Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Resmi sitemiz uzun süredir bekledigimiz yeni tasarimina geçmistir.Hayirli ugurlu olsun.Insallah içerik olarak da zamanla büyüyecektir.Simdilik 2-3 küçük problem mevcut ama kisa zamanda halledilebilecek seyler.

www.trabzonspor.org.tr

Yorum

süper olmus sayfa girin sizde ve bir bakin[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      FIRTINA61

Yorum

valla ben begenmedim, ayni altyapi var sitede sadece gorunum degismis biraz icerikte ayni.... goz boyama derim ben buna!
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

Muat abinin yorumuna katilmaktayim.
          keyif adamı ..

Yorum

Bencede simdilik biraz ham olmus ama test yayinidir diye yazilmis zaten, ileride zamanla güzellesir bence. Farkli bir renk hava gelmis, dahada gelismesi gerektigine bende kesinlikle katiliyorum.

Ha birde, renkler üzerinde biraz daha titiz çalisilmali bence, arka fondaki o bizim meshur gök mavimiz biraz morumsu olmus. Sayfa ilk açildiginda renkler bizi alip götürmeli (bunun için tek gereken orjinal BORDO - MAVI 'miz olsun yeter)Edited by: kadirsa_2000
            <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

valla Ts Clubde fazla bir materyal buldugumuz söylenemez

istanbul klüplerinin magazalari 4-5 katli olurken ve toplam 2000-3000 arasinda çesitleri varken bizim çesit sayisi toplasaniz ancak 50 eder

kaskollara ayri parantez açmak istiyorum

bu kadar özentisiz ve son derece kötü olan kaskol yapilamaz yani...kaskollerin hepsinde kaplan resmi var ve hiçbiri bordo mavi degil lacivert bordo..kisacasi eski stil.. yeni sezonla yönetim kaskollarin modellerini degistirtmeli artik..Edited by: gentleman

Yorum

Sitede sadece makyaj degisikligi olmus tüm alt yapi ve içerik ayni. Ana sayfadaki geçmisteki ve gelecekteki maçlarimizi gösteren blokta hosuma gitti sonra dikkat ettim ki gs'nin sitesinde de aynisi bulunuyor. Neyse o kadar önemli degil. Tek dezavantajsayfalari full screen yaptigimda refresh olmasi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

site hakkinda gözüme ilk çarpanlar.

Canli yayin bölümünde hala son gese maçi anlatimi var.

kenarlardaki renkler hiç güzel degil.

taraftar bölümünde e-bülten üyeligi güzel bir olusum

aktüel haber bölümü iyi bir olusum

üye girisi iyi bir olusum.

ana sayfadaki tepedeki resim her seferinde degisiyor.

Anketin eskisi daha güzeldi.

Online islerlem bölümüne dergiyi koymuslar ama dergiye online üye olunmuyor.

Magazala bölümünde istanbuldaki magazadan bahsedilmiyor.

neyse benden bu kadar yeter umarim bunlari sitenin webmasteri'da görüyordur.Edited by: EsenLerli_ÖzGüR

Yorum

kimse kusura bakmasinda ondan iyisini yapardim ben kos koca Trabzonspor un sitesine bakya utaniyorum. bu site 5 basar oraya görünüm olarak.. bu isi yapanlarda bu alinmali adam gibi site yaptirilmali yav verin 2-3bin dolar kral gibi tasarim yapsinlar nedir o ya..
                    Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                    Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Internetten ezik formasi arattim kaca satiyolar diye, fb taraftar formasi kangurum'da 14.500. Bizim formayi ben 68 milyona aldim. Tamam para kulübe gidiyor elbette feda olsun da bizim de uygun fiyatli bir formamiz olsa bizim de maclarimizda taraftarlar hep formali olsa fena mi olur? Biraz kalitesini dusurursun fiyati da 10 milyonlara cekip avni akerin onunde sattin mi tribunu bordo maviye boyadin iste...

Yanlis mi düsünüyorum?

PS:alinti tusuna bastiginda benden baska sorun yasayan yok mu? Bende bos cevap ekrani geliyor her seferinde...

Yorum

eziklerin formasi adidas hiçbir özelligi olamayan sadecec top oynarken giyebilecegin bir forma ama Kappanin Trabzonspor formasi öyle degil 1. üstünde su tutmuyor 2. yirtilmiyor 3.penye gibi badigibi vivuda oturuyor ve disardada giyme özelligi veriyor 4. kumasi Adidasin kumasina 5 basar üstüne 2 takim elbise diker. 5. fenerin adidaslari 1. kalite mal degil bizim kappanin mali 1. kalite. saygilar sevgiler.
                        Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                        Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Degerli çilgingenç,

Bana fuzuli yere fiyat farkinin sebebini açiklamissin, zahmetin için tesekkürler ama benim yazimin ana fikrini pek anlatamamisim galiba. Kaliteyi düsürerek 10 milyon civari bir forma yapsak ve herkese satsak fikrimle ilgili bir yorumun varsa seve seve dinlerim.

Sevgiler

Yorum

<BLOCKQUOTE style="MARGIN-RIGHT: 0px">

kalitesi düsükler 30 40 milyon civarinda sanirim</BLOCKQUOTE>

Yorum

Arkadaslar yeni Resmi siteyi nasil buluyorsunuz. Bence güzel oldu !!! Siz ne dersiniz...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak EsenLerli_ÖzGüR tarafından gönderildi

site hakkinda gözüme ilk çarpanlar.

Canli yayin bölümünde hala son gese maçi anlatimi var.

kenarlardaki renkler hiç güzel degil.

taraftar bölümünde e-bülten üyeligi güzel bir olusum

aktüel haber bölümü iyi bir olusum

üye girisi iyi bir olusum.

ana sayfadaki tepedeki resim her seferinde degisiyor.

Anketin eskisi daha güzeldi.

Online islerlem bölümüne dergiyi koymuslar ama dergiye online üye olunmuyor.

Magazala bölümünde istanbuldaki magazadan bahsedilmiyor.

neyse benden bu kadar yeter umarim bunlari sitenin webmasteri'da görüyordur.

bunlara ilaveten sonunda forumda üyelik bölümüne geçilmis helalEdited by: EsenLerli_ÖzGüR

Yorum

Çalışıyor...
                                X