ya ben bu sıteye uye oldum bu konu var bu sıteye admın olucam hala olucak galıba burası ısın sakası ama bence kuzeyın yıldızı olsa olmaz mı ama maskotu nası olucak mesela bı tane bordomavı yıldız olsa nası olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bakın yıldız şeklinde bir maskot super olur benceİlk olarak palavanozlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben bu sıteye uye oldum bu konu var bu sıteye admın olucam hala olucak galıba burası ısın sakası ama bence kuzeyın yıldızı olsa olmaz mı ama maskotu nası olucak mesela bı tane bordomavı yıldız olsa nası olur

biri hani şu forma yapan becerıklı arkdaslar.bordo mavı cubuklu ıle karelı yıldız yapabılırmısınız.
ben ugrastım ama beceremedım.
Yorum
-
İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Kaplan olayı tam bir dangalaklıktır ve o zamanki starın g...den uydurmasıdır.
2- Maskotumuz Faruk Kancadır. Sakallı bebek Faruk!
Çok güldüm buna yau
Ayrıca bir kaç arkadaşa yolladım bunu, müthiş beğeni topladı. Maskot bebek sakallı KANCA
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
BÜYÜK_TRABZON
Puma bizim yöremizde yaşayan bir hayvan mı? yani ben Karadeniz de görülen bir hayvan olmasını tercih ederim yani yayla da falan hiç puma ya rastlamadımİlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maskot illa güçlü ve korku veren bir hayvanmı olması lazım ozaman zaten sponsorumuz olan PUMAyı tercih edelim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum