daha açik bir yer olabilirdi.ama hayirli olsun herkese [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TsClub Artik Bursa?da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ankaradakini artik gidilmeyen bir yere yaptilar bursadakide öyle bir yermi yarin öbür gün burayida kapatmasinlar?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ali bu magaza dikkaldirimda mi açildi?Yoksa hangi semtte?Is yapar gibi duruyor.Cadde üstü ve kösede olmasi bir avantajdir.Allah utandirmasin,hayirlisi olsun...Ayrica Bursa taraftarin magazaya saldirma,ya da bu magazayi sabote etme riski nedir?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildiAli bu magaza dikkaldirimda mi açildi?Yoksa hangi semtte?Is yapar gibi duruyor.Cadde üstü ve kösede olmasi bir avantajdir.Allah utandirmasin,hayirlisi olsun...Ayrica Bursa taraftarin magazaya saldirma,ya da bu magazayi sabote etme riski nedir?
merak etmeyin bursalilar bize saldirmazlar,onlarla kaldim 8 ay iyidirler hemde trabzona yakin insanlardir halkin buyuk kismi karadenizli özelliklede artvinli,
ayrica diger arkadasalrin bui topicteki usluplari kotü ,lütfen lafini bilmeyen yazsin
@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak scenerc tarafından gönderildi
İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildiAli bu magaza dikkaldirimda mi açildi?Yoksa hangi semtte?Is yapar gibi duruyor.Cadde üstü ve kösede olmasi bir avantajdir.Allah utandirmasin,hayirlisi olsun...Ayrica Bursa taraftarin magazaya saldirma,ya da bu magazayi sabote etme riski nedir?
merak etmeyin bursalilar bize saldirmazlar,onlarla kaldim 8 ay iyidirler hemde trabzona yakin insanlardir halkin buyuk kismi karadenizli özelliklede artvinli,
ayrica diger arkadasalrin bui topicteki usluplari kotü ,lütfen lafini bilmeyen yazsin
Emir, ben bunu niye yazdim biliyormusun?Eskisehir'de, Bursa'da Fenerium magazalari kapatildi bu tip saldirilar yüzünden...Kimse kendi sehrinde baska bir takimin renklerine ait magza istemez.Bu anlamda burasi açik bir hedef halindedir.
Bursalilar 97-98 yilina kadar bize her deplasmanda saldiriyordular.Hemde saglam bir sekilde...Ama son zamanlarda bize saldirmamalarinin nedeni olarak ben Gurbetçigençler'in, Bursa çikartmasindan dolayi oldugunu biliyorum.
Ogün bugündür bize kimse saldirmiyor bu dogru.Amaöncesinde malum olaylari yasamistik.Bu magaza, Dikkaldirimda açilmissa sorun olmaz, aksi takdirde ilerleyen zamanlarda buraya saldirmayacaklarinin garantisi oldugunu zannetmiyorum.Tabi o cesaret onlarda var ise...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Çagman tarafından gönderildiİlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildidoru konus recep kirarim kalbini [img]smileys/smiley5.gif[/img]kimseye sert çikmadim bak...İlk olarak Çagman tarafından gönderildiİlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiabi ben o arkadasin açmasina bise demedim tamam anliyom da bu yönetim ve (tekke hariç) bu futbolcular oldukça.....zaten bursa'da ki taraftarin çogu da dargindir eminim çünkü ben de bursa'da okuyom az çok biliyom...İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiARTIK BANA TS CLUP DEMEYIN NE TS CLUP'I bu sekilde oynayan bi takima ben bi daha destek verirmiyim ne zaman adam gibi transferl yaparlar o zaman anca....[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
ya kardesim destek vermezsen verme kimsenin sana destek ver diye yalvaracagi yok merak etme. ama burda kardesimiz guzel bir sey icin topic acmis sen kendi egonu tatmin etmek icin icindekileri kusmussun... topigi iyi oku istersen.... bursada ts club acildi alisveris yapin demiyor sadece onun bilgisini veriyor.... ilgini cekiyorsa hayirli olsun dersin cekmiyorsa "post sayini" artirmak icin yorum yapmazsin. bu kadar basit.
ali kardesim hayirli ugurlu olsun...belki gozden kaciyor ama bursadaki trabzonlularin organizasyon olaylari takdire sayan aslinda....
Sen Kimsinki Bursadaki Ts lierin dargin oldugunu bileceksin bursayi cok iyi biliyorsun taraftar dernegi baskanisin veya anketor.
Gereksiz insan seni
Gelde KIr Veya ben Geleyim Ben Senin KaLbini Kirayim Hangisini istersen Onu yapalim
Arkadaslarim,kardeslerim size bu tarz konusmalar hiç yakisiyormu?Biraz dikkat edin yaziklariniza,burayi yüzlerce,binlerce insan takip ediyor.Bu sitenin asil amaçlari arasinda birbirimizle kavga etme diye bir olgu yoktur.Koca koca adamlarin yazdigi bu yazilari sadece ayipliyorum.
Çaykarali kardesim, bak bu magazayi yanlis anlamiyorsam Ali kardesim açmiyor.Sadece açilan bu magazanin heyecani içinde bu haberi hepimizle paylasiyor.Sende Trabzonspor için ve bu site için bir seyler yap.Tamam takimada yönetimede kizgin olabilirsin(benden daha fazla degilsin)ama bu takim sonuçta bizimdir.Herseyimizdir,yillarca onun basarilari ile onurlandik,gururlandik,onun bu basarilari ile gurbet ellerde havamizi attik..Simdi ona sirt çevirmenin alemi yok.Eger herhangi bir heyecani içinde hissetmiyorsan susacaksin.Bu takim için ne yaptim?sorusunu önce kendine soracaksin.Bu kulübe üyemisin?dergiye üye oldunmu?resmi ürünleri alirmisin?hisse senedi aldinmi?ya da bu kulübe ne verdinde ne istiyorsun? sorusunu lütfen kendine sor.Yoksa iyi gün taraftarini istemiyoruz.Bu tarz adamlar dolu etrafta,bize takimi için herseye ragmenfedakarlik yapacak taraftarlarimiza ihtiyacimiz vardir.
Recep kardesim, sanada yakistiramadim,herkesin kendi çapinda bir degeri vardir ama o degerleri yargilamak,asagilamakta bize düsmese gerek...Sen kimsin tarzinda ki bir soru çok sik degil!...Bu kardeslerimizle arkadasaliginiz nedir bilmiyorum ama; Bursa'dan daha fazla bir kitlenin burada olmasini ve farkli organizasyonlara imza atmanizi bekliyoruz.Ve bunu yapmak içinde birlik olmak sarttir.Recep kardesim, sen bunlari yapabilecek kapasitede bir adamsin.Herkesi kucaklayin,zaten ne geldiyse basimiza hep bu basina buyruk islerden gelmistir.Ayrilik, gayrilik,küslük olmasin, bu kadar büyük bir lüksümüz yok...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
kutoz
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
izmirede açacaz elbette. izmir gibi biyer bos geçilirmi. ama he deyince olmuyo iste. zamanla ordada olacagina eminim.
Aç valla, inan çok mutlu oluruz. Kulübün TS Club sorumlusu gibi yorum yaptin [img]smileys/smiley2.gif[/img]Ama gerçekten de ha deyince olmuyor, resmi sitede açma sartlari yazili. Çok kolay degil. Ama imrenmiyor degilim. Kordonda eziklerin storelarini görünce, benim bordo mavim yakismaz mi buraya diye düsünüyorum. Ama satisin izmir'de çok fazla olacagini düsünmüyorum. Belki TS Club Tirinin Izmir'e ugramasi saglanabilir.
Yorum
-
Çaykarali_61 ve Çagman su andan itibaren bu tarz bir tek mesaj dahi görmek istemiyorum. Siteyi binlerce insan takip ederken iki tane hosgörü kelimesini duymamisçasina hareket eden ve bunu Trabzonspor için yaptigini iddia eden insanin birbirine alenen satasmasi kabul edilebilir degil. Nedir bu kavga anlamiyorum, hayir konuyla ilgili bile degil, biz Trabzonspor adina neler yapabilirizi tartismanizi beklerken sizin konustugunuz seylere bakin, el insaf!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum