ıloveyouszymek hakkaten çok güzel yazmışın bu işin başına keşke seni getirseler manyak para kırar klup
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
onlara kalırsa 2 günde kanalı magazin forevera çevirirler.İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaray bu işi 5 kuruş harcamadan yapıyor...üstelik bu işten her sene de garanti para alacak......ayrıca isim hakkının da satışıdna para kazanıyor...doğan grubuyla anlaşmamaız lazım benceÖzkan SÜMER
Yorum
-
Hadi artık ama Eziklerin var kanalı bizim ki niye yok hala .Yönetim uyuma bir kanal aç bize zaten medyadan doğru dürüst haber alamıyoruz.hiç olmassa kanalımız açılırda takımımız hakkında her gün bilgi almış oluruzBORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
Meltem TV mi? Gidin işinize kardeşim. O kanalın amacı siyaset yapmak. Ben Trabzonspor'u Trabzonspor Tv de izlemek isterim. Meltem TV'de değil...İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu işler böyle olmaz..TS ye yakın yayın yapan kaçtane ulusal kanal va? 1 tane..Meltem TV.Meltem tv ile anlaşılarak,günün belirli saatlerinde TsTv olarak yayın yapılabilir..61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Yorum
-
İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya belki bu konu ile bire bir ilgili değil ama şu ayman ve risp in imza attığı akşam bir kelime göstermedi karadeniz tv de yuh dedim ya bumudur yani
yani biraz dobra olacak ama o karadenzi tv gs fb ve bjk haberlerini daha fazla veriyor.......bence çok gereksiz bir kanal.....
Yorum
-
aynen onların iş,i siyasetten başka bişey değil....eğer öyle bişey olursa gerçekten utancımdan yaşayamam.......İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu işler böyle olmaz..TS ye yakın yayın yapan kaçtane ulusal kanal va? 1 tane..Meltem TV.Meltem tv ile anlaşılarak,günün belirli saatlerinde TsTv olarak yayın yapılabilir..
biz de gs tv fb tv ve bjk gibi doğan grubuyla bu işi yürütmeliyiz....bu saydığım 3 takımın kanalı bir kuruş bile para harcamıyorlar bu iş için....Hatta üstüne her sene para alıyorlar....İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeltem TV mi? Gidin işinize kardeşim. O kanalın amacı siyaset yapmak. Ben Trabzonspor'u Trabzonspor Tv de izlemek isterim. Meltem TV'de değil...
bence şu anki kulp takımlarının hiçbiri böyle değil.....İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlara kalırsa 2 günde kanalı magazin forevera çevirirler.
bu arada gs tv de yayın hayatına başladı sıra bizde inşallah...
Yorum
-
evet bende dinnledim,aynen öyle dedi,tabi o zamana kadar gitmezseler.İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün zeyyat kafkaf en geç 2007'nin sonunda Trabzonsporun yayına başlayacağını söyledi......"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum