Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İngilizce diline tıkladığımda sitede bayağı bi geriden takip ediyo haberlerde....

Yorum

• antrenman formalari bence cok güzel..

Yorum

• Resmi sitemize girince yıllardır karşımıza çeşit çeşit mavi çeşit çeşit bordo ve değişik kombinasyonlarda logolar çıkıyor olmasından nefret ediyorum. Şimdi resmi yayın organımız böyle yaparsa elalem neler yapmaz.Alalım elimize bir spor gazetesi sayfalarımızın üst kısmındaki "Trabzonspor" yazısına logosuna vs. bakınca mor, lacivert renkleri görmemiz normal.
        Tribünlere bakıyoruz maçlarda, formaları, bayrakları, pankartları görüyoruz ve durum yine aynı. Renklerde bir istikrar sağlanamadı maalesef. Renklerimizin belli kodları var ama bu renklere bırakın saydığım şeyleri, takımımızın forması yapılırken bile uyulmuyorsa(üzerindeki logo da dahil) böyle şeyler oluyor.
        Bunun çözümü de basit aslında. Formamızdaki renklerin tonları her sene değişmemeli, resmi ürünlerde renklere sadık kalınmalı ve resmi sitemizde ve dergimizde çeşitli logolar kullanılmamalı. Bu kadar basit.
        Ancak bu işlerin yetkililileri maalesef işlerini doğru yapmaktan aciz ve bunlara yetki verenlerde bunların beceriksizliklerini görmekten aciz. Bu kadar büyük bir camianın bu kadar amatör ellere emanet edilmesini sinirimi bozuyor.

Arkadaşlar arasıra pc'de futbol menejerlik oyunu oynuyorum ve geçenlerde İngiltere liginin en alt kümedeki takımlarından birini seçmiştim. Birinci ligden 5 lig aşağıda yani 6. lig gibi birşey.Biraz oynadıktan sonra takımın adını google'a yazdım ve bu amatör takımın resmi sitesi varmış. Bu sitede bizim sitemizde olan hataları göremedim. Takımın renkleri hakimdi siteye. 6. lig takımın sitesi bizden iyi.Bunun ötesinde bir rezillik var mı ? İsteyene sitenin linkini veririm.
        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• yeni site yeni site dedikleri bumuydu yahu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Habu Tayfunun üzerindeki kapriden mağazalarda var mı.

Ürün olmamasını anlamıyorum ben, koy futbolcuların giydiklerini mağalara işte...
            yırtık koyarlarsa olur cunku cogu malzemeyı futbolcumuz yırtıyo
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yeni site yeni site dedikleri bumuydu yahu
              Ts Clubun yeni sitesi bu degil heralde. sanmam :/ . cok basit degisiklik yapmislar ama madem yeni site gelecek niye yapdilar acaba? o kadar abtal yerine koyamazlar bizi. iki degisiklikle olmaz. tam 1 yildir yeni site yapiliyor ve üzerinde calisiliyor, demisdi yönetim. heralde cok iyi bir sey olacak ki bu kadar calisiliyor. insallah sözde kalmaz...

Yorum

• TSClub sitesinde basit bir iki grafik değişikliği yapmışlar.. Yeni site ile alakalı olduğunu sanmıyorum bunun.. Zaman kazanmaya yönelik bir hareket sanırım..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• yeni demiyimde değiştirilmiş bu site hakkında bir mesaj attım. bakalım ne derler cevap olarak

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet ayni meseleden bende sikayetciyim, burdada kac kez belirttim hata mailler attim ama cevap gelmedi her zaman ki gibi.

Bazen diyorum kendi kendime, acaba bmn deki grafikcileri mi toplasak Trabzonsporumuza yeni bir site hazirlamak icin diye ama onu bile becersek bizim yönetim kulak asmaz...

selam arkadaşlar...

öncelikle resmi site ile ilgili olumlu veya olumsuz eleştirilerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. mümkün olduğunca eleştirilerinizi okuyup elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. bir kaç konuda nacizane bilgim ve tecrübemle düzeltme yapmak istiyorum. arkadaşlar: sitede birden çok bordo veya mavi tonunun kullanılması çok normal bir durumdur. hep aynı bordo ve mavi tonlardan yapılan bir site veya afiş veya herhangi bir görsel çok boğucu olur ve hoş görünmez. ayrıca takımımızın renkleri, galatasaray gibi beşiktaş gibi m.united gibi temel renklerden oluşmuyor. bu nedenle farklı yerlerdeki baskılarda farklı renk tonlarının oluşması da kullanılan malzeme farkı, zemin rengi, boya, ekran, kumaş, baskı makinesi, teknoloji gibi birçok faktörden dolayı gayet normal bir durumdur. logonun bilgisayar ortamında farklı renk kodları ile kullanılmasını ben de çok hoş bulmuyorum. bu konuda size katılıyorum. ama bmn de dahil olmak üzere istediğiniz takımın sitesine girin, mutlaka resmi renklerin farklı tonları kullanılmıştır. bunun 1 numaralı nedeni de görüntüde derinlik yaratılması ve istenilen öğelerin ön plana çıkartılmasıdır. ben elimden geldiğince ve zamanım olduğunca site girişindeki görselleri hazırlayıp yayınlamaya çalışıyorum. ama herzaman vaktim ve haberim olmuyor. kulüpte çalışan arkadaşlarımız da inanın kendi üzerlerindeki görevden fazlasını yaptıkları için kimi zaman hızla ve çok özenilmeden bu tip görselleri koymak zorunda kalıyorlar. özellikle de takımımızın bu yoğun döneminde birçok yenilikle uğraşmak zorunda kalıyorlar ve herşeye gerektiği kadar zaman ayıramıyorlar. bunu da biraz anlayışla karşılamak gerekiyor.ben eminim ki; zamanla site ve diğer görsel elemanlar çok daha mükemmele ulaşacaktır.

Bir diğer konu ise TsClub sitemiz. Sitemizin yapımı bitmek üzere. banka anlaşmaları, son güvenlik taramaları ve ürün güncellemeleri ile uğraşılıyor. tahminimce 1 hafta içerisinde ( bir aksilik çıkmazsa ) yayına girecektir. ürün tanıtımları için futbolcularımızla özel foto çekimleri de yapıldı. eminim site açılınca yeterince tatmin olacaksınız. Ayrıca yeni bir sürprizimiz daha olacak... tüm futbolcularımıza özel site oluşturuyoruz. her futbolcumuza özel mesaj atabilecek, görüşlerinizi bildirebileceksiniz. ayrıca resmi sitemize online fotoğraflarınızı göndererek sitede yayınlanmasını sağlayabileceksiniz. stadımız gibi, müzemizi ve tesislerimizi sanal bir turla detaylı bir şekilde gezebileceksiniz. belirli dönemlerde futbolcularımızla online görüşüp yazışabileceksiniz.

tüm bunlar ne zaman tamamlanır tam bilmiyorum ama elimizden geldiğince hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

birazdaha sabırlı olmanızı rica ediyoruz. bu zamanda da aklınıza gelebilecek farklı görüşleri yazmanızı diliyorum. biz aklımıza gelen herşeyi siteye uygulamaya çalışıyoruz.

Oğuzhan MUMCU
                    İnterdizayn

Yorum

• İlk olarak interdizayn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selam arkadaşlar...

öncelikle resmi site ile ilgili olumlu veya olumsuz eleştirilerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. mümkün olduğunca eleştirilerinizi okuyup elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. bir kaç konuda nacizane bilgim ve tecrübemle düzeltme yapmak istiyorum. arkadaşlar: sitede birden çok bordo veya mavi tonunun kullanılması çok normal bir durumdur. hep aynı bordo ve mavi tonlardan yapılan bir site veya afiş veya herhangi bir görsel çok boğucu olur ve hoş görünmez. ayrıca takımımızın renkleri, galatasaray gibi beşiktaş gibi m.united gibi temel renklerden oluşmuyor. bu nedenle farklı yerlerdeki baskılarda farklı renk tonlarının oluşması da kullanılan malzeme farkı, zemin rengi, boya, ekran, kumaş, baskı makinesi, teknoloji gibi birçok faktörden dolayı gayet normal bir durumdur. logonun bilgisayar ortamında farklı renk kodları ile kullanılmasını ben de çok hoş bulmuyorum. bu konuda size katılıyorum. ama bmn de dahil olmak üzere istediğiniz takımın sitesine girin, mutlaka resmi renklerin farklı tonları kullanılmıştır. bunun 1 numaralı nedeni de görüntüde derinlik yaratılması ve istenilen öğelerin ön plana çıkartılmasıdır. ben elimden geldiğince ve zamanım olduğunca site girişindeki görselleri hazırlayıp yayınlamaya çalışıyorum. ama herzaman vaktim ve haberim olmuyor. kulüpte çalışan arkadaşlarımız da inanın kendi üzerlerindeki görevden fazlasını yaptıkları için kimi zaman hızla ve çok özenilmeden bu tip görselleri koymak zorunda kalıyorlar. özellikle de takımımızın bu yoğun döneminde birçok yenilikle uğraşmak zorunda kalıyorlar ve herşeye gerektiği kadar zaman ayıramıyorlar. bunu da biraz anlayışla karşılamak gerekiyor.ben eminim ki; zamanla site ve diğer görsel elemanlar çok daha mükemmele ulaşacaktır.

Bir diğer konu ise TsClub sitemiz. Sitemizin yapımı bitmek üzere. banka anlaşmaları, son güvenlik taramaları ve ürün güncellemeleri ile uğraşılıyor. tahminimce 1 hafta içerisinde ( bir aksilik çıkmazsa ) yayına girecektir. ürün tanıtımları için futbolcularımızla özel foto çekimleri de yapıldı. eminim site açılınca yeterince tatmin olacaksınız. Ayrıca yeni bir sürprizimiz daha olacak... tüm futbolcularımıza özel site oluşturuyoruz. her futbolcumuza özel mesaj atabilecek, görüşlerinizi bildirebileceksiniz. ayrıca resmi sitemize online fotoğraflarınızı göndererek sitede yayınlanmasını sağlayabileceksiniz. stadımız gibi, müzemizi ve tesislerimizi sanal bir turla detaylı bir şekilde gezebileceksiniz. belirli dönemlerde futbolcularımızla online görüşüp yazışabileceksiniz.

tüm bunlar ne zaman tamamlanır tam bilmiyorum ama elimizden geldiğince hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

birazdaha sabırlı olmanızı rica ediyoruz. bu zamanda da aklınıza gelebilecek farklı görüşleri yazmanızı diliyorum. biz aklımıza gelen herşeyi siteye uygulamaya çalışıyoruz.

Oğuzhan MUMCU
                      İnterdizayn

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. merakla takip ediyoruz. Yakışanı layıkıyla yapacak olmanız temennimdir.
                      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• güzel haberler bunlar

Yorum

• sitenin girişinde halen sivas maçı resmi var yeter artık sinir olmaya başladım bana verin ben yönetiyim !
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Şu geçen sezon bu hafta haberleri de can sıkmaya başladı artık..Anladık geçen seneden daha iyiyiz.O kadar salak değiliz..

Yorum

• İlk olarak interdizayn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selam arkadaşlar...

Oğuzhan MUMCU
                              İnterdizayn
                              Öncelikle burda bulunmaniz beni hem sasirtti hemde sevindirdi. En azindan yazdiklarimiz bosa gitmiyormus, onu ögrendim. Size tsk etmek istiyorum bu yüzden.

Yazdiklariniza gelince, farkli renk tonlarinin kullanilmasinda bir sorun yok, zaten sikayetimiz o yönden degil. Logomuzun renkleri dogru kullanilmadigindan sikayetcigiz. Yani bazen logomuz ne hallere sokuluyor, halbuki standart bir rengi var logomuzun. Ayrica farkli renk kullanildiginda göze hos gelmeyen renkler kullaniliyor, cirtlak mavi tonlari mesela. Yoksa dediginiz gibi sadece 2 renk ile göze hos gelen bir site kurmak mümkün degil ama sectiginiz diger renklerde bizim bordo-mavimize uygun olmasi gerekir.

Insallah dediginiz cikar ve yeni siteden memnun kaliriz. Diger projeleriniz icinde lütfen aceleci davranmayin. Yaptiginiz is cabuk ama yarim olmasin, tam olsun ama gec olsun. Sonra iste zamanimiz kisitliydi, aceleye geldi felan gibi olmasin lütfen. Cikacak yeni site icinde bu gecerli, umarim tam olmustur.

Eger gönüllü yardim edecek birilerine ihtiyaciniz var ise, biz size seve seve yardim etmek isteriz.

saygilar

Yorum

• Gerçekten Güzel Haber Bunlar
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim