TRABZONSPOR um 40 yıldır sahalarda şimdiye kadar maskotu olmadı KARADENİZ FIRTINASI va KARADENİZ KAPLANI diye anıldı bundan sonra da böyle olmasında sakınca yok bence avrupa takımlarında böyle maskot işi varmı acaba bilemiyorum yani
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aynen katılıyorum.İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyaseti çağrıştırır diye olmasın...
Yorum
-
BÜYÜK_TRABZON
Kaplan bizim yörede yetişen bir hayvan mı?Sanırım Trabzonu Afrika ülkelerinde sanıyorsunuz bence bizim adımız var KARADENİZ FIRTINASIİlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaplan var sanırım
Yorum
-
Arkadaslar ben noktayı koyuyorum...
eğer trabzonun tarihinden bu yana temsil etsin diyorsanız "TEMEL"
eğer trabzonun ürünü olsun diyorsanız "HAMSİ"
eğer trabzonda yaşayan ve trabzonu temsil eden bişe olsun diyorsanız "NATAŞA" olsun
))))) tabi bu işin şakası
Bence kaplan oturdu trabzonsporumuzu temsil ettiğine inanıyorum.
başka bişeye alışmakta zor olur bu saatten sonra. ne dersini?En son Osman Küçük tarafından düzenlendi; 20.09.2006, 20:34.BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
Arkadaşım kurt neden siyaseti çağrıştırsınki kurt türklerin bir simgesidir. bizde bir türk takımıyız. çok güzel olur. sonra kurt asilk hayvandır. bütün hayvanlar saygı duyar.İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyaseti çağrıştırır diye olmasın...KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
Bence de.Trabzonspor'u,siyasi düşüncelerimizin içine sokmayalım...İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Kurtu ya eksik kalsın.
Yorum
-
-
aarkadaşlar kaplana çok karşı çıkıyorsunuz.anlamadım neden?trabzonda yetişen bir hayvan olmak zorunda değil ki?
aslan istanbulun içinden mi,yada kartal nerde inönüde evlerin arasında mı uçuyor?
bence kaplan gayet iyi.karadeniz kaplanları lafı benim çok hoşuma gidiyor.hamsidense daha heybetli,kuvvetli,tuttuğunu koparan kaplanın olmasını tercih ederim.kendi adıma saygılarımlaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum