Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Sitede en çok üzüldügüm durum; medyanin Trabzonspor hakkindaki saçma sapan haberlerini aynen koymasi.Birde 1 hafta içinde tas patlasa 10 tana haber eklenmesi
yeni sezondaki ürünlerde bardaklarin fiyatlarini 10 ytL, zaten bütün ürünleri koymadiklari sadece ve sadece ürünlerin yarisini yayinlayan alisveris sitesini hala güncellemeyen zihniyeti kiniyorum.Edited by: ÖzGüReisEsenLer
valla ben begenmedim, ayni altyapi var sitede sadece gorunum degismis biraz icerikte ayni.... goz boyama derim ben buna!
Ulan nasil Benim kulubumun sitesi bukadar yavas olur yaaa, iki gundur forma siparisi verecem giremiyorum ya 10 dk suruyor yada hata veriyor... yeter artik bu rezllik. Sorumlulara goreve cagiriyorum! Yapamiyacaksiniz kardesim yapabilecek birine devredin!
Adami hasta ediyorlar ya, ayda 100 dolar verip adam gibi sunucu tutamiyoruz ya... Yakismiyor kardesim... hatta Ayip!!
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
bugün kuzenle caka'ya gittik ben 150 kuzen 70 ytl lik alisveris yapti. esofman alicaktik ufak bedeni kalmamis alamadim - sort alicaktim kappa var ts clubinki gelmemis. daha birçok yeni ürün yok özellikle t-sihrt hiç göremedim. ula nerde bu ürünler
Trabzonspor.org.tr ve Trabzonspor.com.tr siteleriyle ilgili olarak Trabzonspor Genel Müdürü Sayin Burak Gürdal ile görüstüm. Web sitesi konusunda çalismalari oldugunu ve sitelerin yavas açilmasi sorununun giderilecegini tasarim konusunda da yakin zamanda olmasa bile çalismalar yapilacagini belirtti. Resmi siteye her giriste gerek renkler,gerek tasarim gerekse içerik açisindan çok kötü durumda oldugumuzu düsünüyor ve üzülüyorum. Umarim kisa vadede tüm problemler giderilir. Burak Bey'e de ilettigim gibi bu isin çözümü site tasarim ve barindirma islemini profesyonel bir firmaya devretmemiz yönündedir. Turkcell,avea,koç vb. siteleri tasarlayan firmayi kendilerine tavsiye ettim ve bu tip ticari firmalarin dahi site tasarim isini kendi bilgi islemlerinden ziyade profesyonel sirketlere devrettigini ilettim. Burak Bey'in bu sorunun çözülmesine önayak olacaginainaniyorum..
Trabzonspor.org.tr ve Trabzonspor.com.tr siteleriyle ilgili olarak Trabzonspor Genel Müdürü Sayin Burak Gürdal ile görüstüm. Web sitesi konusunda çalismalari oldugunu ve sitelerin yavas açilmasi sorununun giderilecegini tasarim konusunda da yakin zamanda olmasa bile çalismalar yapilacagini belirtti. Resmi siteye her giriste gerek renkler,gerek tasarim gerekse içerik açisindan çok kötü durumda oldugumuzu düsünüyor ve üzülüyorum. Umarim kisa vadede tüm problemler giderilir. Burak Bey'e de ilettigim gibi bu isin çözümü site tasarim ve barindirma islemini profesyonel bir firmaya devretmemiz yönündedir. Turkcell,avea,koç vb. siteleri tasarlayan firmayi kendilerine tavsiye ettim ve bu tip ticari firmalarin dahi site tasarim isini kendi bilgi islemlerinden ziyade profesyonel sirketlere devrettigini ilettim. Burak Bey'in bu sorunun çözülmesine önayak olacaginainaniyorum..
Insallah hadi bakalim güveniyoruz Burak Gürdal'a...
Valla ben açikçasi pek umutlu diilim bu konuda. Geçende Ts Club'a bi mail attim, biraz serzeniste bulundum.Üç gün sonra bi mail geldi ;
<DIV>merak etmeyin her maili okuyoruz.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>ürünler elimize ulastikça sitemize ekliyoruz. suan sadece bu ürünler geldigi için sitede bunla var, geldikçe ekleme yapiyoruz. turuncu forma yeni geldi, onu da en kisa sürede ekleyecegiz. </DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Iyi Çalismalar Dilerim.
-------------------------------------------
Comp. Eng. Emre Tekelioglu
Trabzonspor Sports Club IT Department
System Administrator</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Tel: 0 462 3250967 - 175</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV> Çok garibime gitti benim. Ürünlerin tanitimi yapildi, satisa sunuldu ama bulabilen yok.</DIV>Edited by: Gölge Oyunu
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum