ts club tiri yarin 19 mayis spor salonunun oraya geliyormus ama 1 ts club sart. o lisansli ürün satan yerlerde bir kaç forma var digeri fasa fiso . hep artiklar yollanio gibi bisey . pek ürün çesidi yok . ts club olursa ürün çesidi çogalir daha iyi olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ankara’da Niçin Ts Club Yok?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yani ankara da herhangi bi yere açılabilir. sorun yer değil ürünlerde çeşit az. sadece formayla olmaz ki.sitedeki tişörtlere sweet shirtlere bakıyorum tam bir facia. doğru dürüst ürünler üretseler normal kıyafetlerimizi de burdan alırız. bende bir ts club kravatı var yani ortaokul öğrencisi kravatı kalitesinde
Yorum
-
bazı model tişortler varkı formadan daha cok bagırıyo Trabzobzonspor diye o tarz şeylerde günlük kulanımda her zaman olmuyo.kravatlarda öle şık kalıtelı kravatlar yapsalar takım elbıse gıyenler her zaman gıyebılır. ama kocaman bır ts amblemı eklenmeyecek ucuna basına.cunku her patron ızın vermez ole seylere.
Yorum
-
abi tırla mırla olmaz bence bu işler.. tırla Anadolu'nun ücra köşeleri deplasmanlara ürün götürülür. başkentte kesinlikle bir ts club olmalı..yani şöyle ankamall'e gidince dolaşırken bi de takıma katkımız olsun deyip her gidişte çoraptır şorttur t-shirttür babaya hediye kravattır bi şeyler alınmalı..yoksa gönül işi diye ota boka taa atakule gibi bi yere gidilir mi..ha gidilir ama forma almaya falan yani aklımızdaki bi şeyi almaya.. kesin en kısa zamanda bi ts club şart Ankara'ya..TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
bende ankarada yaşayan bir trabzonsporlu olarak burdada ts club olmasını isterim ama trabzondaki şube bile yeteri kadar iş yapamazken ankarada ticari kaygılardan dolayı açılmamasına hak veriyorum. başlı başına bir ts club yerine ürünler bazı spor mağazalarından satılabilir. bence daha mantıklı. eğer açılacaksa anka mall gibi büyük alışveriş merkezlerinden birine açılırsa daha karlı olur.Tek Büyük TRABZONSPOR !!!
Yorum
-
yaw yok mu atakulede hala.bence kızılayın merkezine,armadaya yada en kötü ihtimal arcadiuma açılmalı.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
TS Clubun gecen yil yaptigi cirosunu bilen varmi?
Herhalde Istanbul takimlarindan düsüktür (öyle düsünüyorum)
Bence sadece bir Kulübün ürünlerini pazarlayan bir yatirimci olanaklarini kisitlamis olur....Bundan 1-2 yil önce Malatyaspor baskani Istanbulda tüm Anadolu takimlarinin ürünlerini pazarlayacak ortak bir magazadan bahsediyordu. Gerceklesdimi acaba??
Bayern Münihin bile Münih disinda sadece kendi ürünlerini satan bir magazasi yok...Bunlari Spor magazalari üstleniyor....
Önemli olan TS Club Magazasi degil, TS Club ürünlerine olan taleptir.
Talep yüksek olduktan sonra , Ankarada olsun, Samsunda olsun , her kaliteli spor magaza sahipleri bu ürünleri satmak icin yaris yapar...
Illede ürün icin can atan kisi orda veya burda bulur. Intenet üzerinden de alabilir...
Yorum
-
bağzı yerler varki senede 3-5 tane forma satısı olan buralara ts clu acmak su an ıcın paraları sokaga atmak demek.
her markayı satan buyuk spor magzaları vardır.buralarla anlasılıp cesıtlı urun gonderılırse her sehırdekı taraftarlarımız urunlere sahıp olur.hatta ayrıntılı kataloglar berılırse bu yerlere taraftarlar ıstedıklerı urunu secıp sıparıs bıle verebılırler.
Yorum
-
formaları bulmasına buluyoruz zaten ama diğer ürünlerde çook zorlanıyoruz . atkı , t-shirt , vb. çeşitli ürünler malesef bulunmuyor. bulunsa bile ürün çeşitliliği olmuyor . koca türkiye nin başkenti ankarada ts club olmalı . tabi onu açacak şahsiyet bulunmadığı için malesef yok . nasıl bir çözüm buluncak o da aşikar .
Yorum
-
Ülküalan pasajında t-şort falan herşey varyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
bakdım ülkü alan pasajına . çeşitlilik yok . 2 çeşit t-shirt var .İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlküalan pasajında t-şort falan herşey var
Yorum
-
İlk olarak solmazkvsr tarafından gönderildigene bir önerim var
beğenmeyenler olabilir belki ama öneri öneridir
ankarada ts club yoksa
bir arkadaş
bir mağaza kiralayabilir , kafasına göre korsan ürünler üretip bunlara ts club markasını basabilir ve bu ürünleri de burada satabilir.
satamaz. yasak mı diyorsunuz?
ben de satabilir diyorum. kulüp yakalarsa paranın bir kısmını onlara verirsiniz
bence kabul ederler. zaten gelir getiren bir satışımız olmadı
bu işin denemesini yapmak ilginç olabilir mi?
siz ne dersiniz?
abi o nasıl teklif anlayamadım . basbaya korsan oluyor bu . kulübün olmayan ürünün bize ne faydası olcak . ben kulübün kendi orjinal ürünlerini almak istiyorum . ya sonuçda burda tartışılacak pek birşey yok koca başkent e ts club şart . tek sorun bunu hangi Allahın kulu açacak . o kişide bir türlü çıkmadı koca ankara dan . her yerde 3 er 4 er tane var burda 1 tane yok yaa kafayı yiyecem
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum