Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Neden Küçük (n)?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya arkadaslar..bu tarz bir yaklasimda bulunmaniz gerçekten üzücü bir yaklasim ,bence..en basinda aslinda benim de böyle bir yaklasimda bulunmam belkide bir hata idi fakat, yazdiklarimin açik anlasilmadigida ortada..orada bir saldiri yoktu sadece kinamaydi..böyle gereksiz konular üzerinde fazla durulmamasi gerektigi ile ilgiliydi.Bazen bazi konulari fazla irdelememek gerekirdi..baska bisey degil....
    ExCaLiBuR

Yorum

O yaziyi gailba bizim akraba yazdi.Stadin yakininda dükkani var.Dergide de dükkanin reklami var

Yorum

İlk olarak storm61 tarafından gönderildi
        arkadasim holigan ve excalibur4 sizin isinize gelmiyorsa benim açtigim formlar yazmayin kardesim mecbur degilsiniz

renkdasim sen forum açmakta bende istedigim yere yazmakta ozgurum.Hem ben sana sadece bu konu ole buyuk bi konu degil abartmaya gerek yok diyorum.Birde herkez istedigin yazmakta ozgurdur onu dedim ama sana deil herkese deim onuda.
        Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

inanamiyorum ya bu ne siddet ne celal takimin kötü gidisi taraftarida etkilemis herhalde adami konuyu açtigina pisman ettiniz ya sadece kafasina takilan bi olayi neticeye kavusturmak için açilmis bi konu sadece bilgisi olan yazsin olmuyanda sussun
          GILIMALI

Yorum

bi konu anca bu kadar saçma olabilir.Ii o zaman bende bi konu açayim avni aker niye kibleye dogru diil.Yada nuri albayrak neden kel.
            Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
              bi konu anca bu kadar saçma olabilir.Ii o zaman bende bi konu açayim avni aker niye kibleye dogru diil.Yada nuri albayrak neden kel.
              [img]smileys/smiley36.gif[/img]hakkaten neden degil hemen klube bi telefon açalim yerini degissinler stadin
              ölümüne trabzon !

Yorum

ya arkadaslar takim kötü gitti diye sinirlerimiz bozulmus galiba.[img]smileys/smiley19.gif[/img]böyle birbirimize biseyler kirici laflar falan etmemeliyiz. bizler birlik ve beraberlik içinde olmaliyiz. kardeslerim benim hepinizi ve trabzonsporumu çok seviyorum. kendinize iyi bakin....
                ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                  kellik için sölüyorum testesteron hormonlari olmasin[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  Yeni bir stad istiyoruz...
                  Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
                    nakkasin isine öyle gelmis kardes

hehehehehe[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

bütün dertler bi bi o kaldi.Stad yapilinca onuda degistirirler büyük N yaparlar.
                      Özkan SÜMER

Yorum

yıllar sonra değinesim geldi...

bakarsınız yönetim oraya da el atar...
                        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Abi nerden buluyosunuz böyle yıllanmış başlıkları

Yorum

yunanistan kelimesinde 3 tane "n" harfi olduğu için vurgu yapılmak istenmiş. basını göreve çağırıyorum. derhal kamuoyu oluşturulmalı ve buna son verilmeli.
                            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ççç ççç ççç

2 Yıl once yapmışsın ama hala gülünür..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

bu konuyu acaba sevdiginiz birisi acsaydi.. veya yonetici birisi acsaydi.. bukadar ahkam kesecekmiydi bazilari onu cok merak ediyorum... kardesimiz acmis bi konu adami bi dovmediginiz kaldi, insaf ya arkadaslar... madem sacma konu.. ozaman buranin admini kapatsin bu konuyu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim