topçu almaya para bulamıyoruz..hangi parayla açacağız.. bu işi bi iş adamı basıp açacak kendi adına adınada trabzonspor tv denecek yada eldeki kuzey tv gibi bi kanalı satın alıp değişsinler
bu soner ayar kımdır ya
yerı yurdu gıdelım ıstanbuldan bı grup ayagına randevu alıp konuşalımm medenı dunya arkadaşlar...kuslukler fanı kalıcı olan trabzonspor nedır ne değildir konuşalım burdan sıte yönetimine seslenıyorum olmazmı böyle bırşey..
bu soner ayar kımdır ya
yerı yurdu gıdelım ıstanbuldan bı grup ayagına randevu alıp konuşalımm medenı dunya arkadaşlar...kuslukler fanı kalıcı olan trabzonspor nedır ne değildir konuşalım burdan sıte yönetimine seslenıyorum olmazmı böyle bırşey..
Neden olmasin? Olur tabiki, ama ben birinin bu Konuyla ilgilenecegini sanmiyorum.
Bu TV isinden kar edecegimizi düsünüyorum, böylece Haberleri Internet üzerinden degilde TS TV'den takip ederiz..
En önemlisi Maclarin Tekrari ve Nostajli zaten cok kisiyi ekran basina baglar, yada güzel Programlar.
Hazirlik Maclarinin Canli Yayinlanmasi vs...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Neden olmasin? Olur tabiki, ama ben birinin bu Konuyla ilgilenecegini sanmiyorum.
Bu TV isinden kar edecegimizi düsünüyorum, böylece Haberleri Internet üzerinden degilde TS TV'den takip ederiz..
En önemlisi Maclarin Tekrari ve Nostajli zaten cok kisiyi ekran basina baglar, yada güzel Programlar.
Hazirlik Maclarinin Canli Yayinlanmasi vs...
ya nıye bırının ılgılenmeyecegını sanıyosun ki
bmn den bırının duyacagını umuyorum ebn
gıdelım ya konuşalım solemk ıstedıklerıde varsa burdan duyuralım daga kusulup dagın haberı olmama durumunu yaşıyoruz taraftara açıklama bılgılendırme yok..
napalım iş başa duşecek..
stad durumunda olduğu gibi aynı hikaye kısacası "Yalan oldu aşkımız,ikimizde şaşkınız.." hem stat konusunda hem bu konuda dönen saçmalıklara ancak böyle saçma bir cümleyle eşlik edebildim
ya nıye bırının ılgılenmeyecegını sanıyosun ki
bmn den bırının duyacagını umuyorum ebn
gıdelım ya konuşalım solemk ıstedıklerıde varsa burdan duyuralım daga kusulup dagın haberı olmama durumunu yaşıyoruz taraftara açıklama bılgılendırme yok..
napalım iş başa duşecek..
hemso bizim millet uyusuk millet, bencede kimseyi ilgilendirmez..hem tv olursa bmn de sayfaya girecek adam kaybeder..onunda bisey yapacagni inanmiyorum...
bizim millet herseyi hazir bekliyor, ama onlar bisey yapmasi gerekirse hemen olmaz filan...
konun acılış tarihi 08-07-2004, 15:06 ve bir adım ileride degiliz malesef bu kadarına pes ya cok mu zor uyduda o kadar dandik kanallar var tamam yapılınca profeyonell birşey olsun ama herkezin kanal cıkartmaya gücü yetiyorda biz niye cıkartamıyoruz
Yorum