Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mevcut personelle yenilense ne olur yenilenmese ne olur.

Yorum

• Uygulamalari ve islevselligi degismedikten sonra dizayni degisede olur degismesede

Yorum

• Trabzonspor'un 45. yıl etkinliklerinden fotolar.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sporcularımıza ağız ve diş sağlığı eğitim semineri

Kulübümüz altyapısında bulunan teknik heyet ve oyunculara toplum ağız ve diş sağlığı eğitim semineri ve tarama faaliyetleri eğitimi verildi.

Trabzonspor Futbol Akademisi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda yapılan seminere KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Adem Kuşgöz, Pedodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Doç. Dr. Tamer Tüzüner, Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Ercan ve Diş Hekimliği Fakültesi 5.sınıf öğrencileri katılarak teknik heyet ve sporcularımıza önce ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verip daha sonra ağız taraması yaptı.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, büyük formayı, şerefli formayı ve bu temiz formayı giymekten son derece gurur duyduğunu belirterek, "Beni burada o kadar güzel karşıladılar ki; yarı İzmir'li yarı Trabzon'lu oldum" dedi.

Son paragrafı anlayan var mı? Alaka?
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Siteden Sezer Öztürk'ün bıçaklanmasından duyduğumuz üzüntüyü anlatan bir yazı bekliyorum acilen
            ( ゚д゚)

Yorum

• Tasarım olarak bence rakiplere göre en iyi siteye sahip olduğumuzu düşünüyorum,
              siteyi yenileyeceklerine editörleri yenilesinler

Yorum

• resmi site hiç bu kadar kötü olmamıştı rezillik diz boyu günde 1-2 haber ekleyerek resmi site olunmaz

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  resmi site hiç bu kadar kötü olmamıştı rezillik diz boyu günde 1-2 haber ekleyerek resmi site olunmaz
                  Aynen öyle gerçekten aynı şeyleri görmekten midem bulanıyo artık.
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Günün çoğu saatinde açılmıyor resmî site... Zaten haftada bir kayda değer bir iki haber oluyor, onları da zamanında göremiyoruz.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• kaç haftadır trabzonspor.com.tr 'e girilmiyor illa başına www konulması gerekiyor.

Ayıptır yahu.

Yorum

• Artık resmi sitenin tasarımında bir revizyon şart örneğin :

Il sito ufficiale di Juventus con tutte le ultime news, gli aggiornamenti, le informazioni su squadre, società, stadio, partite. Acquisto biglietti e abbonamenti.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hala Teknik Kadro bilgileri girilecek..

Yorum

• Site baya çökmeye başladı yakışmıyor.

Yorum

• trabzonspor gibi camianın çok daha korunmalı cok daha band genişliğine sahip profesyonel bir serverda hizmet vermesi gerekiyor. Ayrıca site tasarımı çok çağ dışı .

Yorum

• bu site kimin elinde allah aşkına ya offf
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim