Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alper ve Soner oyuncularımız olarak gözüküyor.

Yorum

• Yeni site için stadyum sponsorunu bekliyor olabilirler. Atıyorum Turkcell aynı zamanda stadyumun da teknoloji altyapısını üstlendiğinde yapılacak mobil uygulama başta olmak üzere bütün mecralar birbirine entegre olmak durumunda. Misal Fenerbahçe'nin mobil uygulamasında Turk Telekom yazıyor. Hal böyle olunca o iş nihayete varmadan siteyi yenilemeyebilirler. Sponsor belli olunca site-mobil uygulama vs. hepsi birlikte yapılır.

Bu arada dünyada mobil uygulaması olan kulüp sayısı az, büyük takımların bile çoğunun yok. Bu anlamda bi atılım yapmak da önemli.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni site için stadyum sponsorunu bekliyor olabilirler. Atıyorum Turkcell aynı zamanda stadyumun da teknoloji altyapısını üstlendiğinde yapılacak mobil uygulama başta olmak üzere bütün mecralar birbirine entegre olmak durumunda. Misal Fenerbahçe'nin mobil uygulamasında Turk Telekom yazıyor. Hal böyle olunca o iş nihayete varmadan siteyi yenilemeyebilirler. Sponsor belli olunca site-mobil uygulama vs. hepsi birlikte yapılır.

Bu arada dünyada mobil uygulaması olan kulüp sayısı az, büyük takımların bile çoğunun yok. Bu anlamda bi atılım yapmak da önemli.
        benim arkadasin haniminin internet pazarlamacilik sirketi var chicago da
        böyle bir uluslararasi sirketin dünyadaki yüzü olacak olan sitenin sadece planlanmasi 6 ay sürer diyor
        altyapisini hazirlama, sitenin kendisi ve programlari yine bi okadar diyor

tabi usta baskanin bilen bukadar prof davranacagini sanmiyorum
        ama yinede sürecektir kaliteli is cikartmak istiyorsa
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 10:48.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Alper ve Soner'i resmi siteden kaldırmışlar.
          Fakat Mbia duruyor...

Yorum

• İnternet sitesinden hiçbişe sipariş etmem. Sipariş ettiğim bardaklar paramparça geldiğinde umurlarında bile olmadı. kaç kere telefonda konuştum. Bu internetten satış yapan bir site için skandal bi harekettir. Parasını aldıktan sonra malın tek parça halinde karşıya gitmesi önemsiz onlar için.

Yorum

• iki sitenin de baştan aşağı; tasarımından, yazılımına, domain, sunucu vs. ne varsa değişmesi gerekiyor acilen.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Muharrem Usta yeni internet sitesinin iki ay içerisinde tamamlanacağını ve radyo, televizyon gibi hizmetler vereceğini söyledi. Eğer hakkaniyetiyle yapılacaksa harika bir proje. Dünyada örnekleri var. Biz de kalifiye bir şekilde gerçekleştirebilirsek fark yaratabiliriz.
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Sağ üstte banner butonları değişmiş
                  .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp

Sağ üstte banner butonları değişmiş
                    ordan ingilizce yaptım butonlar kayboldu türkçeye döner inşallah kendi kendine

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Umarım güzel bir site olur. Şu anki yapılan değişiklikler bence çok da hoş değil. Bu arada Vodafone Arena açılışan sanıyorum denk gelerek bjk sitesini de yenilemişler. Bence güzele yakın bir site olmuş. Bizim sitemiz daha iyi, daha profesyonel bir iste olur inşallah. Bakalım göreceğiz.
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

• Malum site yenileniyor, radyo falanda gelecek. Acaba mobil uygulama tarzı bir şey yapılamaz mı? Bunu yapan futbol kulüpleri var mı bilmiyorum ama bazı Nba kulüplerinde denk gelmiştim.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• 2 ay gecmedi mi daha ???
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• site kapansa daha faydali olur. trabzonspor haric her türlü haber ve reklam var

Yorum

• http://www.trabzonspor.org.tr/DilCevir.asp?Adres=&D=tr yap üstad. Ya da bilgisayarından cookileri sil.
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim