Ankara'daki Ts Club'in Trabzonspor taraftarlarinca yeterli ilgiyi görmedigi dogru bir saptama, buna bir diyecek yok... Ancak konunun baska bir yönüne dikkat çekmek isterim ki, bu da Ts Club'in yanindaki Galatasaray Store sahipleri tarafindan isletilmesiydi... Dükkana girdigimde genelde içerde kimse olmuyordu, birisinin içeri girdigini görenler yan dükkandan gelip ilgileniyordu... Yani açikçasi komiksel ve bize yakismayan bir durum vardi...
Ts Clubkapandiktan sonraayni dükkana Trabzon, febe ve bjkninüçünün birden ürünlerinin satildigi FanatikStore diye birsey açtilar... Hala açik mi bilmiyorum da, bizzat Trabzonspor'un Ankara temsilcilerinden diger iki ezigin ürünlerinin de ayni dükkanda satilmaya baslanmasindan sonra buraya mal gönderilmemesi karari alindigini ögrenmistim. Tigin'in dedigi olay bu olmali...
Bununla birliktearkadaslaraKizilay'daki Trabzonspor Irtibat Ofisi'nde Trabzonspor'un lisansli ürünlerinin satildigini yani burasinin Ts Club gibi islev gördügünü de hatirlatalim. Ancak Trabzonspor'un itibari için mutlaka bir Ts Club mutlaka ayri olarak açilmali ve bu da yönetim tarafindan kurulup onun belirleyecegi kisiler tarafindan idare edilmelidir.Zira Ts Club'in kâr etmiyor diye kapatilmasi Trabzonspor gibi büyük bir kulübe yakisan durum degil...Edited by: Can basten

Trabzon?un düsman isgalinden kurtulusunun 88. yildönümü nedeniyle 24 Subat 2006?da gerçeklestirilecek etkinler kapsaminda Trabzonspor TS Club TIR?i Ankara?da olacak.
</DIV>Yarin saat 10.00?dan itibaren Ahmet Cömert Spor Salonu önünde gün boyu hizmet verecek olan TIR?dan taraftarlarimiz lisansli kulüp ürünlerinden satin alabilecekleri gibi, Trabzonspor Kulübü üyelik islemleriyle, Trabzonspor Dergisi?ne abone olabilecekler.
Yorum