Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TSCLUB MİCRO EŞOFMAN BEYAZ JNR

Arkadaşlar bu eşofman hakkında bilgisi olan var mı? Nike ürünleri kadar kaliteli mi? 5 yaşındaki bir çocuğa uygun mudur. Dandik bir şeyse almak istemiyorum.
    ya da Nike'ın çocuklar için eşofmanı var mı? Tabi Trabzonspor ürünü olmalı.
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• ts klavyesi istiyorumuzerinde fırtına dalgası olsun grı klavyeye bordo mavi renkler olsun
      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Kazim abi Parfümün kokusundan bahsetmedin halen...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ts Club ürünleri beden olarak çok dengesiz olabiliyor.İnternetten sipariş verecek arkadaşlar bu konuya dikkat etsinler.
          Mesela ben L beden giyen birisi olarak.Ts Clup un ürettiği kısa kollu yelekte XL bedene yine Ts Clup un ürettiği resmi dergide Giray ın üzerinde giymiş olduğu kapşonlu sweet de S bedene tekabul ediyorum.İkisinide Ts Club çıkarıyor ama birinde S diğerinde XL beden bana oluyor.
          Sen ağlat biz severiz seni...
          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
          ts_mania

Yorum

• Şenol Güneş formalarını sadece XXL beden olarak üretmek hangi beyinsiz insanın becerisi acaba.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ölen renkdaşlarımızın ruhuna ve en azından onları yaşatmak için bir ürün bekliyorum
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ts klavyesi istiyorumuzerinde fırtına dalgası olsun grı klavyeye bordo mavi renkler olsun

Yabana Atılacak Bir Öneri Değil..

Bilgisayar Mağazalarına Gittiğimde 3 hıyarları Görüp kendi Ürünümüzü Göremeyince Üzüntü Duyuyor İnsan..
                En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 21:02.
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Ürünler güncel olmalı.. kaliteli ürünler ortaya koyulmalı öyle ürünler varki sanki beyaz t-shirt ün üzerine biyerde baskı yapıp getirilmiş.. renklerimize daha çok ağırlık veren ürünler olmalı.. ve dediğim gibi güncellik önemli.. fb yada gs adamlar bi maç yeniyorlar 1-2 gün geçmeden hemen oradaki olaya yönelik kaliteli ürünler piyasaya sunuluyor.. Mesela klasikler t-shirtleri yapılsa gri fon üzerine eski oyuncularımızın resimleri avrupayı salladığımız zamanki kadroda olan oyuncuların resimleri.. örneğin şuan gözünüzün önünde en iyi canlanabilecek olan şenol güneş.. gri fon üzerine siyah resim şeklinde oyuncunun profilden büyük bir resmi.. arkasında efsane.. klasik.. fırtına benzeri şeylerden birtanesi güzel bir elyazısı şeklinde yazılır sür piyasaya bak bakalım ne oluyor.. yani sadece ürün yapmak için değilde biraz düşünerek birşeyler yapmak lazım.. Fotoda biraz göstermeye çalıştım elimden geldiğince..Tasarım tamamen bana aittir bu arada
                  En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 22:01.
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• arkadaslar ben parcali formamizdan siparis ettim yegenime. izine gidicek gelince getircek.

ama hangi bedeni alsam karar veremedim.

boyum 179 cm, kilo 93. öyle kilolu falanda degilim. hafif bir göbek var. tipik türk kasi iste

sizce L mi, yoksa XL mi aldirtsam

bundan istedim

Yorum

• Bu ürünün fiyatı 50 TL.

Oha diyorum kısaca.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar ben parcali formamizdan siparis ettim yegenime. izine gidicek gelince getircek.

ama hangi bedeni alsam karar veremedim.

boyum 179 cm, kilo 93. öyle kilolu falanda degilim. hafif bir göbek var. tipik türk kasi iste

sizce L mi, yoksa XL mi aldirtsam

bundan istedim
                        large al al ben 178 82 kıloyum medıum aldım gayet ıyı
                        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ürünün fiyatı 50 TL.

Oha diyorum kısaca.
                          önce logomuzu düzgün yapsinlar sonra isterse 100 lira desinler.
                          böyle defolu ürünler icin cebimden bir kurus bile cikmaz cebimden

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            large al al ben 178 82 kıloyum medıum aldım gayet ıyı
                            sagolasin.
                            bende L almayi düsünüyorum. XL alsam bol olur

Yorum

• Amatörlükten öteye geçemeyen klüp yetkilileri, fiyat konusunda dünya çapında lider olmayı hedefliyor sanırım.

Trabzonspor taraftarı sizin kadar zengin değil anlayın artık bunu. Saçma sapan fiyat politikaları ile ürün satışında patlama yapamazsınız be cahiller. Kıt kafanıza sokun bunu artık.

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ürünün fiyatı 50 TL.

Oha diyorum kısaca.

ya bu nasil bir urun allah askina,,, bu isleri yapan insanlarda birazcik da olsa estetik anlayisi olmaz mi? bu ne ya boyle limon kolonyasi gibi ... parfum yapiyorsun be kardesim haci yagi degil.. boyle kalitesiz pazarlamayla kime neyi satmayi planliyorsunuz ey TS CLUB yetkilileri,, ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X