Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TsClub Artik Bursa?da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

gereksiz tartismalar bize yakismaz bizim trabzonspordan baska neyimiz varki Allah askina ,dikkat edin yazdiklariniza,
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

iyi olmus benim okulada yakin olmus olur

bu arada bmn nin boks ringine dönmesinden korkuyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]

biraz daha dikkatli olalim arkadaslar

LÜTFEN!![img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

bu arada ankaradaki tsclubla ilgili açilmis bi topic göremedim nerede var haberi olan bi bana sölesin

Yorum

yanlis oldu tsclub nerde var dicektim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
            Ali bu magaza dikkaldirimda mi açildi?Yoksa hangi semtte?Is yapar gibi duruyor.Cadde üstü ve kösede olmasi bir avantajdir.Allah utandirmasin,hayirlisi olsun...Ayrica Bursa taraftarin magazaya saldirma,ya da bu magazayi sabote etme riski nedir?

Ahmet Abi magaza Atatürk Stadi'na 10 dakika uzaklikta Dikkaldirim'da açilacak yani merkez diyebiliriz... En Büyük avantaj Nilüfer'den Heykel, Altiparmak gibi merkezlere gideceklerin Dikkaldirim'dan geçerek oralara ulasmasidir... Dikkaldirim ve Besevler gibi potansiyelin yüksek oldugu bir yere yakin olmasi da Bursaspor taraftarlarin saldirma gibi bir düsünce içine gireceklerini sanmiyorum... Magazanin açilis tarihi kesinlesmemis TsClub yetkililerinin isteklerini yerine getirmekle ugrasiyolarmis... Ama En yakin zamanda mutlu haberi vermek dilegiyle...

Trabzon'dan Sevgilerle...
            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

İlk olarak A-LeeCool tarafından gönderildi

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
              Ali bu magaza dikkaldirimda mi açildi?Yoksa hangi semtte?Is yapar gibi duruyor.Cadde üstü ve kösede olmasi bir avantajdir.Allah utandirmasin,hayirlisi olsun...Ayrica Bursa taraftarin magazaya saldirma,ya da bu magazayi sabote etme riski nedir?

Ahmet Abi magaza Atatürk Stadi'na 10 dakika uzaklikta Dikkaldirim'da açilacak yani merkez diyebiliriz... En Büyük avantaj Nilüfer'den Heykel, Altiparmak gibi merkezlere gideceklerin Dikkaldirim'dan geçerek oralara ulasmasidir... Dikkaldirim ve Besevler gibi potansiyelin yüksek oldugu bir yere yakin olmasi da Bursaspor taraftarlarin saldirma gibi bir düsünce içine gireceklerini sanmiyorum... Magazanin açilis tarihi kesinlesmemis TsClub yetkililerinin isteklerini yerine getirmekle ugrasiyolarmis... Ama En yakin zamanda mutlu haberi vermek dilegiyle...

Trabzon'dan Sevgilerle...

ali bak bu iyi oldu bursa taraftari anca altiparmakta saldirir ya da çarsamba gibi mekanlarda baska türlü saldiramaz trabzonlu potansiyelin oldugu yerlerde saldirmaya yemez erkeklikleri

saygilar...
              ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X
              WhatsApp Resmi İletişim