Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadas sekil yapmis system administrator falan[img]smileys/smiley4.gif[/img]

ürünlerin olmamasi gerçekten ilginç - ayrica hem sitede yok hemde istanbulda ürün yok.

Yorum

• bakirköyde yeni açilan bir magza var meydanda sahil e yakin orada ne ararsaniz var
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Tisörtler, esofmanlar felanda varmi yattarafc[img]smileys/smiley25.gif[/img]
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Taka gazetesinden ;

<TABLE border=1 borderColor=#000000 cellPadding=0 cellSpacing=0 width="100%">
          <T>
          <TR>
          <TD align=middle borderColor=#ffffff =hucre vAlign=top width="100%">

</TD>
          <TD borderColor=#ffffff rowSpan=2></TD></TR>
          <TR>
          <TD borderColor=#ffffff =hucre height=687 vAlign=top>
          16.05.2005
          TS CLUB'lar
          pazar günü neden kapali?

Dün Bilecik Bozüyük'ten, aslen Bilecikli olan bir Trabzonspor taraftari aradi. Gazetemizi günlük olarak internet ortaminda takip ettigini ve koyu bir Trabzonspor taraftari oldugunu söyledi. Trabzonspor'un kamp yaptigi Gerede'deki otelin ismini ögrenmek isterken, bir de sitemini dile getirdi. Aynen aktariyorum:
          'Ben Trabzonlu degilim, ancak fanatik bir Trabzonsporluyum. Dün (Pazar günü) Trabzon'a geldim. Trabzonspor ürünlerini alacaktim ancak Avni Aker Stadyumu'nun altindaki ve Sadri Sener Binasi'ndaki TS Club magazalarinin kapali oldugunu gördüm. Hiçbir ürün alamadan geri döndüm. Moralim çok bozuldu.'
          Bir alisveris merkezi ya da bir market nasil ki, müsterilerine pazar günü de hizmet vermeyi sorumluluk kabul ediyorsa, Trabzonspor da ayni sorumluluga sahip olmalidir. Öyle degil mi?</TD></TR></T></TABLE>
          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• dün kadiköyde bos yere dolandim durdum. ürünleri bir bebek giyim magazasi satiyo o da kapali. digerinin adresi var kendisi yok. mezarlik adresi mi verdiler ne. ayrica baska magazalarda neden satiliyor. anadolu yakasinda merkezi bir yere acilen TSclub açilmasi gerek. daha çok kazanmak sadece üretimi kendin yapmakla olmuyor kolay ulasilmasi lazim.
            :::TS:::

Yorum

• özel sektörde böyle bir organizasyonda ilgili görevlilerin is akitleri feshedilirdi.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• ya ankarada vardiatakulede bi ts club magazasi kapandigini duydum baska bi yerde açilacaksa bana biriniz haber verin forma almaya yer yok ankarada (1.elden)

Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

• Helal bizlere...

Bu kadar zorluga ragmen takimimiza sahip çikiyoruz, ürün aliyoruz....

Daha ne diyelim...[img]smileys/smiley22.gif[/img]

Yorum

• Flamengo'nun web sayfasi...[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]Renkleri bordomavi hayal edin..

Yorum

• Arkadaslar, orjinal çubuklu maç formamizda eklenmis online sitemize. Orjinal formamiz arkasi bordo olan formalarimiz sanirim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

2005-06 Sezonu Orjinal Forma (Çubuklu)

KDV Dahil Fiyati:
                      58 YTL
                      (58.000.000 TL)
                      Edited by: Gölge Oyunu
                      Murat

Yorum

• Bunca zaman oldu hala bisort bile bulamiyorum inanilir gibi diil. Online sitemizde ürün yok. Bi forma o kadar nerdeyse. Nerede o tisörtler esofmanlar. Yönetim ne yapmali diyoruz iste alin size örnek. Kurumsallasma diyoruz, profesyonel yöneticiler diyoruz ama daha çok beklemek gerek heralde. Etrafimda dolanan carlak carlak sarili lacicartli tisörtleri felan gördükçe delleniyorum. Delleniyorum çünkü ha bu siirlar bile kendilerine slogan yapacak bisiiler bulup bulusturup bunu ürünlerine döküp satabiliyorda bizler hala aranaduruyoruz nasil bulsam nasil alsam diye. Ya sabir!...
                        Murat

Yorum

• Geçen gün TsClub'a gittim.Öylesine gezmeye.Eski Kappa formalarin fiyati yenilerinkinden daha pahali nedense.Öyle kaldilar herhalde.Yeni formalardan baya vardi ancak kollarinda hala avea yaziyor colaturka yazanlari ne zaman gelir diye sordum ancak onlar da bilmiyoruz dediler.Çöpe mi gidecek bu avealar dedim yok dediler.Onun disinda bir de bayan ürünlerinin satislari nasil gidiyor diye sordum iyi gidiyor dediler.Tisört olarak sanirim 4-5 çesit var.Güzel tisörtler.Alinabilir ancak bana pahali geldiler.Bir tisört 23 ytl olmasi lazim.

Bir soru daha soracam Gölge Oyunu bir forma ekledi çizgili orji 59 ytl mi ne Tsclub'da o forma 39 ytl ne farki var ?

keyif adamı ..

Yorum

• 10 Muhtelif

biri maç formasi, digeri taraftar formasi
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• görüntü olarak farklari var...orjinal forma da çucuklar arkaya kadar devam ediyor belde bir serit var ayrica renklerin tonu daha farkli...ayrica orjinal forma taraftar formasina göre daha kaliteli kumasa sahip...terletmeyen bir kumas bu ve asiri kaliteli...
                              Tek yildiz,tek büyük...
                              Oflu...

Yorum

• sonunda trabzona ayak bstim ürünleri alip istnbula gidebilecem simdi insallah güzeldir)))))
                                zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim