Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manchesterin v li forması hiç olmamış...

Onların bu sene giydiklerini seneye biz giyelim

Yorum

• nıke en guzel tasarımlarını m.unıted ve marıa sarapova ya yapıyor,bence once onlara calısıyo ...digerlerıne fazla ozen gostermıyo ..zaten nıke adını manu ve brezılya ya yaptıgı formalarla duyurdu
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Resmi sponsor değil, sanki resmi eziyet.
        Alanya da 2 tane Nike mağazası var. Manu, Barca forması bile var, 3 bacılar var ama bizim formamız yok.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kemal harikasın seni hep takip ediyorum sende biliyorsun önce çok tebrik ediyorum seni

sonra bu yaptığın çalışmaları klübe mail atmanı öneriyorum
          Gerçi Ali Fuat abi göndericeğini söylemişti mutlaka iletiyordur kulübe

Çalışman içinde Son İki fontu beğendim diğerlerine nazaran daha iyi olmuşlar çizgileri kesimleri eline sağlık

Tesekkür ederim...

Klübe simdiye kadar cok mailler attim, fakat 1 tane bile cevap alamadim malesef. Bilmiyorum, belki siradan biri oldugum icin önemsemiyorlardir... Nede olsa SADECE BIR TARAFTAR'im dimi?...
          .

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi sponsor değil, sanki resmi eziyet.
            Alanya da 2 tane Nike mağazası var. Manu, Barca forması bile var, 3 bacılar var ama bizim formamız yok.
            ya bir cok marka geldi hepsini begenmedik bu sefer dünyanin en büyük markasi nike geldi yine begenmiyoruz peki suc hep markalardami? bunu forma dizayni olarak demiyorum trabzon disindaki satislar icin kulüp de birseyler yapmasi gerekiyor.

ayrica bence nike bi altyapiyi otutturup sonra güzel formalar yapacak.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tesekkür ederim...

Klübe simdiye kadar cok mailler attim, fakat 1 tane bile cevap alamadim malesef. Bilmiyorum, belki siradan biri oldugum icin önemsemiyorlardir... Nede olsa SADECE BIR TARAFTAR'im dimi?...
              Böyle düşünme Kemal.. sen yılma devam et elbet bi gün cevap verirler...
              Ali Fuat abide kulübe ileticeğini söyledi zaten unutma bunu elbet dikkate alırlar
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Nike Arsenal'e böyle forma yapıyorsa seneye bize yapacağı formaları düşünemiyorum.

Klasik mavi kollu formalarımız harikaydı. Durduk yere parçalı formaya döndük. Sevmedim parçalı formaları.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kırmızı Beyaz V harfli Manchester United 2009 forması BMN farkı ile:

Bu formayı beğendim . Yakaları şimdiki formamızla kıyaslarsak çok şık bana göre . Klasik ve güzel olmuş .

Yorum

• Nike'ın Arsenal'e veya başka bir takıma yaptığı formayı bizim beğenmemiz önemli değil, onların beğenmesi önemli, ki beğeniyorlar. Her takımın renginin, kendi taraftarında yaptığı bir çağrışım ve iz vardır. Sizin gıcık olduğunuz renkler başka taraftar için bambaşka anlamlar içeriyordur.

Formanın rengine değil, tasarımına takıldım derseniz o da zevk ve bakış meselesidir çok su götürür. Bence güzel olmuş.

Nike'ın Trabzonspor'a ne yaptığını değerlendiriyorsanız, ne istediğiniz ve sizin ne yaptığınız da önemli bu süreçte. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışınca yanılgılara düşebiliyorsunuz.

Yarın bu formaların özel çekimlerle yapılmış fotoğraflarını ve sahada futbolcular üzerindeki hallerini izlerken 'vay be adamlar ne güzel formalar yapıyor' diyeceğiz eminim.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• FC Bayern Munih formalari BMN farki ile:

Ingiltere formasi BMN farki ile:

Gremio formasi BMN farki ile:

Urawa red Diamonds formasi BMN farki ile: (NIKE)

Chealse formasi BMN farki ile: Bu seklide GS ve FB taraftarlari gelcek sezonki desenlerle biraz hayal ede bilir formalarini.

Real MADRID formasi BMN farki ile:

AC Milan formasi BMN farki ile:

Ukrayna formasi BMN farki ile:

---

Bizi en cok ilgilendiren bölüm

Nike Crystal Palace' yapdigi forma. Taraftarlar ikisi arasindan biri sececekmis yada yönetim.

bizim gelcek sezonki cubuklu ve yar parcali böyle olabilir

Yorum

• Bilmiyorum belkide daha önce birilerininde dikkatini çektimi ancak ben yeni parçalı formaları beğenmedim.Özellikle o yakalar çok kötü.Maç esnasında Hıncal'ın boynuna doladığı ''ATOL'' gibi duruyor.Yani yeni forma için firmanın özenli bir çalışma sunmadığı ortada.Forma almaya olan niyetimi bile kırdı.Yakasız modellere bakacağız artık.
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Arkadaşlar kendi yaptırdığım kapşonlu için neler diyeceksiniz? Arkadaki resmi bordomavi.net ten aldım onun için de ayrıca teşekkürler

En son ÇaGaTaY tarafından düzenlendi; 27.02.2009, 21:06.

Yorum

• Nerede yaptırdın bunu Çağatay abi ? Güzel olmuş

Yorum

• bi internet sitesinde.. ön tarafı ben yaptım arkadaki resmi de yapıştırdım bmn wallpaperda olan resimlerden.. Baskı kalitesinden şüpheliydim ama beklediğimden çok iyi çıktı. Ts clubda da bu tarz ürünler görsek fena olmaz bence

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar kendi yaptırdığım kapşonlu için neler diyeceksiniz? Arkadaki resmi bordomavi.net ten aldım onun için de ayrıca teşekkürler

güzel olmus arkadasim, güle güle kullan, iyi bir fikir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X