Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maskotun yöresel çizgiler tasimasi gerektigini düsünüyorum.Maskotun anlami da odur zaten bence.Bunun örnekleri NBA takimlarinda mevcut.Yani maskotumuz Trabzonu ,Dogu Karadenizi animsatmali.Ama bunu düsünürken,sunuda belirtmeliyimki maskotun çizgileri çok modern olmali.Yani bu isi bir hamsiyle,bir takayla sinirlandirmamamiz lazim.

Bu nedenle bu maskot isini çözmek baya zor görünüyor.Çok fazla alternatif üretmemiz lazim.

Yorum

• valla benim idealim bengay kaplani...ama tabi daha güzel önerilerde vardir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      AkkSeLI_61

Yorum

• Ya Trabzon a Fenerden iyi maskot mu olur
        61 Vatan 34 Mekan
        Zavzaga

Yorum

• polis ondörtlüsü olsun TrabzonSporumuzun sembolü [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bana sorarsaniz bu is için herkes gözle görülür birsey yapmadikca bi sonuca ulasilmaz. Bunun en kolay yolu da yarisma açmak olur diye düsünüyorum... Biraz cepleri zorlayip güzel bir ödül konulursa Güzel Sanatlar Fakültelerinden Binlerce güzel tasarim çikabilir. Bu tasarimlari iki turlu bir oylamaya tabi tutariz. Ilk turdaki Oylama sonucu çikan ilk 5 tasarimi TSList, gibi Resmi site gibi diger gruplara da duyururuz ve tekrar bi oylama yapariz. kazanan maskot herkesin seçtigibir maskot olur böylece benimsenme orani da yüksek olur.

Naçizane görüsüm bu yöndedir. kendi adima oylamalarin yapilacagi sitenin hostingini ve hazirlanmasini ayarlayabilirim. konuya katkim da bu mertebede olur. Çok sik takip edemiyorum forumu eger olumlu görülürse bana MSN'den( halitmurat@hotmail.com ) ulasabilirsiniz. Ismim Halit.
          "Trabzonspor bir çember gibi,
          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• valla yunus baligi bana da fena gelmedi. Bence kullanilabilir ama biraz daha özgün bir seyler bulalim.
            İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• İlk olarak agantha tarafından gönderildi

Ben marti olsun dedigimi hatirliyorumda hiçkimseye saçmalama dedigimi hatirlamiyorum, kaldiki bana saçmalama denecek kadar bir kabahat isledigimide sanmiyorum, herneyse, her goruse açigim, herkez paylasmakta ozgurdur,ama hakaret etmek bir gorus degildir bence...

agantha, benle polemige girmeye çalisma...
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• yanlis anlamalar oluyor gibime geliyor.

Taka üstündeki reis de güzel bir fikir, marti fikrinin oldugu gibi. hiçbiri saçmalama degil, herkesin sahsi begenisi farklidir.

agantha biraderin verdigi, benim de hosuma giden, marti fikri Trabzonla alakasiz degil ki. Biz Trabzondaki martiyi aliyoruz, avni aker etrafindaki martilardan bahsediyoruz. bana ne Sariyerin maskotu da martiysa. yani sirf bunun için mi marti fikrini silelim, hayir Sariyer ezeli rakibimiz olsa bir nebze anlarim.
                Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• beyler bu maskot isi sonlandi sanirim baksaniza klüpten ses seda çikmadi. iptal oldugunu düsünüyorum. klüp içinden birinin sitede veya herangi bi yerde bi açiklama yapmasi lazim. saygilar...
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• Arkadaslar hatirladigim kadariyla geçen sene trabzonsporun internet sitesinde böyle bir yarisma wardi ama sonuçlanip sonuçlanmadigini bilmiyorum.Herhalde bileniniz wardir yazarsaniz sevinirim.

Bildiginiz gibi avrupa da 3. lg lerde bile her takimin bir maskotu wardir.(hatta amatör takimlarin bile)Ama bu olay türkiyede olmadigi için benim bildigim kadariyla hiçbir takimin resmi bir maskotu yok.Yani neden bizim de bir maskotumuz olmasin.Bu isi statda bu sene twigy terlikleri sadce reklam amaci için yapiyor.

Yani lafin kisasi bizim takima bir maskot lazim.Görüslerinizi bekliyorum!!!

Yorum

• up
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• bu maskot olayi yalan oldu aga up mup hikaye ulen fener gene kaçtin elimizden.
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• akrep bordo maviiii..

Yorum

• ne zamandir ugrasiliyor bir karar verilemedi en son yildiz falan demistik sonra ne oldu
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
                              Ya Maskotu birakin bize ilk önce bir Trabzonspor Marsi lazim[img]smileys/smiley25.gif[/img]

dalga dalga firtina var ya,

bu arada dalga dalga firtina nin klibini yayinliyordu ulusal kanal, bulabilir miyiz acaba, kimsede yoksakanaldan mailleistek falan nasil olur

Yorum

• abi bence KAPLAN olmali nedeni ise kaplan asil hayvan ve tek basina gezer avlanir olucaksa o yaskisir ts me
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim