Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• komik forum kapatilmis forum açilsada düzgünse tartissak benim degindigim konu resmi site veya coraplar bardaklar felan degildi direk formalardi neyse zaten insanlar anlamamakta israr ediyordu.

Yorum

• Mandirali 2002 sezonunda Trabzonspor?dan ayrildi. Hami halen Türkiye liginde Tanju Çolak?tan sonra en çok gol atan 2. futbolcudur.

Sitedeki bu ibare artik degismeli Hakan Sükür geçti onu.
      Osman

Yorum

• Ts Club ma?azalar?m?zla ilgili bir ?ey akl?ma tak?ld?. sanal ma?azam?z olsun di?er ma?azalar olsun neden kredi kart?na taksit yap?lm?yor. varda benim mi haberim yok...
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• taksit olsa süper olur yaw - bir ula?al?m yönetime [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Bursadaki ma?azalardan al?yorum henüz nasip olmad? aç?kças? Ts Cluptan almak...

Nasip eylüle...

Yorum

• İlk olarak Tolgaa6161 tarafından gönderildi

tamam ekledim posta ucreti 20 000 000 tutu alacam oniii

ama kredi kartimdan guvenlik kodunu istiyor hansi oluyooo?

Kredi kart?n?n arka yüzündeki 3 hanel? rakam

Yorum

• resmi sitemiz çok amatörce

yeni haberler eklenmiyor.

bi visla krakow tak1m1n1n b1Le sitesinde ingilizce siteye giris secenegi var. bizim sitede bu da yok. bence olmali. buyuk kulubuz..
                dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu Istemiyoruz

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                  Ts Club ma?azalar?m?zla ilgili bir ?ey akl?ma tak?ld?. sanal ma?azam?z olsun di?er ma?azalar olsun neden kredi kart?na taksit yap?lm?yor. varda benim mi haberim yok...

faruk'cugum bu konuyla ilgili cagri merkezini herhalde 5 kere falan aramisimdir. herdefasinda aldigim cevap "efendim calismalar yapiliyor" oldu. bu ne menem calismaymiski mayista bitmesi gerekiyordu ama hala bitmedi.

acikcasi bende merak etmiyor degilim.

buna ilave olarak, uyelere %10 indirim olacagi soyleniyordu kampanya sirasinda ama oda uygulamada olmayan birsey. herhalde ondada "calismalar yapiliyor".....

yanlis anlasilmasin bunun hesabini kitabini cok yapiyor degilim ama birseyi yapiyorsaniz ve bunun sartlarini kamuya acikliyorsaniz geregini yerine getirmek zorundasiniz. ici bos kavram, olusum ve uygulamalarla sadece kendimizi kandiririz baska kimseyi degil....
                  HERSEY YALAN OLSA BILE
                  EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

• İlk olarak CooL tarafından gönderildi

resmi sitemiz çok amatörce

bi visla krakow tak1m1n1n b1Le sitesinde ingilizce siteye giris secenegi var. bizim sitede bu da yok. bence olmali. buyuk kulubuz..

evet k?saca anlatm?ss?n. site yapmak sanki zor i? onu bile becermiyorlar. giriyorum arsenal?n chealsen?n milan?n sitelerine mükemmel ama bizim ki defaultun uzerine yap?lm?? komik bir site

Yorum

• ehahha default çok ho?
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak selcJK tarafından gönderildi
                        İlk olarak CooL tarafından gönderildi

resmi sitemiz çok amatörce

eskiden ingilizce giri? vard? hatta ben ingilizce girip y?ll?k ödevimi ingilizce Trabzonsporun sitesinden al?p yapm??t?m

evet k?saca anlatm?ss?n. site yapmak sanki zor i? onu bile becermiyorlar. giriyorum arsenal?n chealsen?n milan?n sitelerine mükemmel ama bizim ki defaultun uzerine yap?lm?? komik bir site
                        <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Trabzonspor Kurumsal ?leti?im Departman? Faaliyete Ba?lad?
                          Trabzonspor?un mevcut marka de?erinin yükseltilmesi ve ileti?im faaliyetlerinin etkin olarak yürütülmesi amac?yla kurulan Trabzonspor Kurumsal ?leti?im Departman? 15.06.2005 tarihi itibar? ile çal??malar?na ba?lad?.

<DIV align=center></DIV>Trabzonspor Sportif Yat?r?m ve Ticaret A.?. bünyesinde çal??acak kurumsal ileti?imden sorumlu Genel Müdür Yard?mc?s? Diyez Beksaç??n koordinatörlü?ünde çal??malar?n? sürdürecek departman, hali haz?rdaki üye ili?kileri birimini, Trabzonspor Dergisi?ni, resmi internet sitesi içerik yönetimini ve yeni kurulan bas?n bürosunu da kapsayacak. Bas?n Bürosu sorumlusu olarak görevlendirilen Türker Tozar ise hem bas?n ili?kilerinden hem de internet yay?nc?l???ndan sorumlu olacak.

Departman, üye ve medya ili?kileri ile etkinlik yönetiminin yan? s?ra Trabzonspor?un marka kurumsal itibar?na yönelik ileti?im planlar? yapacak ve uygulayacak. Departman?n önemli faaliyetlerinden biri de ?Hedef 100.000 Üye Projesi?nin tüm Türkiye?ye ve yurtd???na ta??nmas? için çal??mak olacak.

Yorum

• merak ediyorum ürünler çiktiktan ne kadar süre sonra siteye eklenicek - umarim çalismalar bitmistir.

Yorum

• degisik olaylar eklense içerigi genis olsa [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• ewet bence de ....arti resmi sitemiz cok yetersiz güncellemeler hiç de iyi degilllll....sadece gazetelerin linkleri varrr....diger sitelerde goller falan var....bizde ligtv linki var o da bi ise yaramiyooo
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim