Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kanal cok güxel olur. .

Yorum

• böle bir proje varmı acaba ya
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Yaparsak oyle guzel yapmamiz lazim ki (bize yakisan cinsden)... Futbol severler bizim kanal dan baskasina bakmasin. FB tv den iyreniyorum Digiturkte kilitledim onu:P yas siniri koydum ben den baskasi acamaz ben de acmiycagima gore Rating te faydam olmasin diye kazaylan acik kalir macik kalir ... Neme lazim .

Acele etmemize gerek yok, yaparsak en guzelini yapmak lazim.
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• www.tsmedya.com adıyla kurulmuş internetten yayın yapan pek profesyonel olmasada bazı cabalar sarf eden bir kanalımız mevcut tabi bu siteyi yine ozverili taraftarlar kendi imkanlarıyla açtı aslında benim fikrim olarak buyuk taraftar dernekleri birleşip boyle bir internetten yayın yapan bir kanal oluşturmalıdırlar.Yada kurulmuş olan bu kanala destek olarak daha profesyonel daha izlenebilir trabzonspora yakışır hale getirmelidirler once bunu yapsak biraz işi oğrensek sonra normal tv ye de geçilir dijital ortamada taşınır.Önce alt yapıyı böyle bir oluşumla oluşturmamız gerek Saygılarımla İYİ BAYRAMLAR
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bu cok para istyen bi proje bundan cok yerel kanalların ulusal kanala geçmesine yardımcı olmamız yeterli olur diye düşünüyorum.
            ama bence daha ucuz ve kazançlı olan radyo olabilir. hatta olmalı. uydu yayınızyal türkiyenin dört bi yanında olur normal radyo da belli başlı illerde yayın yapar. sabahtan akşama kadar dinlerim heralde. düşünün böyle bi radyonun alacağı teklamı.
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• yapılacaksa gstvden önce yapılsın yoksa hiç yapılmasın

Yorum

• yönetimde proje var mı?
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetimde proje var mı?

projeden bol ne var.kesin vardır.

Yorum

• Musa AlİoĞlu : Trabzonspor Televİzyonu

Zaman zaman can sıkıntısında uydudan yayın yapan televizyonları teker teker gezerim, yani zaplarım. Roj Tv'den Nur Tv'ye kadar, Cem Tv'den, Hilal tv'ye kadar hepsini... Bir de baktım bir kanalda "Galatasaray televizyonu yakında geliyor" diye bir anons... "Vay be!" dedim kendi kendime, üç büyüklerin hepsinin birer televizyon kanalı olacak.
                    Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın birer kanalı vardı. Fenerbahçe Tv Dijitürk, çanak antenle uydudan ve kablolu televizyondan yayın yapmakta. Beşiktaş Tv, Dijitürk ve uydudan yayın yapabiliyor. Galatasaray ise şimdilik çanak antenle alınan uydu yayınla ekranlarımıza gelecek. Bunları neden yazdım? Çünkü kıs kandım. Çünkü bizim neden böyle bir televizyon kanalımız yok, diye hayıflandım kendi kendime.
                    Şimdi diyeceksiniz ki bu işler para işidir. Ben de diyeceğim ki: "Yok arkadaş, bu iş vizyon ve ufuk işidir." Ufkunuz genişse siz de böyle bir kanalı pekala kurabilirsiniz. Bizim memleketimiz bu konuda deneyimli çok adam yetiştirmiş. Örneğin bir Saner Ayar diye genç bir hemşehrimiz var.
                    Tanır mısınız, bilir misiniz? Önceleri Digitürk'ün genel müdürü idi. Şimdi Show TV'nin genel müdürlüğünü yapmaktadır. Gidin ona sorun bakalım, çok mu zor bu işler? Eminim ki beş para almadan, gece gündüz, size bildiklerini döker. Bir Osman Ataman bu ülkede tek sesli radyolardan çok sesli radyolara geçişte söz sahibi bir arkadaşımızdır, televizyonculuktan da anlar. Bunlar aklıma gelenler... Aklıma gelmeyen ve bu işlerden çok iyi anlayan, böyle bir televizyonda para bile almadan görev yapacak çok adam bulunur. Arayıp bu adamları bulalım. Sonra iş paraya gelince de bir kampanya açalım. Herkes elini cebine atsın. Az veren maldan, çok veren candan misali...
                    Ha, bu arada, bir önceki yönetimin başlattığı 100 Bin Üye kampanyamız ne oldu, aklıma geldi. Acaba 20 bine ulaşabildik mi? Olsun, bu da bize yeter diyelim. Yetmez ya, neyse...
                    Zengin üyelerimiz var. Ürettikleri malların ve firmalarının reklamlarını bu kanala verirler gibi geliyor bana. Hemşehrilerimizi, taraftarlarımızı bir yarışın içine sokalım. Bakın o zaman neler oluyor? Kim ne kadar para verdiyse haftalık olarak gazeteye ilan verip duyursun Trabzonspor kulübü. Bizim millet havaya meraklıdır, orada adını görünce mutlu olur. Bağışına göre herkese bir belge, bir armağan verilsin. Bakın bir kıpırdanma olmuyor mu?
                    Bu iş için bir komite kurulsun. Aklı kesen, akil adamlar bu komiteye alınsın ve en kısa zamanda bizim de bir televizyonumuz olsun. Bu arada sesimizi duyurduğumuz Trabzonspor dergimiz kaç satıyor? Hala 5 bin basıp, çoğunu geri mi alıyoruz? Umarım öyle değildir. Bakın iletişim önemli bir güçtür. Artık savaşı kazanmak için top tüfek gerekmiyor. İletişim çağında silahımız, radyomuz televizyonumuz ve dergimiz olmalıdır. Ben propagandanın ve iletişimin gücüne inanıyorum ama tabii asla bir Josef Goebbels değilim. Mantıklı ve sakin düşündüm. Bir gece yarısı bunlar geldi aklıma. Sizin düşünceleriniz varsa paylaşalım. Sesinize ses vereyim, köşem size açık. Haydi kalem başına... Herkes fikrini beyan etsin.

musaali@kablonet.com.tr

kaynak: karadeniz gazetesi

çok haklı çoooook

Not: Verildi ise çok çok özür dilerim..

Yorum

• albayrağın kendi tvsi var bunu tstvye çevirsin olmazmı bizim çalışıyormuş ya

Yorum

• lafla peynir gemisi yürümüyor arkadaşlar...bunu yönetime söylüyorum. mademki bu ülkede 4. büyük olma iddamızı sarsmak isteyenlere karşı biz taraftarlar kale gibi dim dik ayakta duruyoruz ve gerekenlere makul ölçüler içerisinde bunu hatırlatıyor ve kanıtlıyoruz , o halde yönetimimizde kendine düşen görevi lütfen yerine getirsin.. diğer 3 büyüklerin tv kanalları varsa ve üstelik borç batağı içindeki GS bile bu işi başarabiliyorsa bunun maddiyatla fazla alakası olmadığını herhalde herkes anlamıştır...
                        türksatta yayın yapan tv kanallarını baz alırsak maddiyat konusunda... soruyorum şimdi sizlere ALLAH aşkına tempo tv.mavikaradeniz tv. karadeniz tv. ordu tv. ART tv.Kaçkar tv. rize tv..ve daha bir çok yerel ve reklam yayınlamaktan başka bir şey yapmayan astroloji ve chat tv leri...yani bunlar çokmu para ayırıpta soyundular bu işe ...tabiki, hayır aynı frekanstan 10 kanal yayın yapıyor olmazdı aksi taktirde...ama yukarıda bazı arkadaşlarında dediği gibi bu maddiyat değil vizyon işi,ufkunuz geniş olacakki olaylara ve çağa uyum sağlayabilesiniz... yani kısacası fatih tekkenin satışından elde edilen bonservis parasıyla tam 3 tane tv kanalı kurardınız isteseydiniz ama yok yok yok...bir sitemimde trabzonda yayın yapan yerel kanallar olacak...yani sizlerde uyduya çıkacak kadar para bulamamış olacaksınızki bizi hem trabzondan hemde trabzonspordan mahrum bıraktınız...karadenizin neredeyse tüm illerinin bir tv kanalı uydudan yayın yapıyor ama nedendir bilinmez trabzon kaynaklı tv kanalları yok uyduda, eh ne diyelim ne kadar gurur duysanız azdır kendinizle, böyle devam edin... ayrıca ts tv hakkında defalarca mail atmama rağmen trabzonspor kulubünden bir cevap alamadım... yani açıkçası zaten bunalmış durumdayız bir trabzonsporlu olarak... bu oyun bizi hem takımımızdan hemde futboldan soğutmaya başladı...ve geceleri trabzonspor yüzünden uykusuz kalmaktan da bıktım artık... bırakması kolay olsa çoktan bırakmıştım hem futbolu hemde trabzonsporu ama ne mümkün elde değil işte,damarlarımıza kadar işlemiş... Buna layık olamayanlar utansın ve yazıklar olsun...
                        ve son olarak...Gelmeyeceğini bile bile bekleyeceğiz ''TS tv'' yi
                        Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• TS TV kurulsun ama asla yönetimlerin propaganda organı olmasın... Profesyonel Trabzonsporlu yöneticiler tarafından yönetilen bir TS TV nin diğer ezizklerin kanallarından daha çok ilgi görüp işe yarayacağı kesindir. çünkü onların borozanlığını yapan onlarca ulusal medya kanalı var zaten. birde futboldan anlamayan tonlarca spor yorumcuları.........
                          .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• Herkese Selam ArkadaŞalr Ben Trabzonspor FanatİĞİyİm Ama İzmİrde Oturuyorum Neden Uyduda Bİzİm Kanalimiz Yok DİĞer ÜÇ Takiminda Var EĞre Olsa 24 Saat İzleyecem Bu Projeyİde BaŞkanimizin DÜŞÜnmesİ Gerek Saygilarimla...

Yorum

• yahu arkadaşlar trabzonspor televizyon açacak kadar başarısı yok şu an için söylüyorum.Ne diyecekler nasıl 15-16.cı olduğumuzu 6 haftadır maç kazanamadığımızımı anlatacaklar. Maalesef takımımız ancak slayt gösterisi yapar. o da eski yıllarla alakalı.
                              Yeter artık kulübe adam gibi para verecek birisi gelsin.
                              Kabahat bizde bunları yönetimden uzak tutmalıyız ve kulübün zengin ve türkiyede alım yapmak isteyen yabancı işadamlarından birine satılması lazım.abramovic falan gibi başka türlü olmaz.
                              Ya da gürcüstan ligine geçelim ancak orada şampiyon oluruz.
                              Bu yönetim oldukça sonuna kadar mualifim.
                              FATİH TEKKE sattılar ama dünya yıldızı aldılar evet geliyor sıkı durun MARCELİNHO hahaha gülüyüm bari.

Yorum

• sen ne ayaksın??
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim