ne hamsisi yaaaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu maskot neydi öyle aylardir topic burada...
diyorum!... karadeniz firtinasi!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
hamsi olmaz bence de ama akrep hiç olmaz karadenize trabzona has bisi olmali ama ne horon ile alakali bisi olabilir ama ne olabilir bilemiyorum ince eleyip sik dokumak lazim. mutlaka iyi bisiler çikacaktir
bogaz köprüsü üzerine dalga biraz daha gelistirilip bisi olabilir mesela benim görüsüm ama nasil olur onu bilmem tasarimci arkadaslar daha iyi anlar bu islerdenEdited by: hamuceraBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak mrblacksea tarafından gönderildihayvan figürleri ile bu is olmaz....
kesinlikle.hem ezikler yapti zaten.köprüye dooru gelen dalga fikri hos geldi bana,külünkoglunun fikri de gelistirilebilir.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"
Yorum
-
İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildiTakasinin Küpestesineayagini atmis, uzaklara sert bakan, boyunda Trabzonspor atkisi olan bir Reis...
israr ediyorum. Marti, akrep, kaplan, kesinlikle bize ait olmayan ve baska takimlarca daha önceden kullanilmis slogan ve maskotlar. hamsi ise laubalilige açik dalga geçmeye müsait bir tanimlama olur. durduk yerde adamlarin eline koz vermis oluruz.
bizden bir sey olmali Trabzon'la veya Karadenizle olayi sinirlandirmayalim derseniz bende size takimin adi TRABZONspor derim.
Saygilarimla,
bence de güzel, kafamda iyi bir izlenim birakti.
grafiksel bir çalismasi yapilabilir mi acaba?
Yorum
-
TAKIMDASLAR ;
BENCE YEREL DEGILDE EVRENSEL VE MILLI BIR KARAKTER OLMALI .NEDENI ISE: TRABZONSPOR' UMUZU SADECE KARADENIZLILER DESTEKLEMIYOR.DOGULU' SU, KUZEYLI'SI, BATILI' SI VE GÜNEYLI' SI BU TAKIMI SEVIYOR VE DESTEKLIYOR.BUNUN IÇIN ASLA YEREL BIR ANLAM TASIMAMALI .BU BENIM GÖRÜSÜMDÜR.Hep YEK, hep Teksin... Mezara kadar !
Yorum
-
firtina trabzonun karadeniz firtinasi oldugunu herkes kabul eder.
yanliz hortum seklinde olmali hani tazmanya canavari gibi .
kaplanda iyi bence trabzonda kaplan yokama ben istanbulluyum galatada gezerkende hic aslan görmedim.her taraf gey-seli dolu aslinda düsündümde gassarayin maskotu travesti olmaliymis en cok onlarin semtinde var.ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ
Yorum
-
su kadar adamdan güzel bir fikir çikaramadik yaf [img]smileys/smiley5.gif[/img]bir türlü yaistiramiyoruz. Aslinda Ts yi ne kadar sevdigimizi gösteriyor. Her seyi ona layik görmüyoruz. Hep kaliteli , hep iyisi olsun diyoruz. Ama artik bir çözümde bulmak lazim .[img]smileys/smiley4.gif[/img]- impossible ? what does it mean ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum