resmi site BMN dir bence...İlk haberler her zaman burda...1 numarayız 1...bence resmi site biz gerekli haberleri, yorumları yaptığımız ve hatta daha iyi yaptığımız için bize devretti bu işi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
açıkcası mecbur kalmadıkça resmi sitenin yakınından bile geçmiyorum , çünkü sinirim bozuluyo resmi siteye girince ve görünce hiç bi etkinliği yok , süper lig takımları içinde belki de en kötü dizayna ve yönetime sahip resmi sitedir ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
resmi siteden resmi açıklama bekliyorum diyeceğim konuyla ilgili ama . pek açıklama yapma zahmetine katlanmadıkları için dediğin doğru olabilir olmuşsa süper olur. .İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi site BMN dir bence...İlk haberler her zaman burda...1 numarayız 1...bence resmi site biz gerekli haberleri, yorumları yaptığımız ve hatta daha iyi yaptığımız için bize devretti bu işi...
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcelinho transfer olmuş haberi resmi sitede yok, Erdinç geri dönmüş resmi sitede yok. Hadi Erdinçi anladık ama Marcelinho yu nasıl vermezsin. Kim yönetiyor bu siteyi acilen istifa etsin görevinden
ellerin gelişi keza öyle
2 gündür bir kaç forumda kendimce sesimi yükseltmeye çalışıyorum.adam gibi bilgilendirme yapan bi site vardı o da bozulduTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
sizi hic anlayamiyorum ben...İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbiden siteyi çökertim koskoca yönetim istifa yazacak bir haecker yok mu aramız da
siz evde babaniz kizdinigiz zaman evimi yakiyorsunuz...
websiteyi hackleyipte fenerlilerin agzinami dusmek istiyorsunuz...
adam hic kendi tuttugun takimin websitesini hacklermi, akil var mantik var...
diyelimki hacklediniz, zarari kim cekecem TRABZONSPOR mu yoksa istanbul takimlarimi????
Trabzonspor simdi tarihinde en zor donemden geciyor, birlik olmak yerine ortaligi karistirmak istiyorsunuz....
https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
Yorum
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizi hic anlayamiyorum ben...
diyelimki hacklediniz, zarari kim cekecem TRABZONSPOR mu yoksa istanbul takimlarimi????
Trabzonspor simdi tarihinde en zor donemden geciyor, birlik olmak yerine ortaligi karistirmak istiyorsunuz....

başında BAŞ olmayan hangi organizasyonda birliktelikten bahsedilebilir??
kendi arasında anlaşamayan, bir konuda aynı anda 3 farklı yorum getiren, düzensiz,plansız ve savrukluğun hat safhalarını zorlayan bi ekibin yönetimi altında insanların nasıl birlik-beraberlik duygusunu tatmasını beleyebiliriz ki?
Yorum
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizi hic anlayamiyorum ben...

Biz de fenerin sitesini hackleriz
Protesto msjini oraya yazariz
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
eyvallah kardes sagolasinİlk olarak vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüye kontrol panalinden 4. secenegi sec dil ayarı en altta
Yorum
-

ne alaka ben siteyi sarı lacivert mi yapalım dedim
saçmalıkTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum