Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer 2007 nin sonunuda yayına başlayacaksa yayın.şimdiden hazırlıklara başlanmış demektir.fb,gs,bjk ye aydın doğan yardım etti.acaba bizimde arkamızda bir büyük medya kuruluşu olacak mı

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eğer 2007 nin sonunuda yayına başlayacaksa yayın.şimdiden hazırlıklara başlanmış demektir.fb,gs,bjk ye aydın doğan yardım etti.acaba bizimde arkamızda bir büyük medya kuruluşu olacak mı
      evet başlamışlar zaten,şuan frekans satın alacakmışlar bir iki yerle görüşme halindeymişler.
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• inşallah bu tv organizasyonunu da ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.
        Bir bordon var bir de mavin
        Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• selin bırak yapılsında boşver

die for you Trabzonspor

Yorum

• valla hiiçç umudum yok! görecez bakalım!
            En son guci 29 tarafından düzenlendi; 04.02.2007, 20:08.
            Bir bordon var bir de mavin
            Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• onlar 2007 de yönetimde kalırsılar kurallar

Yorum

• walla bı trabzonspor tv fena olmaz eskı maclarımız yenı maclarımız hamının fuzelrı falan ve bırcok sey yayınlanır bızde ızleme ımkanı buluruz boylece ama bu kanal işiyle nurı baskanın ılgılendıgı yok eskı yonetımın bıraktıgı ii seylerı bız yapmadık dıye devam ettırmedıler belkı taraftar baskı yaparsa istiyoruz dıye ts tv ozman bıseyler olabılır yoksa bunlar kendılıgınden yapmazlar bılesınız
                BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• herifin kendi tv si var istese hemen kurar kendi inşaat firması var stadı isterse yapar ama albayrak trabzona hiç bir şey yapmaz çünkü o da biliyor ilk seçimde gidecek

Yorum

• benim umudum yok aynı stad projesine döner gibime geliyor.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu yönetim palavradan başka bişey yapmadı......

Yorum

• Güya 2007 yılının sonunda yayında olacakmışşş, zeyyat kafkas söyledi..

Yorum

• aslında bu iş doğan grubuyla halledilebilir...çünkü istanbul eziklerinin hepsi doğan grubuyla yayın yapıyorlar...

Yorum

• İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güya 2007 yılının sonunda yayında olacakmışşş, zeyyat kafkas söyledi..

katılıyorum stad işi,dünya yıldızları, şampiyonluk bunları vağdettiler hangisi gerçekleşti
                            ben görmeden inanmam

Yorum

• arkadaşlar selam. aranıza yeni katıldım ve forumda dolaşıyordum bu konu ilgimi çekti. gerçekten harika olur trabzonspor tv. hem tüm haberler birinci ağızdan alınır hem de kulübün içinde ne olup bitiyor onu anlarız. gerçi bu yönetimin ne yaptığını tv den de anlayabilirmiyiz bilmiyorum ama en azından anlamaya çalışırız. temennim en kısa sürede televizyonumuza kavuşmak...

Yorum

• TSTV yi açılmazsa karadenizin bir çok kanalı var ordan belirli bir saat içinde de olsa trabzonspor yayının yapılmasını istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim