forma Başlığında Yazdım Buraya da ekleyeyim görüşlerimi
        Sene Başından Beri Pumadan bu konuda bilgi almak bir şeyler anlatabilmek için elimizden geleni yaptık
        ama artık mesele bizim yapabileceklerimizi Geçti
        Yönetime Geldi Malesef bu olay
        Ve tabi Yönetim her zaman bildiğiniz ACİZ yönetim

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlamadığım puma ya niye kızılıyor?
        Puma kafasına göre iş yapmaya Başladı
        Yönetimde sineye çekmeye Başladı
        başkanımıızn yüce Danışmanları Buyursunlar Arasınlar pumayı
        Nasıl imza attılarsa işleyişide düzeltsinler
        Ben hiç bir şey olmamama rağmen en az 50 defa konuştum puma ile artık ahpap olduk neredeyse
        ama klub umursamıyor bu işi
        o yüzden bende umursamıyorum
        Maviler bordolar hoşuma gidiyor alır giyerim
        Hatta mümküne Reklamsız Yapsınlar daha güzel olur
        Yönetim Adam Olamıyorsa Suç benimmi??
        Nerede olduğunu anlamayacak kadar Kafası çalışmıyorsa
        Bulunduğu koltuğu Sadece kıçıyla doldurabilenler doluysa Yönetimde
        Niye Ben dertleneyim ki?
        Yedikleri Pislikleri Temizlemeden Utanmaz Ahlaksızlar her galibiyet sonra çıkıp Konuşuyorlar
        Adamda biraz Haysiyet şeref utanma gibi bir şey olsa 4 haftada milyon dolarlık verdikleri zarara sebep olanlar çeker gider

Yok biz göremeyiz Şampiyonluk Görebiliriz ama Bu takımın adam gibi yönetildiğini göremeyiz

Yorum

• Bu kafalarla şampiyonluk hayal arkadaş,bu insanlar sanki babalarının bakkal dükkanını işletiyorlar,orası milyonların peşinden akın akın gittiği TRABZONSPOR kulübü..yöneticiler yoksa hala bunun farkında değiller mi?değillerse kim bu insanlar,bizi yöneten kim?

Yorum

• Cevahir'e telefon açtım. 1 yada 2 hafta içinde 'gelsin artık' dediler Adamlara da gına gelmiş artık demekki.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• yaa çıkmadı şu çubuklu formalar delirmemk elde değil yaaa

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cevahir'e telefon açtım. 1 yada 2 hafta içinde 'gelsin artık' dediler Adamlara da gına gelmiş artık demekki.
                onlar eylül de oraya gittiğimde haftaya gelecek demişlerdi bence biz unutalım çubuklu formayı
                Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• Ankaragücü maçını izliyorum şimdi ve YENİ çubuklu formaylan sahaya çıktı bizimkiler. Gerçekten çok hoş olmuş bunlar.

Yorum

• şortuı bordo gıyselermıs dah sık dururmus.
                    yakalar hala gozume carpıyor ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııgh

Yorum

• bence formalardaki altın rengi isim ve numaralar bu yılın forma adına tek iyi noktası.. ayrıca bordo ağırlıklı üstün altına mavi şort da gayet iyi olmuş. ama bana kalırsa daha iyisi mavi ağırlıklı üste yine altın rengi numara ve bordo şort. bence süper olur..
                      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• abi TS Club'tan baska bir yerde satilmiyormu bu formalar? Samsun'da TS Club yok. Ben genellikle formalarimi baska bir spor magzasindan alirim. Ama bu sene nereye baktiysam bizde yok gecen senenin formasini verebilirz diyorlar !?
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bursaspr a da bi sürü söz verdiler yan çubuklu olacak timsahlı ola,cak falan filan ama...

Onlardan da ses seda yok kimseyi allamıyolar bursaspor ihtar çekti pumaya ama etkileme di

tın yani...

Yorum

• bursanın forma deseni nasılsa bizimkilerde aynı düz formalardaki değişik desenler bursanın formalarındada war puma bize özel bi forma yapmamış yane

Yorum

• dün akşamki formanın tonları daha bi canlıydı sankii
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursaspr a da bi sürü söz verdiler yan çubuklu olacak timsahlı ola,cak falan filan ama...

Onlardan da ses seda yok kimseyi allamıyolar bursaspor ihtar çekti pumaya ama etkileme di

tın yani...
                                bursa sivas maçında geçen hafta o dediğin yan çizgili formayı giymişti.Çokta güzel görünüyodu
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X