Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Neden Küçük (n)?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neden Küçük (n)?

arkadaslar belki ben yanlis anlamis olabilirim size danismakistedim. hüseyin avni aker stadyumu'nun üzerindeki sampiyon trabzon spor yazilarindaki (n) harfleri neden küçük yazilmis bir bilen varmi?

ÖLÜM NEREDEN GELIRSE GELSIN CENAZEME, BORDO MAVI ÇIÇEK ATILACAKSA MEZARIMA, TRABZONSPORLU YAZACAKSA MEZAR TASIMA; ÖLÜM HOS GELSIN SEFA GELSIN. TSTB

renkdasim bole ufak tefek seylere takma kafayi yaff.Daha onemli konular var onumuzde.Bosverelim onu bunuda bis takimiza destek için gidiyorus stada.Ne alemi varki yasialra kafayi takmanin.
    Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

İlk olarak excalibur4 tarafından gönderildi

diyelim ki var...yada yok..nerden buluyon bööle saçmasalak konulari be ...ha TRABZONSPORolmus ha TRABZOnSPOR olmus ne farkeder...ha birde henüz tüm harflerimizle büyük olamadigimizdan belkide..kimbilir...üstelik sana neeee...kaç kere gittin o stada...
      <DIV>
      </DIV>
      <DIV></DIV>
      <DIV>kardesim sende bu kadar abartma adami resmen öldürdün ya</DIV>

Yorum

diyelim ki var...yada yok..nerden buluyon bööle saçmasalak konulari be ...ha TRABZONSPORolmus ha TRABZOnSPOR olmus ne farkeder...ha birde henüz tüm harflerimizle büyük olamadigimizdan belkide..kimbilir...üstelik sana neeee...kaç kere gittin o stada...

Nasil bi yaklasim tarzi bu yaaa, kimsenin açtigi konuya ve yoruma saçma salak deme hakkin yok, kaç kere gittin o stada demissin arkadasa, ben hiç gitmedim hiç gitmedigim halde stad hakkinda yorum yapamiycakmiyim biraz haddini bil ve ona göre yorum yap.
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi

Nasil bi yaklasim tarzi bu yaaa, kimsenin açtigi konuya ve yoruma saçma salak deme hakkin yok, kaç kere gittin o stada demissin arkadasa, ben hiç gitmedim hiç gitmedigim halde stad hakkinda yorum yapamiycakmiyim biraz haddini bil ve ona göre yorum yap.

excalibur4 adami haslamisin sende,Edited by: coach
          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

nakkasin isine öyle gelmis kardes
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
              nakkasin isine öyle gelmis kardes

aynen katiliyorum N yapmaktan daha kolay ve guzwl görünüyor n .. bu konuyu acan arkadas acaba yanlislikla yazilmismi saniyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]sannam öle büyük bir hata yapacaklarini estetik acisindan yapilmistir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Trabzonspor

Yorum

eh be kardesim sen de ona mi dikkat ettin yani baska sorulacak soru yok muydu

Yorum

Arkadaslar ne bu siddet bu celal. Arkadasimizin aklina bir konu takilmis onunla ilgili soru soruyor... Neden bu tepki gösteriliyor anlamis degilim. Begenmeyen yazmaz, bilen cevaplar bu kadar basit.

Topic Jandarmasi doldu BMN. Herkes da yönetici burada...

Storm61; Kesin bir bilgiye sahip degilim. Iki ihtimal var kendimce. Daha önce yukarida bir arkadasimizin söyledigi gibi "Estetik" olsun diye. Ya da TRABZONSPOR yazdigin zaman, Z harfi ile N harfinin benestigini görüyoruz. Yani Z harfinin sola düsmüs hali gibi duruyor N. Bunu ortadan kaldirmak amaciyla, yapilmis olabilir. Inandirici gelmedi dimi... Açikcasi bana da gelmedi [img]smileys/smiley4.gif[/img]Fikir iste... Belki bu saçma fikrime istinaden, Estetige yönelmislerdir N harfini n seklinde yazarak.
                  TRABZOnSPOR

Yorum

tamamen estetik oldugu içindir.

ayrica excalibur4 begenmediysen arkadasin sorusunu cevap vermezsin.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

Beyler naptiniz ya... utanmasaniz adami dövceksiniz..

Yorum

excaliburbu kadar tepki göstermene gerek yok. arkadaslarinda dedigi gibi begenmediysen yazmayiverirsin. Bende begenmedigim yerlere yazmiom.
                        - impossible ? what does it mean ?

Yorum

evet tepki göstermene gerek yoktu kisacasi bilmiyorum yazabilirdin[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

allah allah herkes kendi dusuncesini soyluyor.Bana gorede excabilur4 hakli yanii.Ne var bunda form açilmissa bisde kendi dusuncelerimisi soluyorus.bundan dogal ne var[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                            Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

arkadasim holigan ve excalibur4 sizin isinize gelmiyorsa benim açtigim formlar yazmayin kardesim mecbur degilsiniz
                              ÖLÜM NEREDEN GELIRSE GELSIN CENAZEME, BORDO MAVI ÇIÇEK ATILACAKSA MEZARIMA, TRABZONSPORLU YAZACAKSA MEZAR TASIMA; ÖLÜM HOS GELSIN SEFA GELSIN. TSTB

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim