Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi Trabzon'la konuşum.

İlgili bayan, Yenisahra Ts Club'ın numarasını istediğimde eğer sorulduğu kadar gidilip alış-veriş yapılacaksa Yenisahra satış patlaması yaşayacak dedi

Ayrıca ürün alabilmemizin ne kadar zor olduğunu, İzmit'ten bir şeyler alıp kulübümüze katkıda bulunmak için neredeyse seferi durumuna düştüğümüzü anlatmaya çalışırken telefondaki bayan müjdeyi verdi Online sitemizin tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını, ürünlerimizin siteye girişinin tamamlanmak üzere olduğunu, taksitli alış-veriş vs. gibi şeyler içinse bankalarla olan problemlerin halledildiğini ve yarın yayına gireceğini söyledi. İnşallah diyorum. Ben yine de önümüzdeki hafataya kadar açılacağını sanmıyorum ama bakalım. Bekleyip göreceğiz.
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Bu arada yazmayı unuttum; antrenman tişörtleri, tişörtler vs. hepsi online sitemizde olacakmış
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Merak ve heyecanla bekliyoruz.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İstikrardan yana olan birisi olarak eğer ben Trabzonspor yöneticisi olsaydım, resmi sitemizin nisan sonuna yetişeceğini söyleyen ama haziran sonuna bile bunu gerçekleştiremeyen sorumlu kim varsa vallahide kovardım billahide kovardım !!!! hiçbir yerde, hiçbir işte 2 aylık bir gecikme olmaz ...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi Trabzon'la konuşum.

İlgili bayan, Yenisahra Ts Club'ın numarasını istediğimde eğer sorulduğu kadar gidilip alış-veriş yapılacaksa Yenisahra satış patlaması yaşayacak dedi

Ayrıca ürün alabilmemizin ne kadar zor olduğunu, İzmit'ten bir şeyler alıp kulübümüze katkıda bulunmak için neredeyse seferi durumuna düştüğümüzü anlatmaya çalışırken telefondaki bayan müjdeyi verdi Online sitemizin tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını, ürünlerimizin siteye girişinin tamamlanmak üzere olduğunu, taksitli alış-veriş vs. gibi şeyler içinse bankalarla olan problemlerin halledildiğini ve yarın yayına gireceğini söyledi. İnşallah diyorum. Ben yine de önümüzdeki hafataya kadar açılacağını sanmıyorum ama bakalım. Bekleyip göreceğiz.
            www.trabzonspor.com.tr site şu anda hata veriyor. Umarım bu hata yeni site için yapılan çalışmadan kaynaklanıyordur

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              www.trabzonspor.com.tr site şu anda hata veriyor. Umarım bu hata yeni site için yapılan çalışmadan kaynaklanıyordur
              Evet, büyük ihtimal öyle.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• sonunda açılıyor demek...inşallah yarın hayalkırıklığına uğramayız...bu kadar beklediğimize göre köklü bi değişiklik var diyorum ama nedense pek inanmıyorum sanki eski sisteme bi kaç ekleme yapılcak ve tamam denilecek gibi...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Site şimdi açılıyor.

Çubuklu formadaki stokta yok yazısı kaldırılmış sadece.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bakalım hesapta bugün online satış sitmemiz yenilenecekti. Hiç sanmıyorum ya yine de beklemedeyim
                    Murat

Yorum

• Bugün mu?

Hadi inşallah
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Teknik anlamda neyi yapabilmişler ki siteyi güzel ve düzenli hale getirecekler..

Hiç sanmıyorum..Heveslenmeyin..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Kulübün satışından para kazanacagı siteyi hizmete sokamayan zihniyeti allaha havale ediyorum....

Kahrolsun şu kulüpten maaş alıp işini yapmayan haramzadeler...!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Mail attım kamptan daha çok resimler ekleyiniz lütfen. diye bakalım ne diyecekler.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ben beklemiyorum 1 sene geciken site haftaya haftaya diye ötelenen site bugün yine açılamayacaktır... Alıştık ne yazıkki artık..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben beklemiyorum 1 sene geciken site haftaya haftaya diye ötelenen site bugün yine açılamayacaktır... Alıştık ne yazıkki artık..
                                Sürekli takip ettiğim bir başlık burası.

Gelinen noktada sabırla bu kelimeleri yazmamaya direnen birisi olarak artık bende "Yazıklar Olsun" diyorum.

Bu kadar da olmaz artık.

Çiftlik mantığıyla kurumsallaşma olur mu?
                                Hiç bir işi zamanında başaramayan bir yapı ile ekonomik güce ulaşılabilir mi?

Pehhh.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim