Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZONSPOR um 40 yıldır sahalarda şimdiye kadar maskotu olmadı KARADENİZ FIRTINASI va KARADENİZ KAPLANI diye anıldı bundan sonra da böyle olmasında sakınca yok bence avrupa takımlarında böyle maskot işi varmı acaba bilemiyorum yani
    Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• İllaki bir şey seçeceksek neden kurt olmasın.
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Siyaseti çağrıştırır diye olmasın...
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siyaseti çağrıştırır diye olmasın...
          aynen katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kaplan var sanırım
            Kaplan bizim yörede yetişen bir hayvan mı?Sanırım Trabzonu Afrika ülkelerinde sanıyorsunuz bence bizim adımız var KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• yaaa bu maskot işini halletmemiz lazım kesinlikle bence kaplan süper daha fazla söze gerekl yok

Yorum

• Arkadaslar ben noktayı koyuyorum...
                eğer trabzonun tarihinden bu yana temsil etsin diyorsanız "TEMEL"
                eğer trabzonun ürünü olsun diyorsanız "HAMSİ"
                eğer trabzonda yaşayan ve trabzonu temsil eden bişe olsun diyorsanız "NATAŞA" olsun ))))) tabi bu işin şakası

Bence kaplan oturdu trabzonsporumuzu temsil ettiğine inanıyorum.
                başka bişeye alışmakta zor olur bu saatten sonra. ne dersini?
                En son Osman Küçük tarafından düzenlendi; 20.09.2006, 20:34.
                BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• bence HAMSI
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyaseti çağrıştırır diye olmasın...
                    Arkadaşım kurt neden siyaseti çağrıştırsınki kurt türklerin bir simgesidir. bizde bir türk takımıyız. çok güzel olur. sonra kurt asilk hayvandır. bütün hayvanlar saygı duyar.
                    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Ne Kurtu ya eksik kalsın.
                      keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne Kurtu ya eksik kalsın.
                        Bence de.Trabzonspor'u,siyasi düşüncelerimizin içine sokmayalım...

Yorum

• kurt çok basit olur bence be abi..tmm ii şeyler çağrıştırıo olabilir ama nebilim çok piyasa bişi..daha marjinal olmalı bence
                          pierre_ is back

Yorum

• hamsi yada kaplan

(UEFA)

Yorum

• aarkadaşlar kaplana çok karşı çıkıyorsunuz.anlamadım neden?trabzonda yetişen bir hayvan olmak zorunda değil ki?
                              aslan istanbulun içinden mi,yada kartal nerde inönüde evlerin arasında mı uçuyor?
                              bence kaplan gayet iyi.karadeniz kaplanları lafı benim çok hoşuma gidiyor.hamsidense daha heybetli,kuvvetli,tuttuğunu koparan kaplanın olmasını tercih ederim.kendi adıma saygılarımla
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• kaplan kartalı parçaladı. nasıl ama
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim