Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu resim güzel mi sizce?

Bence güzel...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sakarya’da hattıni biliyor

Resmi sitedeki bu başlık yanlış değil mi?

Sakarya da hattıni biliyor olması lazım galiba.
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sakarya’da hattıni biliyor

Resmi sitedeki bu başlık yanlış değil mi?

Sakarya da hattıni biliyor olması lazım galiba.
        Evet maaleasef yine bir hata.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet maaleasef yine bir hata.
          malesef. ama hic bir seyi iyi yapmaya calismiyorlar ne yazikki

Yorum

• Sayfalarca yazı okudum resmi sayfamız hakkında. 3. Lig takım sayfasına benzetenler. 3 ayda apartman yapanlar. Ben olsam daha iyisini yapardım diyenler. Alt tarafta belirteceğim maddeleri sağlıklı olarak düşünüp tekrar yorum yazmanızı rica ediyorum.

1-İnterdizayn ekibinin Trabzonluluk veya Trabzonsporluluk değerlerini her konunun detayını bilmeden sorgulayamazsınız. Bugüne kadar Trabzonpor ile ilgili ücretsiz veya sadece masraflar için alınan ücretle kaç adet sayfa yaptıklarından haberiniz varmı? Masraf dediğimde mecburi giderler. Yıllık sunucu ve alan adına ödenen ücretler. Bunların dışında daha önemli olan eklenebilecek ama eklenilmeyen aşşağıdaki maddelerde vardır.
            a)Bu sayfanın yapımında emek harcayan çalışanların ücretleri
            b)Yapılan diğer masraflar(Telefon görüşmeleri, fotoğraf çekimleri vs)

2-Bu insanların ticaretle uğraştıklarını, işlerini-evlerini bu ücretlerle geçindirdiklerinden haberiniz varmı? Hangi akla mantığa sığar 3-4 ay bir sayfayla uğraşmak ve bunu bedelsiz yapmak. Bir işyerinizin, çalışanlarınızın ve evde bir ailenizin olduğunu düşünün. En azından hayatınızdaki temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışıyorsunuz. Şimdi bu insanın 3-4 ay bedelsiz olarak yapacağı bir sayfanın yükümlülüğünü düşünün. Siz diyebilirsinizki yapmasaydı, kabul etmeseydi vs. O zamanki yorumları düşünmek bile istemiyorum. Şunuda belirteyim bu sayfa klüpteki 1 oyuncunun 1-2 maçlık primiyle fazlasıyla biterdi. Çünkü yapımcı firma Trabzonspor için sizin profesyonel dediğiniz firmalar gibi 30-40 bin dolardan bahseden firma değil.

3-Grafik konusunda sizin belirttiğiniz şeyleri sizce bu insanlar düşünmüyormu? Bu sayfaya yazılan her şeyin o insanlar tarafından yapıldığını düşünün ve sayfanın son halini gözünüzün önüne getirin.

4-Eksiklikler konusunda yapımcı firmayı sorgulamaktanda vazgeçin. 2. maddede belirttiğim sebeplerden dolayı sizce bu noktalarda duraksamalar olmuş olabilirmi?

5-Acaba bir web sayfası için 3 ay çok uzun süre diyenler, 1 yıl fulltime çalışılarak veya diğer bir sayfanın veriler geldiğince yapılarak 3 yıl sürdüğünü desem ne düşünürsünüz?

6-Tasarım olarak fikir verebilirsiniz tabikide ama karşınızındakinde sıradan bir tasarımcı olduğunu düşünerek değil. Bir arkadaş güzel bir şekilde örnek vermiş stadın 3 boyutlu olarak gezilmesini ve yapıldıda sanırım. Ki şunuda unutmayın tasarım yapılırken internet bağlantısı kesilip sayfa tamamlanmıyor. Diğer yapılan örnek olabilecek sayfalara bakılarak fikirler zaten alınıyor. Diğer tarafta ise başka bir arkadaş 15 dk özet görüntü istemiş. Oldu olacak maçı canlı da yayınlasınlar. Lütfen mantık çerçevesinde yorumlar yapın.

7-Bu sayfaya başlanılmış bitmek üzere ve klübün ileri gelenleride bunu görüyor. Siz olsanız hiçmi teşvik etmek istemezsiniz bu çalışanları. Yorumlara bakıldığında sayfa açıldığında bir çok kişi beğenmiş ama ilerleyen zamanlarda bu oran gittikçe düşerek negatif bir hal almış.

8-Güncelleme konusunun firmayla hiçbir alakası olmayıp klüp bünyesinde yapılan çalışmalar olduğunuda belirtmeliyim. Klubün sayfaya bakış açısını, bünyesinde çalışan eski bir arkadaşın söylediklerini yukarıda geçen maddeleri okuyarak tekrar yorumlayın lütfen.

İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu anlattıkların kulüp yönetiminin vereceği bir karar, muhabir maça gitmeden nasıl fotoğraf çekebilir...
            benim yazdığım bahane değil, eleştirilerinizin doğru hedefe yapılabilmesi için bir bilgiydi...
            ayrıca yazdıklarına ben de katılıyorum, takım muhabirinin sürekli takımla gezmesi gerekir...

Bu kadar şeyi nasıl mı tahmin edebiliyorum. İnterdizay nın kurucu şahıslarından biri olarak. Resmi sitenin yapımına başlanılmadan kısa bir süre önce de ayrılmıştım.
            En son DarthVader tarafından düzenlendi; 08.04.2010, 03:33.

Yorum

• yukarıda darthvader in yazısından sonra yine bir ayırım noktasına geldik galiba.
              kulüp artık işlerini hatır gönül işi ile bedavaya yaptırma sevdasından vazgeçmeli.
              şimdi darthvader yukarıda yazılan yazıyı yazmamış olsa bizim hiçbirşeyden haberimiz olmayacaktı.yani orada çalışanların para aldığını zannedip sallamaya devam edecektik ki bu hakkımız.
              fakat an itibari ile öğrenmiş oluyoruz ki kulübümüz bu işide beleşe getirmeye çalışmıştır.
              burada sorgulanması gereken mesele bu insanların neden bu işi böyle kötü ve ilgisiz yaptıkları değildir.bu gün insanlar yerdeki çöpü bedavaya kaldırmıyorken kulübümüzün bu tip işlere girişmesi ve bu insanlara emeklerinin karşılığı olan parayı vermemesi utançtır.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• AYNI TAS AYNI HAMAM
                DİLİMDE TÜY BİTTİ.
                Koskoca kulübün resmi sitesi bukadar dikkatsiz şekilde haber girmemeli.
                Özensizlik diz boyu.
                Yahu şu başlıkta geri sayfalara doğru bi bakın nekadar çok hata paylaşmışız. ama biz biraz özen gösterilmeli dedikçe hatalar artıyor

Buda sonuncusu..

Yine resmi sitemize güvenip o haberi üye olduğumuz başka bi çok platformda paylaşma hatasına düştüm. ordakilerin uyarısıyla kulüp resmi sitesinin hatası nedeniyle herzaman ki gibi düştüğümüz durumu tahmin edersiniz..
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• ççç Yok artık o kadar da değil.

Yorum

• Neden resmi site ile ilgilenen kisiler bu Konu hakkinda uyarilmiyor..??

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Neden bu işi daha büyük ve daha ciddi bir firmaya yaptırmıyorlar.

Yorum

• biktik usandik artik resmi siteden ve yöneticilerinden. insan biraz özen gösterip dikkat eder yaptigi ise.

"23"´ün renklerine dikkat !!!

İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• sizde herseyin farkina variyorsunuz ha

ne var yani, bilindik hatalar iste o kadar da kusur olsun artik
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sizde herseyin farkina variyorsunuz ha

ne var yani, bilindik hatalar iste o kadar da kusur olsun artik
                            demekki orhan gencebay bosuna dememis "hatasiz kul olmaz" diye.
                            bundan sonra bizde alismaliyiz bu hatalara

Yorum

• Şanlıurfa seyahat programı

Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası finalinde Şanlıurfa'da Fenerbahçe'yle oynayacağı karşılaşma için planlanan seyahat programı açıklandı.
                              ..........

---------------------------------

Ha Barcelonanin ucagi ha bizim ucak ne farkeder degilmi .
                              Bu ucagi kullanabilecegimizi sanmiyorum.. ee ozaman ne diye bu resim yüklenir anlayamadim..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                AYNI TAS AYNI HAMAM
                                DİLİMDE TÜY BİTTİ.
                                Koskoca kulübün resmi sitesi bukadar dikkatsiz şekilde haber girmemeli.
                                Özensizlik diz boyu.
                                Yahu şu başlıkta geri sayfalara doğru bi bakın nekadar çok hata paylaşmışız. ama biz biraz özen gösterilmeli dedikçe hatalar artıyor

Buda sonuncusu..

Yine resmi sitemize güvenip o haberi üye olduğumuz başka bi çok platformda paylaşma hatasına düştüm. ordakilerin uyarısıyla kulüp resmi sitesinin hatası nedeniyle herzaman ki gibi düştüğümüz durumu tahmin edersiniz..
                                2. periyota kadar skor yazılmış. 3. ve 4. periyotlarda takımların attığı sayılar..
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim