Resmi sitedeki Videolar niye bukadar kalitesis !? Cep telefonunla mi ceklilmis
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Hocam iyi hoş söylüyorsunuzda bunları yapması gereken siz değil misiniz.İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünümüzde web siteleri kurumların, firmaların, kişilerin ve oluşumların aynası, dünyaya açılan pencereleridir. Web siteleri kitlelere ulaşmanın en kolay yolu bugünlerde. Peki, Trabzonspor bu gerçeğin ne kadar farkında?
Farkında olmalı ki kurumsal iletişimden sorumlu genel Müdür Yardımcısı,deneyimli gazeteci Altuğ Atalay liderliğinde “Medya Birimi” adı altında bir grup Trabzonspor çalışanı site içeriğinden sorumlu, ancak…
Geçtiğimiz günlerde Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımının 25 yaşındaki golcü oyuncusu Teofilo Gutierrez ile anlaşmaya varıldı. İlk kez bir Kolombiyalı oyuncunun kulübümüzde oynayacak olması önemli, zira bu durum Kolombiya ve Latin Amerika’ya kendimizi tanıtabilmemiz için bir fırsat. Peki, acaba Trabzonspor bunun farkında mı? Maalesef hayır…
Trabzonspor resmi web sitesinin ( www.trabzonspor.org.tr ) İngilizce bölümüne baktığımızda bırakın bu transferle ilgili bir haber bulmayı, gündeme ilişkin herhangi bir bilgi bulunmamakta. Gündem yaklaşık bir ay geriden takip edilmekte ve içeriklerde kullanılan İngilizce dili adeta katledilmekte…
Durum böyleyken sitemizin İngilizce kısmının çok ziyaret edilmesini bekleyemeyiz, edilmesin de! Ancak bu son transferin gündeme gelmesiyle bu kısım adeta ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretlerin çoğu Amerika Kıtası, özellikle Kolombiya’dan yapılmıştı. Biraz da rakamlardan bahsedelim;
1-12 Ocak 2010 tarihleri arasında;
1267 Ziyaret, ortalama 105,58 Ziyaret / Gün
4203 Sayfa Gösterimi, ortalama 350,25 Sayfa Gösterimi / Gün
13-20 Ocak 2010 tarihleri arasında
5970 Ziyaret, ortalama 746,25 Ziyaret / Gün
19528 Sayfa Gösterimi, ortalama 2441 Sayfa Gösterimi / Gün
Ortalama rakamlara bakıldığında yaklaşık 7 kat bir artış var, peki son günlerde yapılan bu ziyaretler nerelerden yapılmış…
1) Kolombiya %65,3
2) U.S.A %9,2
3) Türkiye %8,6
4) Almanya %2,5
5) İngiltere %1,5
Kaynak : Google Analytics ve Alexa
İşte gerçekler, acı ama gerçek. Dünya kulübü olmak sadece söylemlerle olmaz, icraat da gerektirir. Hal böyleyken bu durum acaba kimin umrunda... Yöneticilerin mi,çalışanların mı, taraftarların mı...
Bizim umrumuzda! Sen de sessiz kalma, tepkini dile getir, harekete geç, takımına sahip çık!!!
Siz değilseniz nickiniz neden Tswebmaster?"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İnterdizayn kendi sitesinde adresi bile yanlış neyi tartışıyoruz ki
Yazan adrese gittik yoklar.
Ondan site daha yenileştirilmez sanırım
Güncelleme işi ise belkide Tesislere gitsek bu işle ilgilenen birini bulamayızBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
medya iletişim
yazıyı dikkatli okursanız, site içeriğinden "Medya Birimi"nin sorumlu olduğunu göreceksiniz.İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam iyi hoş söylüyorsunuzda bunları yapması gereken siz değil misiniz.
Siz değilseniz nickiniz neden Tswebmaster?
Yorum
-
herkesin herşeyi beğenmesi beklenemez zaten... bir gün başkan olursan kendi zevkine göre bir site yaptırabilirsin belki...İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe resmi siteyi ne de satış sitesini beğeniyorum.basketbol sitesinide dar olması nedeniyle beğenmiyorum.!!!
Yorum
-
taşındılar
yeni taşındılar, yerleri uzunsokaktaki matraş mağazasının üst katıdır.İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnterdizayn kendi sitesinde adresi bile yanlış neyi tartışıyoruz ki
Yazan adrese gittik yoklar.
Ondan site daha yenileştirilmez sanırım
Güncelleme işi ise belkide Tesislere gitsek bu işle ilgilenen birini bulamayız
Yorum
-
Bu yorumuna katıla katıla güldüm.İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesin herşeyi beğenmesi beklenemez zaten... bir gün başkan olursan kendi zevkine göre bir site yaptırabilirsin belki...
Allah'ta seni güldürsün.Bir de sanki 1 sayfa gerideki mesajı sen yazmamış gibisin şaşırıtıcı gerçekten yani?? Bunca zaman ortada yokken bu aralar çıkıpta burada cevap vermen sanırım bir çıkar ilişkisinin sonlandığını aklıma getiriyor...
En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 12:55.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
Siz o medya biriminin içinde misiniz?İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazıyı dikkatli okursanız, site içeriğinden "Medya Birimi"nin sorumlu olduğunu göreceksiniz.
İçindeyseniz sorumlulardan birisi sizsiniz.
Değilseniz nickiniz neden Tswebmaster? Bir zamanlar içindeyseniz artık değilseniz nickinizi değiştirtin yanlış anlama olmasın."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
tam tersi adem bey, bilenler bilir...İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yorumuna katıla katıla güldüm.
Allah'ta seni güldürsün.Bir de sanki 1 sayfa gerideki mesajı sen yazmamış gibisin şaşırıtıcı gerçekten yani?? Bunca zaman ortada yokken bu aralar çıkıpta burada cevap vermen sanırım bir çıkar ilişkisinin sonlandığını aklıma getiriyor...
Yorum
-
İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesin herşeyi beğenmesi beklenemez zaten... bir gün başkan olursan kendi zevkine göre bir site yaptırabilirsin belki...
Resmi siteler başkanların zevkine göre mi yapılıyor?
Yorum
-
nickime neden takıldınız anlamadım. nickimi değişince gerçekler de mi değişecek anlamadım. nickime değil yazdıklarıma bakın siz bence...İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz o medya biriminin içinde misiniz?
İçindeyseniz sorumlulardan birisi sizsiniz.
Değilseniz nickiniz neden Tswebmaster? Bir zamanlar içindeyseniz artık değilseniz nickinizi değiştirtin yanlış anlama olmasın.
Yorum
-
tam olarak öyle denemez tabii, ancak yapılan her iş için bir onay mekanizması vardır...İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi siteler başkanların zevkine göre mi yapılıyor?
Yorum
-
interdizayn denen firma benim gözümde kulübe yaptığı işlerle bitmiştir..
Ne açıklama yaparsalar yapsınlar bu böyle..
Bir zamanlar ciddiye aldığım bazı işlerine hayran olduğum bir firmaydı..
Artık bana gelen sorulara, müşterilere dahi önermiyorum..
Çok rahat söylerimki Trabzonspor kulübü benden bir iş istese çok daha iyisini çıkarırdım..
En azından kendimi parçalardım bunun için bu kadar kendini beğenmiş şekilde en iyisini yaptık hali ruhiyesinde olmazdım..
Garip valla.. Sanki 3. ligte bir kulübe web sitesi yapmış gibiler..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
webmaster, sizin daha önce kulüpte siteyle sorumlu kişilerden birisi olduğunuzu biliyoruz.
şimdi şikayet eder tarzda yazıyorsunuz.
bunun anlamı ya artık orada çalışmıyorsunuz yada çalışıyor ama yapılması gerekenleri bildiğiniz halde üstlerinizden onay alamıyorsunuz.
açıkca yazarsanız bunları size yönelecek sorularda ona göre değişir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum