Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursaspr bile digiturk bünyesinde uydudan yayına başlayacak biz hala yok zarar edrmiş yok reklam alamazmış hala bir sürü boş muhabbet. ne kadar zarar ederse etsin bir yanlış transfer kadar zarar etmez sonuçta teofilo ya verilen paranın yarısı bile zarar etmez battı deseniz. o zaman bu kadar dar ufukla bu olaya bakanlara şaşıyorum. trabzonspor taraftarı gibi değilde etimesgutşekerspor taraftarı gibi küçücük düşünme ye mahkum olanlar trabzonspor neden 27 yıldır şampiyon olamıyo sorusunu nasıl bu dar bakıştan sıyırıp sorabiliyorlar bende ona şaşıyorum. TV MİZİ İSTİYORUZ BAHANE ÜRETMESİN KİMSE .!!!
    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• konuşup konuşup sonra zarar ederiz demek saçma en başında söylenir bu sadece bahane üretmişler!

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursaspr bile digiturk bünyesinde uydudan yayına başlayacak biz hala yok zarar edrmiş yok reklam alamazmış hala bir sürü boş muhabbet. ne kadar zarar ederse etsin bir yanlış transfer kadar zarar etmez sonuçta teofilo ya verilen paranın yarısı bile zarar etmez battı deseniz. o zaman bu kadar dar ufukla bu olaya bakanlara şaşıyorum. trabzonspor taraftarı gibi değilde etimesgutşekerspor taraftarı gibi küçücük düşünme ye mahkum olanlar trabzonspor neden 27 yıldır şampiyon olamıyo sorusunu nasıl bu dar bakıştan sıyırıp sorabiliyorlar bende ona şaşıyorum. TV MİZİ İSTİYORUZ BAHANE ÜRETMESİN KİMSE .!!!
        Peki diyelim kuruldu. Zarar ediyor. İyi güzel, etsin. Hep kazanacak değiliz ya, biraz da zarar edelim. Ama sırf Bursaspor'dan daha büyük olduğumuz için mi kurulacak bu kanal?

Ben şuna adım gibi eminim. Trabzonspor TV kurulursa inanılmaz amatör bir kanal olur, ve 1-2 ay sonra aramızdan hiçkimse o kanalı bir daha açmaz. Olayın maddi yerinde değilim. Ama profesyonel bir kanal kurmak için ne yeterli altyapıya, ne de gerekli profesyonel düşüncelere sahibiz bence.

Bütün gün eski maçlar yayınlanır, gene izleriz demesin kimse. Hiçkimse aynı maçı 5-6 kere izlemez.

İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        konuşup konuşup sonra zarar ederiz demek saçma en başında söylenir bu sadece bahane üretmişler!
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Televizyon kanalı konusunda uzman olan taraftarlarımızda var.Örn: Show tv gen.müd. Basketbol takımımızın başkanı Saner AYAR ve Tv8 gen.müd. Abiş HOPİKOĞLU.yönetim kararı verdikden sonra bence başarılı bir şekilde bu kanal kurulabilir.

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Televizyon kanalı konusunda uzman olan taraftarlarımızda var.Örn: Show tv gen.müd. Basketbol takımımızın başkanı Saner AYAR ve Tv8 gen.müd. Abiş HOPİKOĞLU.yönetim kararı verdikden sonra bence başarılı bir şekilde bu kanal kurulabilir.
            O genel müdürler bu ise el attimi tam yapar islerini TS Club gibi sacma birsey olmaz bunda süphem yok. Ama o isimler zarar ederiz dedigi sürece bu isin yapilmamasi bencede mantikli. Sirf zarar etmiyelim diye az para harcayip kursalar TVyi sacma sapan amatör bisey cikar ortaya.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bursaspor tv Digiturk 73. Kanal'da çok yakında test yayınına başlayacak.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Bence Web TV gibi bişey yapılmalı artık moda bu.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursaspor tv Digiturk 73. Kanal'da çok yakında test yayınına başlayacak.
                  Evet. Başkan zarar eder diyor, olmadı yerel medyanın ekmeğine mani oluruz diyor. Peki başkalarını düşünürken kendini düşünüyor mu? Hem Digiturk'ten yapılacak yayın neden yerel medyaya mani olsun? Digiturk yükleniyor diğer kulüplerin yayın giderlerini, neden zarar etsin?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kulüp kanal açarken diğer yerel kanallarını niye düşünsün ya.Yerel kanalmı açıyoruz.Trabzonspor bu.

Yorum

• Dijitürkte ts tv olması gerekir bursasporun kısa zamanda tv kurması trabzon yönetimini harekete gecirmeli medyada yokuz en azından kendi tvmizden haberleri izlemek daha iyi olur saner bey tv konusunda tecrübelerini burda gösterir

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursaspr bile digiturk bünyesinde uydudan yayına başlayacak biz hala yok zarar edrmiş yok reklam alamazmış hala bir sürü boş muhabbet. ne kadar zarar ederse etsin bir yanlış transfer kadar zarar etmez sonuçta teofilo ya verilen paranın yarısı bile zarar etmez battı deseniz. o zaman bu kadar dar ufukla bu olaya bakanlara şaşıyorum. trabzonspor taraftarı gibi değilde etimesgutşekerspor taraftarı gibi küçücük düşünme ye mahkum olanlar trabzonspor neden 27 yıldır şampiyon olamıyo sorusunu nasıl bu dar bakıştan sıyırıp sorabiliyorlar bende ona şaşıyorum. TV MİZİ İSTİYORUZ BAHANE ÜRETMESİN KİMSE .!!!
                        Katılıyorum kimse kusura bakmasın...
                        Uydu da olsun ben kanal listemin ilk sırasına eklicem ve en çok izlediğim kanallardan biri olucaktır her ne kadar kaliteli olmasa da ilk zamanlar yayını...
                        Benim gibi böyle düşünen o kadar büyük Trabzonspor taraftarı var niye zarar etsin ki izlendikçe reyting oldukça zarar marar olmaz geçin bunları !
                        Hem Saner Ayar gibi biri var bu işlerde usta onun desteğiyle çok büyük işlere imza atılır bence...
                        ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• yazık ya bursa kimdir mazisi nedir adamlar yayın hayatına geçiyor... Hiç mi utanma yok bizimkilerde acaba. bursa yöneticilerini tebrik ediyorum burdan

Yorum

• BursasporTV saat 11,00 de yayına başladı.
                            Hayırlı olsun.

Bakalım program kalitesi nasıl olacak?
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• bursasporun yayın hayatına başlamasıyla kimsenin bahanesi kalmadı bence.
                              yanlız bursaspor tv nin yayın kaliyesinide görmekte fayda var.
                              eğer sıradan yerel kanal kalitesinde olursa o şekilde olmasınıda istemem doğrusu.
                              önce bi bakalım kaliteli yayınları var mı. eğer onlar yapabiliyorsa bizim çok daha rahat yapabilmemiz gerekir.
                              malzeme var taraftar var herşey var ..
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bakıyorum şu an BSTV'te .
                                Adamlar internetten başladıkları TV yayınını uyduya çıkarttı helal olsun.
                                Biz hala uyuyalım ...
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim