Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TsClub Artik Bursa?da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

aman salla gitsin artik tüm türkiye ts club olsa ne olur be[img]smileys/smiley7.gif[/img]
    ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi

İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi
      ARTIK BANA TS CLUP DEMEYIN NE TS CLUP'I bu sekilde oynayan bi takima ben bi daha destek verirmiyim ne zaman adam gibi transferl yaparlar o zaman anca....[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

ya kardesim destek vermezsen verme kimsenin sana destek ver diye yalvaracagi yok merak etme. ama burda kardesimiz guzel bir sey icin topic acmis sen kendi egonu tatmin etmek icin icindekileri kusmussun... topigi iyi oku istersen.... bursada ts club acildi alisveris yapin demiyor sadece onun bilgisini veriyor.... ilgini cekiyorsa hayirli olsun dersin cekmiyorsa "post sayini" artirmak icin yorum yapmazsin. bu kadar basit.

ali kardesim hayirli ugurlu olsun...belki gozden kaciyor ama bursadaki trabzonlularin organizasyon olaylari takdire sayan aslinda....
      abi ben o arkadasin açmasina bise demedim tamam anliyom da bu yönetim ve (tekke hariç) bu futbolcular oldukça.....zaten bursa'da ki taraftarin çogu da dargindir eminim çünkü ben de bursa'da okuyom az çok biliyom...
      ölümüne trabzon !

Yorum

gargamel bir aciklamana bak birde imzana bak ve iyi düsün.
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
          Yensen de yenilsen de bu taraftarin seninle...

Bekle bizi TS Club[img]smileys/smiley32.gif[/img]

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]her türlü

Yorum

Trabzonspor'un kalelerinden biri Bursa
            keyif adamı ..

Yorum

Bursada ki kardeslerimize hayirli ugurlu olsun.

gargamel; bir yenilgiyle böyle bir laf söyleyebiliyorsan sana helal olsun ne diyim.
              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Hayirlisi olsun....
                Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

Arkadaslar Magazamizin son hali budur... Apartmanin tamami bordo ve mavi renklere boyanacaktir...

Birazdan Trabzon'a dogru yola çikacagim... Açilista bulunamiyacagim Bursa'daki arkadaslarimizin bos birakmayacagina inaniyorum... Simdiden Hayirli Uguru Olsun....
                  Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

TRABZONSPOR KLUBÜNE HAYIRLI OLSUN

INSALLAH BASKA SEHIRLERE DE AÇARIZ

EN BÜYÜK TRABZONSPOR!!![img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

bu ayki dergide okudum AKmerkeze ve Sislideki Cevahir ismerkezinde açilacak mis. Ben ANkaranin kapatilmasina aslinda sasirmadim. ürün yelpazesi dar olunca dükkan sahibi ne satacak ki.

Simdi biraz genisletiyor ürün yelpazesi belki dükkanlarimiz tutar is yapar. Hadi hayirli...

Yorum

abi zaten bu TS CLUB her yerde.Agri nin,Hakkari nin dag köylerinde bile var ama koskocaman IZMIR de bir tane dahi yok.bu ne biçim is anlamadim.eninde sonunda ben açacam bi tane o olcak
                        MİMOZA

Yorum

Hayirli Olsun..
                          <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

hayirli olsun.. ankaradaki ts clubun bence yeri iyi bir yer degidi.. atakule mekan olarak ankarada modasi geçmis bir yer.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

HAYIRLI OLSUN... HEP DESTEK ÇAYKARALI TKIMA SAHIP ÇIKALIM

Yorum

bursa ya hayirli olsun da biz napalimm düzce ye de isterizzz.arkadaslar istanbulda varmi ya varsa nerde var?
                                Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim