Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
dün geldi ve bitmis bileİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar satılıyor mu ?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Tüh ya!İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün geldi ve bitmis bileHamiş
Yorum
-
İstanbulda satış olup olmadığı hakkında bilgin var mı?İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİLGİ | Trabzonspor MP yeni sezon formaları Trabzon Hummel mağazasında satışa çıktı. Forma fiyatı 70 TL.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İnternet sitesinden ücretsiz kargoyla satıyorlar:İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbulda satış olup olmadığı hakkında bilgin var mı?
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
sağolasın. acaba şort falan yok mu satışta?İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet sitesinden ücretsiz kargoyla satıyorlar:
http://shop.hummel.com.tr/Products/M...-BASKET-JERSEYBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
haberim yokİlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbulda satış olup olmadığı hakkında bilgin var mı?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
fenerbahçenin maçtan hemen sonra satışa çıkardığı t-shirt.

Tekrar şunu hatırlatalım : http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1919744370
Vizyon. Profesyonellik.
edit: birde stadın altında
Tribünden çıkar çıkmaz 10 dk önce biten maçın t-shirtünü alıyorsun.
En son Enisc tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 22:17.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Kemeraltı styleİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKIŞLIK ÜRÜNLER VİTRİNLERDE YERİNİ ALDI..

O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:
Yorum
-
ts clublar bir bir kapanırken kimsenin bu işe kafa yorduğunu sanmıyorumİlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBır ara sonbahar/kış koleksıyonu yapılmıştı.Ne oldu o iş.Aralık ayına geldık hala yenı urunler gelmedı.
Yorum
-
Yine taraftar kafa yoruyor böyle işlere. Koca marka gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Marka değerini korumak için lisanslı ürünlerinin satılacağı markaya yatırım yerine olanlara bak.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets clublar bir bir kapanırken kimsenin bu işe kafa yorduğunu sanmıyorum
TS Club'dan sorumlu yönetici daire satma derdinde mi yoksa görevi sadece forma satış rakamlarını açıklamak mı merak ediyorum. Faaliyet raporlarında marka için küçülmekten başka ne yaptılar merak ediyorum ben de.
Bugünün sorunu da değil bu her gelen aynı hataları tekrar edip öyle gitti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum