Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Dandinidandini tarafından gönderildi

Mandirali 2002 sezonunda Trabzonspor?dan ayrildi. Hami halen Türkiye liginde Tanju Çolak?tan sonra en çok gol atan 2. futbolcudur.

Sitedeki bu ibare artik degismeli Hakan Sükür geçti onu.

Katiliyorum
    keyif adamı ..

Yorum

Sitede en çok üzüldügüm durum; medyanin Trabzonspor hakkindaki saçma sapan haberlerini aynen koymasi.Birde 1 hafta içinde tas patlasa 10 tana haber eklenmesi

Yorum

Arkadaslar yardim lazim Antalyada TS club magazasi varmi yada antalyaya
        en yakin ts clubi nerde Cvp verirseniz memnun olurum
        Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

yeni sezondaki ürünlerde bardaklarin fiyatlarini 10 ytL, zaten bütün ürünleri koymadiklari sadece ve sadece ürünlerin yarisini yayinlayan alisveris sitesini hala güncellemeyen zihniyeti kiniyorum.Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

Yönetim Ts Clubda futbolcularla imza günü düzenlemeli.. Satisa yeni çikan forma ve diger ürünler için iyi bir baslangiç olur...

Söylüyoruz,Söylüyoruz duyan kim..Söyledigimizle kaliyoruz o kadar

Yorum

Aradan kaç zaman geçti ama hala sanal satis sitemizde ürünlerle ilgili tik yok. Satmakmi istemiyorlar ne anasini satiim.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

Site de çok geç açiliyo yaw ne biçim sunucusu var bu ts.com.tr nin
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

yakinda site ile ilgili yeni yapilanmalar olacakmis.biraz daha sabretmemiz gerek

Yorum

Yapilanma istemez yikip yapilanma gerek...

Google gibi hizli BMN kadar sen sakrak bi Web sayfasi olmali...

Yorum

İlk olarak murat tarafından gönderildi
                      valla ben begenmedim, ayni altyapi var sitede sadece gorunum degismis biraz icerikte ayni.... goz boyama derim ben buna!

Ulan nasil Benim kulubumun sitesi bukadar yavas olur yaaa, iki gundur forma siparisi verecem giremiyorum ya 10 dk suruyor yada hata veriyor... yeter artik bu rezllik. Sorumlulara goreve cagiriyorum! Yapamiyacaksiniz kardesim yapabilecek birine devredin!

Adami hasta ediyorlar ya, ayda 100 dolar verip adam gibi sunucu tutamiyoruz ya... Yakismiyor kardesim... hatta Ayip!!
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

bugün kuzenle caka'ya gittik ben 150 kuzen 70 ytl lik alisveris yapti. esofman alicaktik ufak bedeni kalmamis alamadim - sort alicaktim kappa var ts clubinki gelmemis. daha birçok yeni ürün yok özellikle t-sihrt hiç göremedim. ula nerde bu ürünler

Yorum

Trabzonspor.org.tr ve Trabzonspor.com.tr siteleriyle ilgili olarak Trabzonspor Genel Müdürü Sayin Burak Gürdal ile görüstüm. Web sitesi konusunda çalismalari oldugunu ve sitelerin yavas açilmasi sorununun giderilecegini tasarim konusunda da yakin zamanda olmasa bile çalismalar yapilacagini belirtti. Resmi siteye her giriste gerek renkler,gerek tasarim gerekse içerik açisindan çok kötü durumda oldugumuzu düsünüyor ve üzülüyorum. Umarim kisa vadede tüm problemler giderilir. Burak Bey'e de ilettigim gibi bu isin çözümü site tasarim ve barindirma islemini profesyonel bir firmaya devretmemiz yönündedir. Turkcell,avea,koç vb. siteleri tasarlayan firmayi kendilerine tavsiye ettim ve bu tip ticari firmalarin dahi site tasarim isini kendi bilgi islemlerinden ziyade profesyonel sirketlere devrettigini ilettim. Burak Bey'in bu sorunun çözülmesine önayak olacaginainaniyorum..

Yorum

İlk olarak l-m tarafından gönderildi

Trabzonspor.org.tr ve Trabzonspor.com.tr siteleriyle ilgili olarak Trabzonspor Genel Müdürü Sayin Burak Gürdal ile görüstüm. Web sitesi konusunda çalismalari oldugunu ve sitelerin yavas açilmasi sorununun giderilecegini tasarim konusunda da yakin zamanda olmasa bile çalismalar yapilacagini belirtti. Resmi siteye her giriste gerek renkler,gerek tasarim gerekse içerik açisindan çok kötü durumda oldugumuzu düsünüyor ve üzülüyorum. Umarim kisa vadede tüm problemler giderilir. Burak Bey'e de ilettigim gibi bu isin çözümü site tasarim ve barindirma islemini profesyonel bir firmaya devretmemiz yönündedir. Turkcell,avea,koç vb. siteleri tasarlayan firmayi kendilerine tavsiye ettim ve bu tip ticari firmalarin dahi site tasarim isini kendi bilgi islemlerinden ziyade profesyonel sirketlere devrettigini ilettim. Burak Bey'in bu sorunun çözülmesine önayak olacaginainaniyorum..

Insallah hadi bakalim güveniyoruz Burak Gürdal'a...
                            keyif adamı ..

Yorum

Valla ben açikçasi pek umutlu diilim bu konuda. Geçende Ts Club'a bi mail attim, biraz serzeniste bulundum.Üç gün sonra bi mail geldi ;
                              <DIV>merak etmeyin her maili okuyoruz.</DIV>
                              <DIV></DIV>
                              <DIV>ürünler elimize ulastikça sitemize ekliyoruz. suan sadece bu ürünler geldigi için sitede bunla var, geldikçe ekleme yapiyoruz. turuncu forma yeni geldi, onu da en kisa sürede ekleyecegiz. </DIV>
                              <DIV></DIV>
                              <DIV>Iyi Çalismalar Dilerim.
                              -------------------------------------------
                              Comp. Eng. Emre Tekelioglu
                              Trabzonspor Sports Club IT Department
                              System Administrator</DIV>
                              <DIV></DIV>
                              <DIV>Tel: 0 462 3250967 - 175</DIV>
                              <DIV></DIV>
                              <DIV> Çok garibime gitti benim. Ürünlerin tanitimi yapildi, satisa sunuldu ama bulabilen yok.</DIV>Edited by: Gölge Oyunu
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

Çalışıyor...
                              X