Alper ve Soner oyuncularımız olarak gözüküyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Yeni site için stadyum sponsorunu bekliyor olabilirler. Atıyorum Turkcell aynı zamanda stadyumun da teknoloji altyapısını üstlendiğinde yapılacak mobil uygulama başta olmak üzere bütün mecralar birbirine entegre olmak durumunda. Misal Fenerbahçe'nin mobil uygulamasında Turk Telekom yazıyor. Hal böyle olunca o iş nihayete varmadan siteyi yenilemeyebilirler. Sponsor belli olunca site-mobil uygulama vs. hepsi birlikte yapılır.
Bu arada dünyada mobil uygulaması olan kulüp sayısı az, büyük takımların bile çoğunun yok. Bu anlamda bi atılım yapmak da önemli.
Yorum
-
benim arkadasin haniminin internet pazarlamacilik sirketi var chicago daİlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni site için stadyum sponsorunu bekliyor olabilirler. Atıyorum Turkcell aynı zamanda stadyumun da teknoloji altyapısını üstlendiğinde yapılacak mobil uygulama başta olmak üzere bütün mecralar birbirine entegre olmak durumunda. Misal Fenerbahçe'nin mobil uygulamasında Turk Telekom yazıyor. Hal böyle olunca o iş nihayete varmadan siteyi yenilemeyebilirler. Sponsor belli olunca site-mobil uygulama vs. hepsi birlikte yapılır.
Bu arada dünyada mobil uygulaması olan kulüp sayısı az, büyük takımların bile çoğunun yok. Bu anlamda bi atılım yapmak da önemli.
böyle bir uluslararasi sirketin dünyadaki yüzü olacak olan sitenin sadece planlanmasi 6 ay sürer diyor
altyapisini hazirlama, sitenin kendisi ve programlari yine bi okadar diyor
tabi usta baskanin bilen bukadar prof davranacagini sanmiyorum
ama yinede sürecektir kaliteli is cikartmak istiyorsaEn son selcuk tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 10:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İnternet sitesinden hiçbişe sipariş etmem. Sipariş ettiğim bardaklar paramparça geldiğinde umurlarında bile olmadı. kaç kere telefonda konuştum. Bu internetten satış yapan bir site için skandal bi harekettir. Parasını aldıktan sonra malın tek parça halinde karşıya gitmesi önemsiz onlar için.
Yorum
-
Muharrem Usta yeni internet sitesinin iki ay içerisinde tamamlanacağını ve radyo, televizyon gibi hizmetler vereceğini söyledi. Eğer hakkaniyetiyle yapılacaksa harika bir proje. Dünyada örnekleri var. Biz de kalifiye bir şekilde gerçekleştirebilirsek fark yaratabiliriz.
Yorum
-
ordan ingilizce yaptım butonlar kaybolduİlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
türkçeye döner inşallah kendi kendine
Yorum
-
Umarım güzel bir site olur. Şu anki yapılan değişiklikler bence çok da hoş değil. Bu arada Vodafone Arena açılışan sanıyorum denk gelerek bjk sitesini de yenilemişler. Bence güzele yakın bir site olmuş. Bizim sitemiz daha iyi, daha profesyonel bir iste olur inşallah. Bakalım göreceğiz.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
http://www.trabzonspor.org.tr/DilCevir.asp?Adres=&D=tr yap üstad. Ya da bilgisayarından cookileri sil.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum