HAMSI diyorum baska bir sey demiyorum.dememe gerek yok herhalde hamsiden utaniyormusunuz ki kaplan vs.lakirdilari geçiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiKÖPEKBALIGI nasil bir fikir sizce...Hamsi biraz ufak ama Köpekbaligi hem büyük hem de vahsi bir hayvan bence tam bizlik...
KöpekbaLigiyLa Karadenizin ne aLakasi var [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiKÖPEKBALIGI nasil bir fikir sizce...Hamsi biraz ufak ama Köpekbaligi hem büyük hem de vahsi bir hayvan bence tam bizlik...
Harbiden ya köpekbaligi olmaz[img]smileys/smiley4.gif[/img]Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
Tutturdunuz bir balik olsun diye sonra hamsi dediniz...La hamsi küçük ben de dedim büyük birsey olsun...Ondan Köpekbaligi dedim ya...Ama isterseniz istavrit olsun...[img]smileys/smiley2.gif[/img]İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildiİlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi
Harbiden ya köpekbaligi olmaz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
birakin bu hayvansaL figürLeri kapLan mis biLmem neymis "yahu biri söyLesin Allah rizasi için trabzon da kapLangören biri var mi ?"
Firtina ve daLga BirLesimi oLan görseL bi tema bizi gösterir arkadasLar...Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
bogaz koprusune dogru yaklasan buyuk bi dalga yapsak olmazmi dalganin ustundede sorf yapan bi yildiz yada hamsi nasil olur???bordonun yanina maviyi koyduk 35 senede efsane olduk
www.gazi-ts.com
Yorum
-
İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildiİlk olarak arhavili08 tarafından gönderildi
bogaz koprusune dogru yaklasan buyuk bi dalga yapsak olmazmi dalganin ustundede sorf yapan bi yildiz yada hamsi nasil olur???
bak bu olabilir
iste buuuuuuuuuuuuuuu
dalgaya TSunami yazacak üstünde yildiz, bogaz köprüsüne dogru....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildiTakasinin Küpestesineayagini atmis, uzaklara sertbakan, boyunda Trabzonspor atkisi olan bir Reis...
israr ediyorum. Marti, akrep, kaplan, kesinlikle bize ait olmayan ve baska takimlarca daha önceden kullanilmis slogan ve maskotlar. hamsi ise laubalilige açik dalga geçmeye müsait bir tanimlama olur. durduk yerde adamlarin eline koz vermis oluruz.
bizden bir sey olmali Trabzon'la veya Karadenizle olayi sinirlandirmayalim derseniz bende size takimin adi TRABZONspor derim.
Saygilarimla,Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum