arkadaslar belki ben yanlis anlamis olabilirim size danismakistedim. hüseyin avni aker stadyumu'nun üzerindeki sampiyon trabzon spor yazilarindaki (n) harfleri neden küçük yazilmis bir bilen varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Neden Küçük (n)?
Daraltma
X
-
Neden Küçük (n)?
arkadaslar belki ben yanlis anlamis olabilirim size danismakistedim. hüseyin avni aker stadyumu'nun üzerindeki sampiyon trabzon spor yazilarindaki (n) harfleri neden küçük yazilmis bir bilen varmi?
ÖLÜM NEREDEN GELIRSE GELSIN CENAZEME, BORDO MAVI ÇIÇEK ATILACAKSA MEZARIMA, TRABZONSPORLU YAZACAKSA MEZAR TASIMA; ÖLÜM HOS GELSIN SEFA GELSIN. TSTBEtiketler: Yok
-
</DIV>İlk olarak excalibur4 tarafından gönderildi
diyelim ki var...yada yok..nerden buluyon bööle saçmasalak konulari be ...ha TRABZONSPORolmus ha TRABZOnSPOR olmus ne farkeder...ha birde henüz tüm harflerimizle büyük olamadigimizdan belkide..kimbilir...üstelik sana neeee...kaç kere gittin o stada...
<DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>kardesim sende bu kadar abartma adami resmen öldürdün ya</DIV>
Yorum
-
İlk olarak excalibur4 tarafından gönderildi
diyelim ki var...yada yok..nerden buluyon bööle saçmasalak konulari be ...ha TRABZONSPORolmus ha TRABZOnSPOR olmus ne farkeder...ha birde henüz tüm harflerimizle büyük olamadigimizdan belkide..kimbilir...üstelik sana neeee...kaç kere gittin o stada...
Nasil bi yaklasim tarzi bu yaaa, kimsenin açtigi konuya ve yoruma saçma salak deme hakkin yok, kaç kere gittin o stada demissin arkadasa, ben hiç gitmedim hiç gitmedigim halde stad hakkinda yorum yapamiycakmiyim biraz haddini bil ve ona göre yorum yap.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildiİlk olarak excalibur4 tarafından gönderildi
Nasil bi yaklasim tarzi bu yaaa, kimsenin açtigi konuya ve yoruma saçma salak deme hakkin yok, kaç kere gittin o stada demissin arkadasa, ben hiç gitmedim hiç gitmedigim halde stad hakkinda yorum yapamiycakmiyim biraz haddini bil ve ona göre yorum yap.
excalibur4 adami haslamisin sende,Edited by: coachAdam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak KuGu tarafından gönderildinakkasin isine öyle gelmis kardes
aynen katiliyorum N yapmaktan daha kolay ve guzwl görünüyor n .. bu konuyu acan arkadas acaba yanlislikla yazilmismi saniyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]sannam öle büyük bir hata yapacaklarini estetik acisindan yapilmistir[img]smileys/smiley36.gif[/img]Trabzonspor
Yorum
-
kutoz
Arkadaslar ne bu siddet bu celal. Arkadasimizin aklina bir konu takilmis onunla ilgili soru soruyor... Neden bu tepki gösteriliyor anlamis degilim. Begenmeyen yazmaz, bilen cevaplar bu kadar basit.
Topic Jandarmasi doldu BMN. Herkes da yönetici burada...
Storm61; Kesin bir bilgiye sahip degilim. Iki ihtimal var kendimce. Daha önce yukarida bir arkadasimizin söyledigi gibi "Estetik" olsun diye. Ya da TRABZONSPOR yazdigin zaman, Z harfi ile N harfinin benestigini görüyoruz. Yani Z harfinin sola düsmüs hali gibi duruyor N. Bunu ortadan kaldirmak amaciyla, yapilmis olabilir. Inandirici gelmedi dimi... Açikcasi bana da gelmedi [img]smileys/smiley4.gif[/img]Fikir iste... Belki bu saçma fikrime istinaden, Estetige yönelmislerdir N harfini n seklinde yazarak.
TRABZOnSPOR
Yorum
-
arkadasim holigan ve excalibur4 sizin isinize gelmiyorsa benim açtigim formlar yazmayin kardesim mecbur degilsinizÖLÜM NEREDEN GELIRSE GELSIN CENAZEME, BORDO MAVI ÇIÇEK ATILACAKSA MEZARIMA, TRABZONSPORLU YAZACAKSA MEZAR TASIMA; ÖLÜM HOS GELSIN SEFA GELSIN. TSTB
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum