Gerekli uyarilari kulüp yetkililerine yaptim hata düzeltiliyor.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ankara’da Niçin Ts Club Yok?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tigin'in sizi kandirmasina müsade edemem çok degerli BMN Ankara iste haberi düzelttirdim
TS Club TIR?i Ankara?da
Trabzon?un düsman isgalinden kurtulusunun 88. yildönümü nedeniyle 24 Subat 2006?da gerçeklestirilecek etkinler kapsaminda Trabzonspor TS Club TIR?i Ankara?da olacak.
<DIV align=center>
</DIV>
Yarin saat 10.00?dan itibaren 19 Mayis Spor Salonu önünde gün boyu hizmet verecek olan TIR?dan taraftarlarimiz lisansli kulüp ürünlerinden satin alabilecekleri gibi, Trabzonspor Kulübü üyelik islemlerini yaptirabilecekler ve Trabzonspor Dergisi?ne abone olabilecekler.
<DIV align=right>23.02.2006 10:13:00</DIV>
Yorum
-
sheva
niye yok niye yok diye dövünen arkadaslar iste ne zamandir bekledigimiz firsat [img]smileys/smiley17.gif[/img]
yarin saat 12.30'da eski meclisin önünde bulusup beraberce gidiyoruz alisveris yapmaya.(Istanbul'dan neyimiz eksik[img]smileys/smiley1.gif[/img]) gelmek isteyenler ya simdi gelsin ya da sonsuza kadar sussun.
Yorum
-
benim yerime de alabilirsiniz hatta isi abartip bana da alabilirseniz daha hayirli bir is yapmis olursunuz.[img]smileys/smiley17.gif[/img]dogum günümde hediye almayanlari böylece affedebilirim."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
Bence TS Club açilmamasinin sorumlusu taraftarlarimizdir TS Club açilmamis olabilir ancak yinede lisansli ürünlerin satildigi magazalar mevcut ve bu magazalarda ilgisizlikten sikayetçi o halde soruyorum siz esnaf olsaniz böyle bir ise girermisiniz birde bu taraftan bakmak lazim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum