Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence formalari yapa firmalar sik sik degissin, ki modellerde ciddi degisiklikler olsun, bizde her birinden alip arsivimize katalim. Sonra, 10 sene sonra formanin güzelligi diye birsey kalmayacak ki... Elimdeki 89'da alinmis markasi olmayan orjinal forma bile çok güzel.

Bir de su "kalite" olayina çok takilmamak lazim diye düsünüyorum. Puma normalde kaliteli bir firma olmasina ragmen bence futbol tarihinin en kötü formasini bize üretti. Biraz anlasma, biraz da sans isi. Dünyada hiç bir takim Aber Crombie giymiyor ki. Kalite de bir yere kadar. Olayin ticari boyutunu ve Trabzonspor'umuzun kazancini göz ardi etmemek lazim.

Kargadan baska kus tanimam, en azindan 3 yilligina en büyük Lotto [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• OLDUMU SIMDI LOTTO DAN MI GIYINECEZ.

HAYIRLI OLSUN O ZAMAN

Yorum

• Valla bencede kappaya geri dönmeliydik.
        de get nuri albayrak

Yorum

• Formanin sagindaki logolara takilip kalmayin arkadaslar
          Aslolan sagda kalbinin üzerinde tasidigi logo ve renkleri
          Gerisi Tras
          lotto kappam adidas fark etmez
          TsClubluyuz biz [img]smileys/smiley17.gif[/img]
          neyse bu arada hayirli olsun diyor bu ve yeni formalarin tanitilacagi günü iple çekiyorum

Yorum

• bn nike istiyodum ama olsun hayirli olsun

Yorum

• @ironmaster

Sen yazdin aklima geldi; Trabzonspor amblemini forma üzerindedaha büyük görmek istiyoruz avuç içi kadar amblem olmasin.En fazla dikkatimi çeken konulardan birisiydi.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• bu kadar tartisiyoruz da bu konuyu acaba gerçekten böyle bir durum var mi yaaa ben nike pek ihtimal vermiyorum çünkü genelde trk takimlarina sponsor olmuyorlar(gerçi bisz kappayla anlasana kadarda türkiyede hiçbir takim kappa giymemisti)

Yorum

• simdi lottoyla anlastik mi anlamadim gerçek miiii

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi

@ironmaster

Sen yazdin aklima geldi; Trabzonspor amblemini forma üzerinde daha büyük görmek istiyoruz avuç içi kadar amblem olmasin.En fazla dikkatimi çeken konulardan birisiydi.
                    Valla ne diyeyim dün ingiliz milli takm formalarini gördüm umbronun aklima TS amblemini nasil daha genis bir sekilde Formanin geneline yayabiliriz diye düsünüyordum bir iki ufak karalama bileyaptim
                    demek yanliz degilmisim
                    Evet Murat bitti Lotoo ile anlastik

Yorum

• hayirlisi ne ise o olsunn insallah bu formalarla basariya ulasiriz

Yorum

• Eski formalarimizdan büyük amblemli formalarimiz.Reklamda olmayinca acayip oluyor yani.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/resimler/nostalji1.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/resimler/nostalji1. jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/resimler/nostalji1.jpgEdited by: bordox
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Lotto'nun amblemi felaket ötesi.
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• bence o kadar da güzel deilmis eskiden

Yorum

• en iyisi her zaman nikedir amblemi yeter zaten

Yorum

• simdi ayni resimleri ben koyacaktim ama bordox arkadasimiz koymus sagolsun
                                fakat bir seye dikkatinizi çekeyim
                                lottonun logosu nike in logosu yok onun kalitesi bunun kalitesi o forma bizi basarili yapiyordu su formada basarisiz olduk söylemlerine en güzel cevap
                                su asagidaki iki resim

Marka görebiliyormusunuz??
                                ben göremiyorum beyaz olanlarinida büyük ihtimalle çarsida bir esnaftan bedava alip üzerlerinede arma isletmislerdir ama bu takim ve pesinden gelenler sampiyon oldu
                                mesele giydigin formada donda falan degil
                                mesele o armanin boyutuda degil çok ca zaman mesele o armanin altindaki yüreginin boyutunda
                                Bes para etmez fanilari en mukaddes aniya en güzel kendimizi temsile çevirdi bu adamlar
                                zarfa pek takilmayalim mazrufa bakalim
                                Bu bes para etmez fanilali adamlar olmasaydi hepimiz ruhumuzu bir seytana satmis FaiST olurduk
                                takimim bana al bu bordomavinin artik bu marka dikecek demisse ben gider onu alirim daha da gerisini ugrastirmayin demekki en güzel bu bulunmus en uygun bu gelmis gidip aliriz

Renklerimizle seklimizle oynamaya çalisirlarsa giyeriz gerekirse bu fanilalari basariz TS amblemini üstüne oyle gideriz Stada
                                Ben hiç Gocunmam Ya siz?Edited by: ironmaster

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X