Mevcut personelle yenilense ne olur yenilenmese ne olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Sporcularımıza ağız ve diş sağlığı eğitim semineri
Kulübümüz altyapısında bulunan teknik heyet ve oyunculara toplum ağız ve diş sağlığı eğitim semineri ve tarama faaliyetleri eğitimi verildi.
Trabzonspor Futbol Akademisi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda yapılan seminere KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Adem Kuşgöz, Pedodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
Doç. Dr. Tamer Tüzüner, Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Ercan ve Diş Hekimliği Fakültesi 5.sınıf öğrencileri katılarak teknik heyet ve sporcularımıza önce ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verip daha sonra ağız taraması yaptı.
Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, büyük formayı, şerefli formayı ve bu temiz formayı giymekten son derece gurur duyduğunu belirterek, "Beni burada o kadar güzel karşıladılar ki; yarı İzmir'li yarı Trabzon'lu oldum" dedi.
Son paragrafı anlayan var mı? Alaka?Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Aynen öyle gerçekten aynı şeyleri görmekten midem bulanıyo artık.İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi site hiç bu kadar kötü olmamıştı rezillik diz boyu günde 1-2 haber ekleyerek resmi site olunmazMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum