Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor bile kurdu biz de daha tık yok
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• topçu almaya para bulamıyoruz..hangi parayla açacağız.. bu işi bi iş adamı basıp açacak kendi adına adınada trabzonspor tv denecek yada eldeki kuzey tv gibi bi kanalı satın alıp değişsinler

Yorum

• bu soner ayar kımdır ya
        yerı yurdu gıdelım ıstanbuldan bı grup ayagına randevu alıp konuşalımm medenı dunya arkadaşlar...kuslukler fanı kalıcı olan trabzonspor nedır ne değildir konuşalım burdan sıte yönetimine seslenıyorum olmazmı böyle bırşey..

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu soner ayar kımdır ya
          yerı yurdu gıdelım ıstanbuldan bı grup ayagına randevu alıp konuşalımm medenı dunya arkadaşlar...kuslukler fanı kalıcı olan trabzonspor nedır ne değildir konuşalım burdan sıte yönetimine seslenıyorum olmazmı böyle bırşey..
          Neden olmasin? Olur tabiki, ama ben birinin bu Konuyla ilgilenecegini sanmiyorum.

Bu TV isinden kar edecegimizi düsünüyorum, böylece Haberleri Internet üzerinden degilde TS TV'den takip ederiz..

En önemlisi Maclarin Tekrari ve Nostajli zaten cok kisiyi ekran basina baglar, yada güzel Programlar.

Hazirlik Maclarinin Canli Yayinlanmasi vs...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neden olmasin? Olur tabiki, ama ben birinin bu Konuyla ilgilenecegini sanmiyorum.

Bu TV isinden kar edecegimizi düsünüyorum, böylece Haberleri Internet üzerinden degilde TS TV'den takip ederiz..

En önemlisi Maclarin Tekrari ve Nostajli zaten cok kisiyi ekran basina baglar, yada güzel Programlar.

Hazirlik Maclarinin Canli Yayinlanmasi vs...
            ya nıye bırının ılgılenmeyecegını sanıyosun ki
            bmn den bırının duyacagını umuyorum ebn
            gıdelım ya konuşalım solemk ıstedıklerıde varsa burdan duyuralım daga kusulup dagın haberı olmama durumunu yaşıyoruz taraftara açıklama bılgılendırme yok..
            napalım iş başa duşecek..

Yorum

• stad durumunda olduğu gibi aynı hikaye kısacası "Yalan oldu aşkımız,ikimizde şaşkınız.." hem stat konusunda hem bu konuda dönen saçmalıklara ancak böyle saçma bir cümleyle eşlik edebildim

Yorum

• Saner Ayarın gidişiyle yalan oldu
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya nıye bırının ılgılenmeyecegını sanıyosun ki
                  bmn den bırının duyacagını umuyorum ebn
                  gıdelım ya konuşalım solemk ıstedıklerıde varsa burdan duyuralım daga kusulup dagın haberı olmama durumunu yaşıyoruz taraftara açıklama bılgılendırme yok..
                  napalım iş başa duşecek..
                  hemso bizim millet uyusuk millet, bencede kimseyi ilgilendirmez..hem tv olursa bmn de sayfaya girecek adam kaybeder..onunda bisey yapacagni inanmiyorum...

bizim millet herseyi hazir bekliyor, ama onlar bisey yapmasi gerekirse hemen olmaz filan...
                  !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• baskanin pembe yalanlarindan biriydi sadece, her proje gibi o a yalan oldu gitti.. bunlari gordukten sonra gel de yonetimin sozune guven

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saner Ayarın gidişiyle yalan oldu
                      Saner Ayar halen Trabzonspor'da Basketbol takımının başında...
                      t @Selim_Turan

Yorum

• bence bizde gs modelini uygulamalıyız.digiturkte kanal açıp 3-5 tl ile üyelerin kanalı satın alarak izlemesi olayı
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bizde gs modelini uygulamalıyız.digiturkte kanal açıp 3-5 tl ile üyelerin kanalı satın alarak izlemesi olayı
                          bence de bu şekilde başarabiliriz...

Yorum

• konun acılış tarihi 08-07-2004, 15:06 ve bir adım ileride degiliz malesef bu kadarına pes ya cok mu zor uyduda o kadar dandik kanallar var tamam yapılınca profeyonell birşey olsun ama herkezin kanal cıkartmaya gücü yetiyorda biz niye cıkartamıyoruz

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Saner Ayar halen Trabzonspor'da Basketbol takımının başında...

Sizinde dediğiniz gibi Trabzonspor Basketbol Derneğinin Başında

Futbol'un Derneği Farkı
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yalan oldu...
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim