Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    interdizayn denen firma benim gözümde kulübe yaptığı işlerle bitmiştir..

Ne açıklama yaparsalar yapsınlar bu böyle..

Bir zamanlar ciddiye aldığım bazı işlerine hayran olduğum bir firmaydı..

Artık bana gelen sorulara, müşterilere dahi önermiyorum..

Çok rahat söylerimki Trabzonspor kulübü benden bir iş istese çok daha iyisini çıkarırdım..

En azından kendimi parçalardım bunun için bu kadar kendini beğenmiş şekilde en iyisini yaptık hali ruhiyesinde olmazdım..

Garip valla.. Sanki 3. ligte bir kulübe web sitesi yapmış gibiler..
    İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    webmaster, sizin daha önce kulüpte siteyle sorumlu kişilerden birisi olduğunuzu biliyoruz.
    şimdi şikayet eder tarzda yazıyorsunuz.
    bunun anlamı ya artık orada çalışmıyorsunuz yada çalışıyor ama yapılması gerekenleri bildiğiniz halde üstlerinizden onay alamıyorsunuz.
    açıkca yazarsanız bunları size yönelecek sorularda ona göre değişir.
    Aynen katılıyorum. @Uğurtan fazlasıyla sana katılıyorum ve destekliyorum.
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      webmaster, sizin daha önce kulüpte siteyle sorumlu kişilerden birisi olduğunuzu biliyoruz.
      şimdi şikayet eder tarzda yazıyorsunuz.
      bunun anlamı ya artık orada çalışmıyorsunuz yada çalışıyor ama yapılması gerekenleri bildiğiniz halde üstlerinizden onay alamıyorsunuz.
      açıkca yazarsanız bunları size yönelecek sorularda ona göre değişir.
      evet 31 temmuzda müdürümle beraber istifa ettik, web sitesinin yönetimiyle ilgili eleştirilerimizi çalışırken de kendi içimizde yapıyorduk ancak ilk gönderdiğim yazıda da belirttiğim gibi içerikle ilgili sorumluluk ve yetki bizde değil Medya İletişim Birimindeydi, biz sadece teknik konulardan sorumluyduk...

Yorum

• İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yeni taşındılar, yerleri uzunsokaktaki matraş mağazasının üst katıdır.
        Gideli 2 hafta olmuştur sanırım.

İşleri web tasarım olan bir şirketin kendi adreslerini güncellememiş olmaları çok saçma bir durum
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gideli 2 hafta olmuştur sanırım.

İşleri web tasarım olan bir şirketin kendi adreslerini güncellememiş olmaları çok saçma bir durum
          evet uyarmak lazım...

Yorum

• alıntı

İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Günümüzde web siteleri kurumların, firmaların, kişilerin ve oluşumların aynası, dünyaya açılan pencereleridir. Web siteleri kitlelere ulaşmanın en kolay yolu bugünlerde. Peki, Trabzonspor bu gerçeğin ne kadar farkında?

Farkında olmalı ki kurumsal iletişimden sorumlu genel Müdür Yardımcısı,deneyimli gazeteci Altuğ Atalay liderliğinde “Medya Birimi” adı altında bir grup Trabzonspor çalışanı site içeriğinden sorumlu, ancak…

Geçtiğimiz günlerde Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımının 25 yaşındaki golcü oyuncusu Teofilo Gutierrez ile anlaşmaya varıldı. İlk kez bir Kolombiyalı oyuncunun kulübümüzde oynayacak olması önemli, zira bu durum Kolombiya ve Latin Amerika’ya kendimizi tanıtabilmemiz için bir fırsat. Peki, acaba Trabzonspor bunun farkında mı? Maalesef hayır…

Trabzonspor resmi web sitesinin ( www.trabzonspor.org.tr ) İngilizce bölümüne baktığımızda bırakın bu transferle ilgili bir haber bulmayı, gündeme ilişkin herhangi bir bilgi bulunmamakta. Gündem yaklaşık bir ay geriden takip edilmekte ve içeriklerde kullanılan İngilizce dili adeta katledilmekte…

Durum böyleyken sitemizin İngilizce kısmının çok ziyaret edilmesini bekleyemeyiz, edilmesin de! Ancak bu son transferin gündeme gelmesiyle bu kısım adeta ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretlerin çoğu Amerika Kıtası, özellikle Kolombiya’dan yapılmıştı. Biraz da rakamlardan bahsedelim;

1-12 Ocak 2010 tarihleri arasında;
            1267 Ziyaret, ortalama 105,58 Ziyaret / Gün
            4203 Sayfa Gösterimi, ortalama 350,25 Sayfa Gösterimi / Gün

13-20 Ocak 2010 tarihleri arasında
            5970 Ziyaret, ortalama 746,25 Ziyaret / Gün
            19528 Sayfa Gösterimi, ortalama 2441 Sayfa Gösterimi / Gün

Ortalama rakamlara bakıldığında yaklaşık 7 kat bir artış var, peki son günlerde yapılan bu ziyaretler nerelerden yapılmış…

1) Kolombiya %65,3
            2) U.S.A %9,2
            3) Türkiye %8,6
            4) Almanya %2,5
            5) İngiltere %1,5

Kaynak : Google Analytics ve Alexa

İşte gerçekler, acı ama gerçek. Dünya kulübü olmak sadece söylemlerle olmaz, icraat da gerektirir. Hal böyleyken bu durum acaba kimin umrunda... Yöneticilerin mi,çalışanların mı, taraftarların mı...

Bizim umrumuzda! Sen de sessiz kalma, tepkini dile getir, harekete geç, takımına sahip çık!!!
            ayrıca yukarda yazılanlar farklı bir web sitesinden alıntıdır, site adını verince yöneticiler yazıyı yayınlamıyor diye yazamadım...

Yorum

nickime neden takıldınız anlamadım. nickimi değişince gerçekler de mi değişecek anlamadım. nickime değil yazdıklarıma bakın siz bence...
              Diğer arkadaşlar ve ben sizi suçlar gibi konuştuk çünkü. Nickiniz yüzünden.
              Nickinize bu yüzden takıldım.
              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

evet 31 temmuzda müdürümle beraber istifa ettik, web sitesinin yönetimiyle ilgili eleştirilerimizi çalışırken de kendi içimizde yapıyorduk ancak ilk gönderdiğim yazıda da belirttiğim gibi içerikle ilgili sorumluluk ve yetki bizde değil Medya İletişim Birimindeydi, biz sadece teknik konulardan sorumluyduk...
                Teknik konulardan kastettiğiniz sitenin tasarımıysa malesef istifa etmeniz normal bana göre...yanlıs anlamayın şimdiki site tasarımı yapanlar da bana göre istifa etmeliler kulubün tüm sitelerini yapanlar..
                Saygılarımla,
                Adem Hotaman.

Yorum

• tswebmaster,

Sanırım siz eski resmi site masterlarından biriydiniz. Zaten son günlerde burada yeni yaptığınız sitenin reklamını yapıyorsunuz. Sitenin reklamını yapacağınıza kulübe gönderseniz?
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teknik konulardan kastettiğiniz sitenin tasarımıysa malesef istifa etmeniz normal bana göre...yanlıs anlamayın şimdiki site tasarımı yapanlar da bana göre istifa etmeliler kulubün tüm sitelerini yapanlar..
                    Adem bey mevcut site İnterdizayn firması ve Sözenler bilgisayar ortak yapımıdır, kulüp bilgi işlemi olarak bizde elimizden gelen katkıyı yaptık tabii. Bu firmalar neden veya nasıl seçildi derseniz, birçok firmadan, ki bunların arasında İstanbul firmaları da var, teklifler alındı ve kulüp yönetimi tarafından değerlendirildi, tabii bizler de kendi düşüncelerimizi yöneticilere aktardık. Kulüp bilgi işleminin web site tasarımı yapmak gibi bir görevi yok, bunun olabilmesi için bünyesinde grafik tasarımcısı bulundurması gerekir ancak maalesef yok. Ben de tasarımcı değilim...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tswebmaster,

Sanırım siz eski resmi site masterlarından biriydiniz. Zaten son günlerde burada yeni yaptığınız sitenin reklamını yapıyorsunuz. Sitenin reklamını yapacağınıza kulübe gönderseniz?
                      o siteyi ben yapmadım, reklam da yapmıyorum...

Yorum

• OSCAR CARDOZO

Yorum

• Siyah Giyen Adamlar
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Trabzonspor web sitesi konusunda neden daha büyük bir şirketle anlaşmıyor ?

Yorum

• TS Web Sitesi

Sitenin içeriği ve güncelliği yakalması açısından daha profosyonel kişilere ihtiyaç olacağı kanatindeyim. Şuandaki arkadaşların iyi niyetinden herhengi bir kuşkunu yok ama sitenin gelişmesine gereksinim var
                              *** HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN***

Yorum

o siteyi ben yapmadım, reklam da yapmıyorum...
                                mirclord diye birisi önce o siteden haber verip kaynağını koydu. Sildim. Daha sonra siz aynı şeyi 2 defa art arda yaptınız.

Tamam siz reklam yapmıyordunuz. Biz paranoyaklık yaptik.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim