Arkadaslar Trabzonspor.com.tr yurt disina mal yolluyormu. Ben Amerikada yasiyorum ve forma satin almak istiyorum. Direkt olarak siteden alabilirimiyim?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Insallah artik bu Resmi Site ve TS Club Sitesine el atilir.
Resmi Site bence artik Trabzonspor'un sitesi olmasi lazim. Yani tarafsiz olmali. Yönetimin reklam araci olmamali. TS Club komple elden gecirilmeli. Resmi Site'nin itici bir görünüsü var fakat TS Club'inki resmen igrenc.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Ts club ın sitesini attım arkaya kendisi bile bir işe yaramıyordu...İzmir de o kadar Trabzonspor taraftarı var yönetimin el attığı olmadı şu ana kadar bazı illerimizde de aynı durum sözkonusu..Artık Sadri Şener yönetimindeki Trabzonspor bu işe de el atacaktır.İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah artik bu Resmi Site ve TS Club Sitesine el atilir.
Resmi Site bence artik Trabzonspor'un sitesi olmasi lazim. Yani tarafsiz olmali. Yönetimin reklam araci olmamali. TS Club komple elden gecirilmeli. Resmi Site'nin itici bir görünüsü var fakat TS Club'inki resmen igrenc.
Yorum
-
Yorum
-
şurayı bir oku burda dünyanın her yerine sipariş yapılır diyor
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesirf baris memisinki fotomantaj degildir
bakin: kadir keles´e http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=313
ayrica resimlere dikkatli bakarsaniz hangi futbolcunun üzerine fotomontaj yaptiklarida belli oluyor
erdinc yavuz´un resmini fotomontaj olarak kullanmislar http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=290
Özellikle Erginin resmindede cok belli oluyor fotomontaj oldugu.Bu kadar mi acizlik olur ya,bir fotograf cekemiyolar sanki Trabzonspor kulübünün sitesine bakin!
Yorum
-
Sipariş verebilirsin.Ama ürünün ne zaman geliceği belli olmaz.İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bi soru sordum da cvbini alamadim. Siteden yurt disina mal siparis edebiliyomuyuz acaba? Ben Amerika'dayim ve sadece tr'ye geldigimde ts formalari veya diger ts urunlerini alabiliyorum.
Yorum
-
arkadaşlar ts cluba gidiyorsun kappa zamanından sonra doğru dürüst giyipte sokakta normal zamanda giyebileceğin tarzda şık birşey bulamıyoruz biz taraftarlar olarak ne bileyim bir çalışma yapsak kendi kıyafetlerimizi dizayn edip bmn üzerinden bir yarışma yapıp güzel bulunan çalışmaları ts club yöneticilerine iletip taraftarlar bu kıyafetleri istiyor bunları üretin ki biz de alalım diyelim gerçekten koskoca istanbulda bir tane ts club var o da kapanmamak için üç salakşörlerin mallarını satmaya başladı önünden geçerken içim acıyor valla bu işe bir bmn yöneticileri el atsınsadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Arkadaşlar 2 ay önce çubuklu bere siparişi verdim. Telefon üstüne telefon ettim, neymiş üretimde hata olmuş, falan filan neyse nihayet kargo geldi. Büyük bir heyecanla açtım. Bir de ne göreyim, kulübümüzün renkleri değişmiş, bordomavi olmuş kırmızımavi. Deli oldum. İnşallah yeni başkan bunların topunu kovar. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. Zaten güvenlik sertifikası problemli sitenin. Taraftarın alışveriş yapmaması için ellerinden geleni yapıyorlar sanki. Ya Sabır!TRABZON 2011 AVRUPA OLİMPİK GENÇLİK FESTİVALİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum