Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• P.tesi Sunay Akın

Salı Nihat Genç

Çarşamba Fuat Saka.

Perşembe-Cuma Volkan Konak

C.tesi-Pazar spor dolu,Karadeniz Rock grupları canlı.

Bu programa uymasanızda olur,ama bu isimlerle reklam pastasının büyük tarafını almazsalar bende bişey bilmiyorum.

En büyük yatırım,Trabzonspor tv dir.
    Gelin İstanbula,ziyaret edin herhangi bir karadenizli evini,görün hangi kanallara dahi yöresel diye tahammül eyleyip,sırf memlket havasıdır diye,takılıp kalıyoruz.

Beni dinleyin .!

Yorum

• Insallah en yakin zamanda TS TV kurulur. Ben yillardir gurbette TS TV yi bekliyorum insallah yaza kadar kurulur ve basarilir olur. TV den büyük kaynak saglanir.

Yorum

• Haber dogru ama belki 1 ay felan gecikme olabilirmis ama kesin olucak...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haber dogru ama belki 1 ay felan gecikme olabilirmis ama kesin olucak...
          sağlam kaynakçı
          Bordomavi.net

Yorum

• trabzonspor tv kurulursa en sadik izleyicilerden biri olurum.buna simdiden söz verebilirim.özellikle almanyada benim gibi trabzonspor tv yi sürekli izlemek isteyen binlerce trabzonsporlu olduguna inaniyorum.bir an önce kurulsada izlesek....
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Tvnin avantajlari saymakla bitmez en onemlisi gurbetteki Trabzonsporlular cok rahat ulasablecek Trabzonspora.Istanbul medyasinin haberlerine kalmayiz maclardan once ve sonra avniakerden yayin yapilir mukemmel olacak kurulursa.

Yorum

• inşallah sadece digiturk platfor mundan yayın yapmaz bu tv kanalı..eğer öyle olursa çok az kişiye ulaşabilir bu kanal....bu kanalın turksattada olması lazım..

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor tv 1 mayısta faaliyete geçecekmiş kaynak can karyağdı. İnşallah doğrudur.
                  valla Can Karyagdi Transfer döneminde beni bayaa bi hüsrana ugratti...

ama insa. verdigi bu müjdeli haber gerceklesir, bende elini öperim

.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• TS TV kurmak önemli degildir önemli olan isletebilmekdir örnek BJK-GS DOGANlara verdi cünkü yürütemedi ve aylik 500-600 milyar para gidiyyor sadece FB kendisi isletiyor....ama kurulmasi sart...ve kurulurda zor degil yani
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• acik konusmak gerekirse gs tv yi cok amatörce buluyorum..yayin akisi cok sikici bjk tv de öyle..fb tv yi de tam tersi cok iyi is yapiyorlar..Insallah bizimkisi hepsinden daha iyi olcak

bim bam booooom cok sükür dostlar benimde artik bir tv'm vaaaar

Yorum

• Bizde malzeme sıkıntısı olmaz.OLCAY ÇAKIR'ın dediği gibi Volkan Konak, Nihat Genç, Fuat Saka gibi ünlü ve Karadenizli olmayıpta hayranı çok olan sanatçılarımız var.Halkmızda komik.Çık sokağa insanlarla konuş.Deplasmanlara git, taraftarın arasına karış.PAF ve diğer gençlerin maçlarını yayınla.Basket maçlarını yayınla.En büyük avantajımız Sane Ayar.
                        Trabzonspor TV yayına geçsin başından kalkmam.

Yorum

• inşallah fbtv gibi kaliteli olur, bjktv, gstv, smstvden farksız
                          "53"

Yorum

• smstv de ne oluyo ??
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• hani şunu şunu yazın bilmem nereye yollayın xxx melodisi gelsinbu türde bi kanal heralde
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• eğer doğruysa çok iyi bir haber,
                                Saner ayar olduktan sonra doğan grubuna falan verilmez tv,

benim bildiğim fb tv yide doğan tv idare ediyor çoğu spiker önceden cnn türkteydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim