Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankara’da Niçin Ts Club Yok?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ankara'daki Ts Club'in Trabzonspor taraftarlarinca yeterli ilgiyi görmedigi dogru bir saptama, buna bir diyecek yok... Ancak konunun baska bir yönüne dikkat çekmek isterim ki, bu da Ts Club'in yanindaki Galatasaray Store sahipleri tarafindan isletilmesiydi... Dükkana girdigimde genelde içerde kimse olmuyordu, birisinin içeri girdigini görenler yan dükkandan gelip ilgileniyordu... Yani açikçasi komiksel ve bize yakismayan bir durum vardi...

Ts Clubkapandiktan sonraayni dükkana Trabzon, febe ve bjkninüçünün birden ürünlerinin satildigi FanatikStore diye birsey açtilar... Hala açik mi bilmiyorum da, bizzat Trabzonspor'un Ankara temsilcilerinden diger iki ezigin ürünlerinin de ayni dükkanda satilmaya baslanmasindan sonra buraya mal gönderilmemesi karari alindigini ögrenmistim. Tigin'in dedigi olay bu olmali...

Bununla birliktearkadaslaraKizilay'daki Trabzonspor Irtibat Ofisi'nde Trabzonspor'un lisansli ürünlerinin satildigini yani burasinin Ts Club gibi islev gördügünü de hatirlatalim. Ancak Trabzonspor'un itibari için mutlaka bir Ts Club mutlaka ayri olarak açilmali ve bu da yönetim tarafindan kurulup onun belirleyecegi kisiler tarafindan idare edilmelidir.Zira Ts Club'in kâr etmiyor diye kapatilmasi Trabzonspor gibi büyük bir kulübe yakisan durum degil...Edited by: Can basten
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Evet Can Basten arkadasin görüsüne katiliyorum.. TS CLUB acilacaksa ,bunu ciddi olarak isletebilecek ve iyi bir mekanda TrabzonSpor kulübümüze ve taraftarlarimiza yakisacak sekilde olmasi gerekir..Aslin Ülkemizin baskentinde de olmamasi büyük eksiklik diye düsünüyorum...
      TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

ankarada atakuledeki ts club ün kapanma sebebinin malzeme bulunamamasindan oldugunu duymustum. bana pek inandirici gelmemisti. adam satmak için malzeme istiyoda klüp nasil yollamaz diye düsünmüstüm. pek inandirici gelmemisti. ve yaklasik 1 hafta önce basimdan geçen bi olayi anlatmak istiyorum.

geçen hafta marmaristeydim. bjk store gs store ve fenerium adi altinda bi magza gördüm çarsida. 3 klübün magazasi birlesmis tyek magazada satis yapiyordu. önünden geçerken bizim ki neden yok acaba diye düsündüm. vitrinde bizimde formalarimizin oldugunu gördüm. ve aklima uzun zamandir almak istedigim idmanda giyilen uzun sort geldi. ve almaya karar verdim. içeri girdigimde aradigim seyin olmadigini sadece ts formasisttiklarini sölediler. niye yok dedim. bana verdikleri cevap aynen atakulenin kapanmasina sebep bi açiklamaydi. adamlarin demesine göre trabzonspora verdikleri siparisler oraya yollanmiyormus. onlar konç sort akliniza gelen bütün ts clubdaki ürünlerin siparislerini veriyolarmis ama klüp yollamiyormus. bu sadece bizim degil diger takimlarlada yasadiklari sorunmus. ama bizde hiç gitmiyor gibi biseymis. yani atakulenin kapanis sebebinin aynisini burdada kendim canli olarak yasadim. adamin dmesine göre organizasyon eksikligi var. onlar satmak istiyor ama klüp yollamiyor. yetistiremiyor belki. saçma geliyor bunlar ama gerçekler.

hatta klüpten yöneticiler bile gidip magazayi görmüsler ama bi gelisme olmamis. sonuç olarak sorun trabzonspor klübünde gibi görünüyor. siparisleri zamaninda yada hiç yollamiyorlar. profesyonel bi çalisma yok.

adamin en son dedgi sey ise burda trabzonspora ilgi oildukça fazlaydi. ama son anortosis maçindan sonra büyük bi ilgisizlik basladi. bende ona o maç bi kazaydi dedim. yani orda potansiyelimiz iyi. ama klüp üstüne düseni yapmiyor!!!
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

bagiracksiniz muhtemelen de simdi ben Ankara'da lisansli ürünleri nereden bulacagim? illa internet üzerinden mi siparis vermek gerek ( ki hiç güvenmem [img]smileys/smiley5.gif[/img])

Yorum

izmirde de yok öncelikle ankaraya acilmali

Yorum

evet istiyoruz

Yorum

buyuk eksiklik
                ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

magazadan klüpe bana bunu bunu yollayin dediklerinde klüp o magazaya birsey yollamazsa tabiki o magaza kapanir.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

ya da 0 magaza ankaranin m0dasi gecmis bir yerinde aci|irsa 0 magaza tabi kapanir...

bu arada ankarada ts c|ub ürün|eri nerede sati|iyr ?
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                      magazadan klüpe bana bunu bunu yollayin dediklerinde klüp o magazaya birsey yollamazsa tabiki o magaza kapanir.

Istanbul Anadolu yakasinda Maltepe'de Zeyland isimli lisansli taraftar malzemeleri satan bir magaza var,magaza tüm takimlarin malzemelerini satmak için tüm kulüplere fax çektiklerini bu fax'lara önce trabzonspor'un cevap verdigini,48 saat içinde tüm malzemeleri yollayarak aninda satisa hazir hale getirdiklerini bana söyledi.

4 Takimin taraftar ürünlerini sattiklarini ve içlerinden bu konuda en çok Trabzonspor'un hassas davrandini söyledi.

Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Ankarada Gazi Mus.Kemal bulvarinda Onur Çarsisinda bizim de ürünlerimizi satan bir magaza var.Orada vitrinde bir atki var arkadaslar olmaz böyle bir sey.Resmen agzimin sulari akti.Fiyati görünce de dumura ugradim tam 31 (yazi ile otuz bir ) YTL

Yorum

bu adres tam olarak nerede?

yeni çikan bereler var çizgili 10ytl imis ondan alacam
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Arkadaslar internet üzerinden yani www.trabzonspor.com.tr adresinden istediginiz gibi alisveris yapabilirsiniz, hiç bir sorun olmaz, siparis ettiginiz ürün rahatlikla adresinize teslim edilir...
                            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

TS Club TIR?i Ankara?da
                              Trabzon?un düsman isgalinden kurtulusunun 88. yildönümü nedeniyle 24 Subat 2006?da gerçeklestirilecek etkinler kapsaminda Trabzonspor TS Club TIR?i Ankara?da olacak.

<DIV align=center></DIV>Yarin saat 10.00?dan itibaren Ahmet Cömert Spor Salonu önünde gün boyu hizmet verecek olan TIR?dan taraftarlarimiz lisansli kulüp ürünlerinden satin alabilecekleri gibi, Trabzonspor Kulübü üyelik islemleriyle, Trabzonspor Dergisi?ne abone olabilecekler.

Ahmet Cömert Spor Salonu Ankara?da Sirinevler Kavsagi?nda bulunuyor.

<DIV align=right>23.02.2006 10:13:00</DIV>
                              <DIV align=left>hadi bakalim ts club isteyenler.[img]smileys/smiley2.gif[/img]</DIV>
                              <DIV align=right></DIV>
                              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

yav ankarada sirinevler kavsagi mi varmis [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X