Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankara’da Niçin Ts Club Yok?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gerekli uyarilari kulüp yetkililerine yaptim hata düzeltiliyor.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

tigin'in sizi kandirmasina müsade edemem çok degerli BMN Ankara iste haberi düzelttirdim

TS Club TIR?i Ankara?da
      Trabzon?un düsman isgalinden kurtulusunun 88. yildönümü nedeniyle 24 Subat 2006?da gerçeklestirilecek etkinler kapsaminda Trabzonspor TS Club TIR?i Ankara?da olacak.

<DIV align=center></DIV>

Yarin saat 10.00?dan itibaren 19 Mayis Spor Salonu önünde gün boyu hizmet verecek olan TIR?dan taraftarlarimiz lisansli kulüp ürünlerinden satin alabilecekleri gibi, Trabzonspor Kulübü üyelik islemlerini yaptirabilecekler ve Trabzonspor Dergisi?ne abone olabilecekler.
      <DIV align=right>23.02.2006 10:13:00</DIV>

Yorum

Usaklar yarin saat 12:30'da eski meclisin önünde bulusup tirin oraya gidecez.Isteyenler bize katilabilirler.

Yorum

niye yok niye yok diye dövünen arkadaslar iste ne zamandir bekledigimiz firsat [img]smileys/smiley17.gif[/img]

yarin saat 12.30'da eski meclisin önünde bulusup beraberce gidiyoruz alisveris yapmaya.(Istanbul'dan neyimiz eksik[img]smileys/smiley1.gif[/img]) gelmek isteyenler ya simdi gelsin ya da sonsuza kadar sussun.

Yorum

ciciler alcas bis yaaa...
            Dünyanin en zor işi, kapkara bir odada kara bir kediyi aramaktır. Hele de odada kara bir kedi yoksa...

Oscar Wilde

Yorum

benim yerime de alabilirsiniz hatta isi abartip bana da alabilirseniz daha hayirli bir is yapmis olursunuz.[img]smileys/smiley17.gif[/img]dogum günümde hediye almayanlari böylece affedebilirim.
              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

siz kötürüm falan misiniz niye gelmiyorsunuz?

Yorum

ben çalisan emekçi bir insanim sizin gibi baba parasiyla ekmek elden su gölden yasamiyorum sheva hanim
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

ben bu ögrenci harçligimla gidip bir seyler aliyorsam sizin gibi çalisan ve de 3 dükkandan elde ettigi parasiyla geçinen bir insanin herkeslerden önce gidip almasi gerekmez mi pek sayin admin bey?

Yorum

Sizleri kiniyorum böyle atismalara her firsat ve her baslikta nasi üsenmeden giriyosunuz anlayamiyorum..2 arkadasinda (SHEVA &amp; TIGIN)acilen bmn yönetimi tarafindan cezalandirilmasini talep ediyorum..Saygilarimla arz ederim
                      Bordo-Mavi Trabzonsporlular Derneği (BMTD)

BORDO MAVI HACETTEPE

Yorum

la bora sen yazi yazmayi biliyormuydun.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Lütfen ciddi olalim simdi de benimle mi tartismak istiyosunuz..Sizi acilen BMN yönetim kurulunun akli basinda adminlerinden Oguz Beye sikayet edicegim..

Bordo-Mavi Trabzonsporlular Derneği (BMTD)

BORDO MAVI HACETTEPE

Yorum

valla oguzu görebilirsen benden de selam söyle [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Bence TS Club açilmamasinin sorumlusu taraftarlarimizdir TS Club açilmamis olabilir ancak yinede lisansli ürünlerin satildigi magazalar mevcut ve bu magazalarda ilgisizlikten sikayetçi o halde soruyorum siz esnaf olsaniz böyle bir ise girermisiniz birde bu taraftan bakmak lazim

Yorum

ürünlere ilgiyi arttirmak lazim buna kafa yoralim nasil arttirilabilir?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X