Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi Site Ne Yapıyor?

Marcelinho transfer olmuş haberi resmi sitede yok, Erdinç geri dönmüş resmi sitede yok. Hadi Erdinçi anladık ama Marcelinho yu nasıl vermezsin. Kim yönetiyor bu siteyi acilen istifa etsin görevinden

ellerin gelişi keza öyle
    En son Vkgz tarafından düzenlendi; 14.01.2007, 12:39.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Haklısın arkadaş ortalık kaynıyor sabah kalkar kalmaz ilk işim siteyi açmak oluyor ama 3-5 geyik haberden başka bir şey yok ne bir açıklama ne bir haber bomboş bir site acaba sitedemi başkanı protesto ediyor istifa edene kadar bi şey yazmayacaklarmı
      Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.

Yorum

• klasik toplum mühendisliği peşindeler.
        tepki alacak haberleri sümen altı et.
        aksi olanları göz önüne at.

Yorum

• AMATÖR.. baska söze gerek yok
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• resmi sitede kendileri gibi buların, yabancı birisi baksa ulan der ne gamsız tasasız sorunsuz kulüp herşey toz pempe

Yorum

• aynı yöneticilerimiz gibi resmi siteyi yönetenlerde onlar gibi desenize...
              FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• herkes su AMATÖR webmastere pardon webbeceriksize bi mail atsin:

webmaster@trabzonspor.org.tr

Yorum

• resmi site çökertilsin

bir internet korsanı yokmu şu resmi siteyi çökertecek. Abidik gubidik haberlerden başka bir şey yok. hem aylar önce korkularından forum kısmını kaldırmışlardı. bunların eleştiriye tahammülleri yok.

Yorum

• İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir internet korsanı yokmu şu resmi siteyi çökertecek. Abidik gubidik haberlerden başka bir şey yok. hem aylar önce korkularından forum kısmını kaldırmışlardı. bunların eleştiriye tahammülleri yok.
                    harbiden siteyi çökertim koskoca yönetim istifa yazacak bir haecker yok mu aramız da
                    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Bekliyolar henüz bir düğün ve cenaze olmadı sanırım
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• zaten futbol oyunu dışında haberlerden başka birşey yok...
                        varsa yoksa ziyaret başsağlığı vs.vs.

Yorum

• webmaster sakin siteyi güncellemesin.. öyle oldu yerden kalkmasin sakin yumurtalari sogar sonra

Yorum

• yani resmen başka yerlerden takip ediyoruz resmi bilgileri. resmi sitenin hiçbir güncelliği yok. ancayok şu ziyarete gitmiş de yok kampta mangal partisi vermişler de. doğru dürüst haber verin bizde sağdan soldanduymayalım. yine en inanılır yer bmn forumu

Yorum

• hiçbir şey yapmıyor

Yorum

• öyle bir site mi var.ben Trabzonspor haberlerini almak için BMN ye giriyorum ilk olarak.resmi sitede yok şu ziyaret etti şu geldi başka birşey yok.ha bir de ayın ortasında dergimiz çıktı diye haber geliyor.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim