İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un da yapıcağı yok.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
umarım bir gün nike ın bize orjınal adam akıllı forma yaptıgını goruruz bazen ıcımden adıdas mı sponsor olsaydı bıze demekten kendımı alamıyorum.. adidasın fenere yaptıgı formalara bakın nasılda futbolcu uzerıne oturuyo bızımkılerın ise daha yakaları düzgün durmuyo !!! yani tamam bi ürün ucuz maliyette üretilirde bu kadar olmaz... yazık nike yazıkku will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un da yapıcağı yok.
emre neden bizimle ilgilenmiyorsun???????? İKU TS SENİ ARALARINDA GÖRMEK İSTİYOR....
(bu arada umarım doğru emredir bizim okuldaki emreye benzettim de)
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Yorum
-
Crystal Palace Nike 09/10 formalarını taraftarın beğenisine sundu.
Trabzonsporumuz'un da en az bir formasını taraftar seçmeli diye hayal kurmaya devam ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim göbekli mankene elini cebe atmayı öğretmişler .. Helal olsun valla gelişmeler var
bu bir film mi yoksa ben mi yanlış görüyorum ?? Aman Allah'ım sonunda film de yaptık inanamıyorumTRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCrystal Palace Nike 09/10 formalarını taraftarın beğenisine sundu.
Trabzonsporumuz'un da en az bir formasını taraftar seçmeli diye hayal kurmaya devam ediyorum.
3-4-5 deki formalar çok güzel bence(özellikle son forma)
a f s hocam 4 deki çubuklu forma özlemle beklediğimiz bizim çubukulu formanın aynısı olacak diye tahminde bulunsam yanlışmı yapmış olurum acaba.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim göbekli mankene elini cebe atmayı öğretmişler .. Helal olsun valla gelişmeler var
bu bir film mi yoksa ben mi yanlış görüyorum ?? Aman Allah'ım sonunda film de yaptık inanamıyorum
Yorum
-
Dvd si www.trabzonspor.com.tr de satışa sunuldu"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDvd si www.trabzonspor.com.tr de satışa sunuldu
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
birde şort beyaz olsaymış sanki biraz daha hoş durabilirmiş onun dışında ankaragücü maçında bu forma ile Song daha 24-25 yaşında gibi görünüyordu futbolcular daha bi hoş görünüyordu ne olursa olsun kalite kokuyodu formalar-beck is back-
32
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
-beck is back-
32
Yorum
-
Gelecek sezon forma reklamımız TTNET olacak diye biliyorum.
En son a f s tarafından düzenlendi; 14.02.2009, 15:30.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum